Wij leveren aan

onze referenties


Duurzame relatiegeschenken bedrukken

 

Greengiving is sinds 2009 dé specialist in duurzame relatiegeschenken en premiums. Ons uitgebreide assortiment is er op gericht om u, als ondernemer of organisatie, te helpen uw product, service of organisatie te promoten. Wij leveren uw duurzame relatiegeschenken met bedrukking snel en met een uitstekende service in Nederland en België.

 

Duurzame relatiegeschenken

Eco relatiegeschenken laten bedrukken doet u bij Greengiving! We hebben een groot aanbod van duurzame premiums, groene relatiegeschenken en milieuvriendelijke artikelen. Elk uniek product van Greengiving kan worden bedrukt met uw eigen logo. Door te kiezen voor een duurzaam relatiegeschenk straalt u richting uw klanten een maatschappelijke betrokkenheid, toekomstgerichtheid en verantwoordelijkheidsbesef uit. Stimuleer uw bedrijfsimago op een duurzame manier!

Enkele unieke ecologische relatiegeschenken

  • Water- en energiebesparende duurzame gadgets, zoals solar producten, energiebespaarboxen of een douchecoach;
  • Duurzame relatiegeschenken van milieuvriendelijke grondstoffen gemaakt. Denk hierbij aan katoenen tassen bedrukt, papieren tassen bedrukt of De Dopper waterfles; 
  • Originele groene relatiegeschenken, zoals groeipapier, zaadzakjes of bloembollen;
  • Smaakvolle Greengifts als fair trade relatiegeschenk. Denk ik hierbij aan een appel met logo, koekje of chocolade reep.

Voor vrijwel ieder bedrijf is een bijpassende relatiegeschenk te vinden. Laat uw Greengift bedrukken met uw logo en u hebt een origineel en duurzaam relatiegeschenk voor uw klanten! Wij staan voor u klaar om u te helpen uw relaties op een duurzame manier te versterken!