• Gratis digitale drukproef
  • Gratis verzending
  • Duurzaam en groen

Groeipapier stansvorm

Natuurlijk is groeipapier in iedere gewenste vorm te krijgen. Greengiving kan het groeipapier niet alleen bedrukken, maar ook met een op maat gemaakt stansmes in iedere gewenste vorm snijden. Wilt u een aparte vorm visitekaartje? Of een inhaker op het seizoen, bijvoorbeeld een paashaas of kerstman? Of een bepaald model auto? Of een vlinder? Vraag Greengiving naar de mogelijkheden voor uw specifieke vraag. Ook verzorgen we natuurlijk het drukwerk op uw unieke vorm groeipapier.

 

Heeft u nog vragen over groeipapier in stansvorm bedrukt met logo? Neem contact op met Lennard de Zwarte 0342 - 745 771 of lennard@greengiving.nl.

Groeipapier visitekaartjes

de goedkoopste | 200 gr./m2

Vanaf € 0,36 Prijs per stuk

bereken mijn prijs

Groeipapier stansvorm

eigen ontwerp | v.a. 2500 stuks

Vanaf € 0,34 Prijs per stuk

bereken mijn prijs

Groeipapier Boekenlegger

80gr./m2 | v.a. 100 stuks

Vanaf € 0,27 Prijs per stuk

bereken mijn prijs

Groeipapier Boekenlegger

kleine oplage | 200 gr./m2

Vanaf € 0,36 Prijs per stuk

bereken mijn prijs

Geld als groeipapier

geld laten groeien | duurzaam

Vanaf € 0,68 Prijs per stuk

bereken mijn prijs

Groeipapier envelop EA5

156 x 220 mm | 200 gr./m2

Vanaf € 0,96 Prijs per stuk

bereken mijn prijs

Groeipapier tas klein

22 x 11 x 28 cm | 200 gr./m2

Vanaf € 1,14 Prijs per stuk

bereken mijn prijs

Groeipapier tas middel

26 x 12 x 35 cm | 200 gr./m2

Vanaf € 1,62 Prijs per stuk

bereken mijn prijs

Groeipapier tas groot

39 x 16 x 45 cm | 200 gr./m2

Vanaf € 1,70 Prijs per stuk

bereken mijn prijs

Wat is groeipapier?

Groeipapier bestaat uit 2 dunne lagen papier met bloemzaden er tussen. Het zaadpapier kan worden bedrukt met uw logo, tekst en eigen ontwerp. Met het zaadpapier geeft u uw relatie niet alleen uw boodschap mee, maar voorziet u hen ook van een vrolijke mix van zomerbloemen. Bloemen houden van mensen! U ook?

 

Naast het dunne groeipapier (80gr./m2) is het nu ook al mogelijk om dikker groeipapier (+/- 200gr./m2) te bestellen. Dit papier is ideaal geschikt voor groeipapierkaarten, visitekaartjes, enveloppen, tassen en boekenleggers. Daarnaast kan het bloempapier bedrukt worden geleverd in ieder gewenste vorm. U ziet het: onbeperkte mogelijkheden met het duurzame bloempapier. Heeft u een eigen idee voor een doosje, envelop of geheel iets anders; wij helpen u graag!

Groeipapier in stansvorm bedrukken?

Groeipapier in uniek stansvorm bedrukt met bijv. logo, website, afbeelding of slogan! Het groeipapier kan full colour worden bedrukt (geen volvlakken). Na bestelling ontvangt u een digitale drukproef (foto), waarop u kunt zien hoe het groeipapier wordt bedrukt. Pas na akkoord starten we met het bedrukken. 

 

Groeipapier in stansvorm bestellen voor uw bedrijf? Mail uw aanvraag naar lennard@greengiving.nl of bel met Lennard de Zwarte  0342 745 771.

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.