Blog en klantcases Greengiving.nl

 

 

 Appel met logo

Maak uw relatiegeschenken nog groener en gezonder door te kiezen voor heerlijke appels! Bij Greengiving is het mogelijk om op verschillende wijzen uw logo of tekst op een mooi formaat appel aan te brengen en deze uit te delen aan uw relaties of (potentiële) klanten. 

 

 

   

Bespaarpakketten zelf samenstellen

Draag bij aan het besparen van energie, geld én het milieu. Kies voor de bespaarpakketten van Greengiving als relatiegeschenk en creëer bewustzijn bij uw relaties of klanten.

 

De inhoud en bedrukking van de bespaarpakketten zijn geheel naar eigen wens in te vullen.

 

   

Bloembollengeschenk

Bij een bloeiend bedrijf hoort een bloeiend geschenk! Deze bloembollen pakketten zijn gegarandeerd uniek wanneer u ze geheel naar eigen wens laat bedrukken en samenstellen.

Ga voor Groen en kies uit het diverse aanbod van bloembollen.

 

Boom geschenk

Geef uw klant een echte boom cadeau en zorg voor meer zuurstof in de wereld! De verpakking is geheel naar eigen wens op te maken en belooft een origineel, persoonlijk geschenk.

Bureauklokjes

Alleen voor de tijd of met meer functies; een bureauklokje kan iedereen nog wel gebruiken. Lees hier over de klokjes van Greengiving, die een bijzondere werking hebben! 

   

De Dopper bedrukt

Help bij het weren van plastic in de oceanen, gebruik uw waterflesje voor lange tijd en draag bij aan wereldwijde schoon drinkwaterprojecten. Dit kan allemaal tegelijk wanneer u kiest voor De Dopper!

 

 

Duurzame relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn geschenken aan uw klanten en/of relaties. Wij bieden u hulp om uw bedrijf of organisatie te promoten. Ontdek hier wat de producten van Greengiving bijzonder maakt en kies uw geschenk!

 

 

Join the Pipe waterfles bedrukt

Wereldwijd hebben zo'n 8 miljoen mensen geen toegang tot schoon drinkwater! Voor elke fles die u koopt, ontvangt een kindje in Afrika ook een waterfles met schoon drinkwater. 

Eco pennen bedrukken

Pennen doen het altijd goed als relatiegeschenk of premium. Iedereen heeft ze nog wel nodig. Lees hier alles over de pennen die u kunt vinden bij Greengiving. Ze zijn milieuvriendelijk, duurzaam en eco, dus geschenken die bewustzijn van het milieu creëeren.

 

 

   
 

Eco tassen bedrukt

Een tas is elke dag weer handig. Kies daarom voor tassen als relatiegeschenk en houdt daarbij gelijk rekening met het milieu. Het gehele assortiment aan eco tassen is hier voor u beschreven.

 

 

   

Groeipapier bedrukken

Maak uw standaard geschenk bijzonder met het groeipapier! U verrast hiermee uw relatie of klant met een mooie bos bloemen of heerlijke kruiden.

 

Lees hier wat al uw mogelijkheden zijn.

 

Hoeveel power heb ik nodig? - solar opladers

Benieuwd wat voor oplader geschikt is voor uw apparaten en op zoek naar tips voor batterijbesparing? Alles staat hier voor u op een rijtje.

 

De solar opladers kunt u op deze website vinden.

 

Kartonnen pennen klantcase

Als één van de vele soorten pennen in ons assortiment is de kartonnen pen uitermate geschikt als relatiegeschenk of promotie-artikel.

 

Doe inspiratie op met deze klantcase.

 

 

Katoenen tassen bedrukt

 Eco katoenen tassen bedrukt met uw bedrijfslogo. Wat is eco katoen? Waarom kiezen voor de katoenen tassen van Greengiving? Full Colour bedrukking?

 

Maak een duurzaam statement en kies voor katoenen tassen van Greengiving.nl

 
 

LED zaklampen

Op een milieuvriendelijke manier licht creëren, dat doen deze LED zaklampen voor u. Lees hoe zij dit doen en wat voor voordelen het oplevert. Bedrukt met uw logo zijn het uitstekend geschikte relatiegeschenken!

 

 

   
 

Opvouwbare waterflesjes

Voor langdurig gebruik en handig om mee te nemen, zowel vol als leeg. Kies nu voor deze bedrukte opvouwbare waterflesjes en dring het gebruik van single-use plastic flesjes terug, samen met uw relaties en klanten!

 

 

 

Papieren draagtassen bedrukken

Een simpel, maar effectief relatiegeschenk: papieren tasjes. Laat de ontvangers ermee rondlopen en trek daarmee ook de aandacht van hun omgeving. Uitlopende promotie dus!

 

Kies voor de gerecyclede papieren tassen van Greengiving en draag bij aan een beter milieu.

 

 

Senz° stormparaplu's

Het hele jaar door te gebruiken en bestendig tegen de hardste windvlagen. Stap over van de omslaande traditionele paraplu's op de stormparaplu's van Senz° en verminder de vervuilende afvalberg kapotte paraplu's.

 

 

 

 

Solar opladers

Voor het overal en nergens kunnen opladen van uw mobiele apparaten zijn deze solar opladers een ware uitkomst. Zonlicht wordt omgezet in stroom, waardoor u op een milieuvriendelijke wijze mobiel, tablet en andere apparaten aan kunt houden.

 

 

Sponsoring door Greengiving klantcase

Het sponsoren van projecten en goede doelen doet Greengiving ook wel eens. Lees hier over de Nepal Charity Bags, waarvan de opbrengst geheel naar het goede doel gaat!

 

 

 

 

USB sticks bedrukken

Het zijn kleine dingetjes, maar er kan veel in. USB sticks leveren nog altijd gemak op voor diverse zaken. Het aanbod staat hier voor u beschreven.

 

 

 

 

Zaadzakjes

Uw boodschap overbrengen en daarbij gelijk mooie bloemen of lekkere kruiden meegeven? Kies dan voor zaadzakjes als relatiegeschenk of premium. Uw mogelijkheden zijn zeer divers; ontdek het hier!

  

 

   
   

 

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.