Groeipapier stansvorm

Greengiving kan groeipapier niet alleen bedrukken, maar ook met een op maat gemaakt stansmes in iedere gewenste vorm snijden. Wilt u een aparte vorm visitekaartje? Of een inhaker op het seizoen, bijvoorbeeld een paashaas of kerstman? Een bepaald model auto of een vlinder? De mogelijkheden voor groeipapier in stansvorm zijn eindeloos. Natuurlijk bedrukken we ook alles. Informeer gerust!

Sorteer op

Groeipapier visitekaartjes

de goedkoopste | 200 gr./m2

bekijk product Vanaf € 0,36 per stuk

Groeipapier stansvorm - 80gr./m2

eigen ontwerp | v.a. 2500 stuks

bekijk product Vanaf € 0,35 per stuk

Groeipapier Boekenlegger - 80gr./m2

full colour bedrukt | v.a. 100 stuks

bekijk product Vanaf € 0,27 per stuk

Groeipapier boekenlegger – 200 gr./m2

kleine oplage | 200 gr./m2

bekijk product Vanaf € 0,36 per stuk

Groeipapier DIN Lang | 200gr./m2

DIN Lang formaat | 200gr./m2

bekijk product Vanaf € 0,44 per stuk

Geld als groeipapier - 80 gr./m2

geld laten groeien | duurzaam

bekijk product Vanaf € 0,68 per stuk

Groeipapier tas klein

22 x 28 x 11 cm | 250 gr./m2

bekijk product Vanaf € 1,38 per stuk

Groeipapier tas middel

26 x 35 x 12 cm | 250 gr./m2

bekijk product Vanaf € 1,54 per stuk

Groeipapier tas groot

39 x 45 x 16 cm | 250 gr/m2

bekijk product Vanaf € 2,50 per stuk

Wat is groeipapier?

Groeipapier bestaat uit 2 dunne lagen papier met bloemzaden er tussen. Het zaadpapier kan worden bedrukt met uw logo, tekst en eigen ontwerp. Met het zaadpapier geeft u uw relatie niet alleen uw boodschap mee, maar voorziet u hen ook van een vrolijke mix van zomerbloemen. Zo laat u een positieve indruk na!

 

Onbeperkte mogelijkheden met groeipapier

Naast het dunne groeipapier (80gr./m2) is het nu ook mogelijk om dikker groeipapier (+/- 200gr./m2) te bestellen. Dit papier is ideaal geschikt voor groeipapierkaarten, visitekaartjes, enveloppen, tassen en boekenleggers. Daarnaast kan het bloempapier bedrukt worden geleverd in ieder gewenste vorm. U ziet het: onbeperkte mogelijkheden met het duurzame bloempapier. Heeft u een eigen idee voor een doosje, envelop of geheel iets anders; wij helpen u graag!

 

Groeipapier in stansvorm bedrukken

Naast de standaard formaten A4, A5 en A6, bieden we ook speciale formaten aan. Sterker nog, elke vorm die u wilt zal kunnen worden uitgesneden met het op maat gemaakt stansmes! Met een speciale vorm groeipapier bent u verzekerd van aandacht. De unieke stansvormen van groeipapier kunt u natuurlijk bedrukken met bijv. een logo, website, afbeelding of slogan! Het groeipapier kan full colour worden bedrukt, maar grote vlakken hebben we liever niet doordat er dan strepen kunnen ontstaan. Na uw bestelling ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe het groeipapier zal worden bedrukt. Pas na akkoord starten we met het bedrukken.

 

Wilt u groeipapier in stansvorm bestellen voor uw bedrijf? Of wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Mail dan naar job@greengiving.nl of bel met Job Pater (0342 745 772).

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.