• 30 november 2021

Kerstgeschenken via de post? Onmisbaar in coronatijd

Thuiswerken is en blijft het advies. Dat werd tijdens de laatste coronapersconferentie nogmaals onderstreept. De komende weken zullen er dus weer veel medewerkers thuiszitten. Fysiek kerstpakketten of eindejaarsgeschenken uitdelen wordt dan een uitdaging. Maar geen paniek, er zijn handige alternatieven om je geschenken toch bij je medewerkers te krijgen!

Brievenbusgeschenken voor kerst

Inmiddels zijn brievenbuscadeautjes helemaal ingeburgerd in geschenkenland. Als je niet fysiek iets kunt uitdelen, vanwege corona, quarantaine of om welke reden ook, dan zijn brievenbusgeschenken het perfecte alternatief. De afgelopen tijd zijn de mogelijkheden op dat gebied enorm uitgebreid. En de komende maanden (of zelfs jaren) zullen ze vast niet van de schappen verdwijnen. Daarom hieronder een overzicht van de meest populaire brievenbusgeschenken voor kerst en eind van het jaar.

 

Populaire brievenbusgeschenken 

  1. Tony's Chocolonely repen. Wil je mensen bedanken, een hart onder de riem steken of een kerstwens overbrengen, dan zijn de repen van Tony's Chocolonely perfect. Ontwerp je eigen wikkel (of schakel onze hulp in), kies je smaken en lever de adressen aan. Wij maken de repen verzendklaar en zorgen dat ze snel geleverd worden. PS. Gelijk aan de slag? Hier vind je de templates voor de wikkels.

  2. Notitieboekjes. Of je nu kiest voor een standaard notitieboekje, of een bijzonder exemplaar zoals de Bambook of Correctbook, ze passen gegarandeerd door de brievenbus! 

  3. Kaarten met Tiny Tony. Wil je een extra originele (kerst)kaart versturen, bekijk dan eens de kaarten met Tiny Tony – onweerstaanbare minichocolaatjes. Voor deze vierkante kaart (13 x 13 cm) kun je je eigen ontwerp aanleveren.   

  4. Kaarten van groeipapier. Wil je je relaties letterlijk een bloeiend 2022 toewensen? Dat kan met een groeipapierkaart. Het is zelfs ook mogelijk om deze te versturen in een groeipapier envelop. Ontvangers kunnen de kaart in de grond poten, water geven en na een tijdje genieten van prachtige bloemen! We hebben ook kaarten met de vorm van een kerstboom. Toepasselijker kan niet toch?

  5. Klein boompjebloembollen of zaadzakjes. Allemaal groene geschenken met een groeiproces en mooi eindresultaat waar mensen in huis of in de tuin van kunnen genieten. 

  6. Exclusieve geschenkpakketjes. Je kunt ook kiezen voor pakketjes die wij al hebben samengesteld. In deze pakketjes zitten bijvoorbeeld een Tony reep, kaartje, pen, notitieboekje of zaadzakje. Voor het groeipapierkaartje kun je uiteraard je eigen ontwerp aanleveren. 

Wil je weten of een product via de post verstuurd kan worden? Of wil je graag een pakketje samenstellen met meerdere producten? Neem contact op met onze verkoopspecialisten. Ze denken graag met je mee. 

 

Kerstgeschenken individueel versturen 

Naast de brievenbusgeschenken zijn er producten die we via de pakketpost kunnen versturen. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor een bedrukte Dopper als kerstgeschenk, dan kunnen we die in een (geschenk)doosje verpakken en vervolgens verzenden naar individuele adressen. Omdat we de Doppers zelf drukken, kunnen we zorgen dat ze snel geleverd worden.

 

Het voordeel van kerst- of eindejaarsgeschenken via de (pakket)post laten versturen is dat je er niet meer naar om hoeft te kijken.  Het wordt van A tot Z voor je geregeld. En omdat de geschenken voorzien zijn van je eigen logo, tekst of ontwerp, kun je toch een persoonlijke boodschap in jouw huisstijl overbrengen.