Groeipapier stansvorm

Greengiving kan groeipapier niet alleen bedrukken, maar ook met een op maat gemaakt stansmes in iedere gewenste vorm snijden. Wilt u een aparte vorm visitekaartje? Of een inhaker op het seizoen, bijvoorbeeld een paashaas of kerstman? Een bepaald model auto of een vlinder? De mogelijkheden voor groeipapier in stansvorm zijn eindeloos. Natuurlijk bedrukken we ook alles. Informeer gerust!

Filteren

Groeipapier visitekaartjes

de goedkoopste | 200 gr./m2

Vanaf 17 oktober

Vanaf

0,36

Groeipapier stansvorm - 80gr./m2

eigen ontwerp | v.a. 2500 stuks

Vanaf 4 november

Vanaf

0,48

Boekenlegger - 80gr./m2

full colour bedrukt | v.a. 100 stuks

Vanaf 17 oktober

Vanaf

0,33

Nieuw

Groeipapier onderzetter - 200 gr./m2

full colour bedrukt | v.a. 250 stuks

Vanaf 23 oktober

Vanaf

0,38

Nieuw

Groeipapier kaart kerstboom

200 gr./m2 | Groeiend

Vanaf 4 november

Vanaf

0,41

Groeipapier boekenlegger – 200 gr./m2

kleine oplage | 200 gr./m2

Vanaf 17 oktober

Vanaf

0,44

Groeipapier DIN Lang | 200gr./m2

DIN Lang formaat | 200gr./m2

Vanaf 17 oktober

Vanaf

0,44

Wat is groeipapier?

Groeipapier bestaat uit 2 dunne lagen papier met bloemzaden er tussen. Het zaadpapier kan worden bedrukt met uw logo, tekst en eigen ontwerp. Met het zaadpapier geeft u uw relatie niet alleen uw boodschap mee, maar voorziet u hen ook van een vrolijke mix van zomerbloemen. Zo laat u een positieve indruk na!

 

Hoe werkt groeipapier?

Groeipapier is op zo’n manier gemaakt, dat wanneer het in aarde wordt gepoot, het papier onder de juiste omstandigheden composteert en de zaadjes gaan ontkiemen. Dat willen we natuurlijk bereiken, maar hoe zorg je nu voor het beste resultaat? Daarvoor hebben we een uiterst simpel stappenplan waar je spontaan groene vingers van zou krijgen. Op onze blog leest u hier alles over.

 

Onbeperkte mogelijkheden met groeipapier

Naast het dunne groeipapier (80gr./m2) is het nu ook mogelijk om dikker groeipapier (+/- 200gr./m2) te bestellen. Dit papier is ideaal geschikt voor groeipapierkaarten, visitekaartjes, enveloppen, tassen en boekenleggers. Daarnaast kan het bloempapier bedrukt worden geleverd in ieder gewenste vorm. U ziet het: onbeperkte mogelijkheden met het duurzame bloempapier. Heeft u een eigen idee voor een doosje, envelop of geheel iets anders; wij helpen u graag!

 

Groeipapier in stansvorm bedrukken

Naast de standaard formaten A4, A5 en A6, bieden we ook speciale formaten aan. Sterker nog, elke vorm die u wilt zal kunnen worden uitgesneden met het op maat gemaakt stansmes! Met een speciale vorm groeipapier bent u verzekerd van aandacht. De unieke stansvormen van groeipapier kunt u natuurlijk bedrukken met bijv. een logo, website, afbeelding of slogan! Het groeipapier kan full colour worden bedrukt, maar grote vlakken hebben we liever niet doordat er dan strepen kunnen ontstaan. Na uw bestelling ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe het groeipapier zal worden bedrukt. Pas na akkoord starten we met het bedrukken.

 

Wilt u groeipapier in stansvorm bestellen voor uw bedrijf? Of wilt u eerst de mogelijkheden bespreken? Mail dan naar job@greengiving.nl of bel met Job Pater (0342 745 772).