Kom naar onze kerstpakkettenshow(room)!

Uw medewerkers, relaties en klanten verdienen waardering. Een simpel dankjewel kunt u dan kracht bijzetten met een uniek kerst- of eindejaarsgeschenk. Geen idee wat u nu weer voor origineels moet verzinnen? Laat die hoofdbrekens voor wat het zijn en kom eens langs in de prachtig opgezette kerstpakkettenshowroom van Greengiving!

 

De voordelen van een eindejaarsgeschenk van Greengiving

U wilt geen standaard kerstpakket, maar juist een unieke touch aan elk pakket. Dit is precies waar Greengiving goed in is, want wij zijn gespecialiseerd in duurzame relatiegeschenken. Wilt u daarom een gepersonaliseerde Dopper of Tony’s Chocolonely reep aan het kerstpakket voor uw personeel toevoegen? Geen probleem, wij bedrukken deze met uw logo of wens waardoor u een exclusief eindejaarsgeschenk kunt weggeven. Door een duurzaam product in te zetten waar een verhaal achter zit, krijgen uw kerstpakketten een ecologisch verantwoorde boost.

 

Uw kerstpakket samenstellen in onze showroom

Door een kijkje te nemen in onze showroom krijgt u een beter beeld van het kerstpakket. Hoe komt het eruit te zien, hoe voelt het en wat is leuk om te combineren? Hierbij geven onze verkoopspecialisten u uitstekend advies, waarbij we alles doen om het eindejaarsgeschenk perfect op uw bedrijf en uw missie te doen aansluiten. Zo kunt u nét dat beetje extra waardering laten zien aan uw relaties en personeel, zonder dat dat u extra moeite kost. We zien er naar uit om u te ontmoeten!

 

Waar moet ik zijn?

In Barneveld natuurlijk! Aan de Plantagelaan 24 staat de koffie klaar. Tussen 22 oktober en 9 november kunt u hier terecht voor bakken advies en inspiratie op het gebied van exclusieve kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Zeker weten dat u direct geholpen wordt? Maak dan even een afspraak via info@greengiving.nl of bel naar 0342-745770.

 

Download HIER onze brochure >>>

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.