• 23 juli 2019
  • leestijd 4 min.

Toppers & trends: wat wordt je volgende relatiegeschenk?

Vind je het wel eens lastig om uit dat steeds groter wordende aanbod aan duurzame relatiegeschenken juist dat geschenk te kiezen dat past bij jouw bedrijf? Dat is ook zeker niet makkelijk, dus daarom helpen we graag een handje. In deze blog plaatsen we onze topproducten, die vaak besteld worden en inmiddels Greengiving klassiekers zijn, naast vier trendproducten, die nieuw zijn in ons assortiment en waarmee je kunt inspelen op de laatste trends. In alle gevallen kun je je relaties of klanten een origineel geschenk aanbieden dat ook nog eens milieuvriendelijk is.

Toppers

Tulp in pulp

Een leuke, oer-Hollandse giveaway organiseren wordt wel heel makkelijk met de gerecyclede doosjes vol tulpenbollen. De doosjes zijn gemaakt van pulp en kunnen worden gepersonaliseerd door de wikkel er omheen full colour te laten bedrukken. Tulpen zijn verkrijgbaar van augustus t/m december, dus het is nu de ideale tijd om ze weg te geven. 

 

 

 

Schrijf met bamboe

Pennen blijven populair op beurzen en evenementen omdat het goedkope en praktische weggevers zijn. Als je toch een opvallende én duurzame draai aan deze klassieker wilt geven, is deze pen met een body van bamboe een goede keuze. Om er een origineel bedrijfsgeschenk te maken, kun je de balpen laten bedrukken of graveren met je logo of tekst. 

 

 

 

Eetbaar logo

Wilt je je relaties verrassen met een zoete verfrissing of potentiële klanten aantrekken met een gezonde kennismaking? Een appel die is bedrukt met eetbare inkt is een uniek product. Je logo kan ook in de appel worden gegraveerd of worden bedrukt op een sticker. Een verrassende actie om je bedrijf op deze manier te promoten!

 

 

 

Shop in kleur

Met een katoenen tas kun je altijd scoren. En al helemaal wanneer dit een tas is die verkrijgbaar is in maar liefst negen verschillende kleuren. De verrassing is helemaal compleet als je klanten en relaties ontdekken dat de tas is gemaakt van 100% biologisch katoen, en daarmee is gecertificeerd als Earth Positive. Niet alleen het materiaal is duurzaam, maar de tassen worden ook klimaatneutraal geproduceerd door het gebruik van wind- en zonne-energie.

 

Trends

 

Duurzaam drinken met Retulp

Een mooie drinkfles kopen en tegelijkertijd plastic besparen én water doneren? Met de waterflessen van Retulp kan het, aangezien van elke verkochte fles de inhoud keer 1000 in kraanwater wordt gedoneerd aan ontwikkelingslanden. Natuurlijk kun je met zo’n drinkfles ook effectief reclame maken, aangezien je je bedrijfsnaam verbindt aan een duurzaam geschenk. Voor alle partijen een winsituatie, dus!

 

 

Groeiend potlood 

Het Sprout potlood zorgt voor een originele en groene twist aan een simpele giveaway. Dit unieke potlood van hout bevat namelijk een capsule met zaden aan de bovenkant. Wanneer het potlood op is, kunnen je relaties ‘m in de grond steken. Na een tijdje ontkiemen de zaadjes en groeien er prachtige bloemen of kruiden. De Sprout kan worden geleverd met een luxe gravering van je logo, tekst of slogan.

 

 

 

 

Bamboe gadgets

Dit product combineert eigenlijk twee trends in één, aangezien powerbanks en opladers steeds populairder worden om als relatiegeschenk te geven. Ook vormt het gebruik van bamboe een duurzame trend, omdat het milieuvriendelijk en sterk materiaal is. De combinatie geeft een hippe draadloze oplader voor je telefoon.

 

 


Oneindig notities maken

Voor de nieuwe generatie notitieboekjes wordt geen gewoon papier gebruikt. De revolutionaire Bambook is oneindig herbruikbaar dankzij de uitwisbare pagina’s. Het is vergelijkbaar met een whiteboard, maar dan met een schrijfervaring zoals op papier – de inkt vlekt bijvoorbeeld niet als je er overheen veegt. Bambook wil met innovatieve producten papierverspilling en ontbossing tegengaan. Voor elke aangeschafte Bambook wordt zelfs één boom geplant. Het innovatieve notitieboek is verkrijgbaar in de formaten A4 en A5 en op de voorkant kan je bedrijfsnaam of -logo worden bedrukt.