Klompen bedrukken

Op zoek naar een 100% Hollands relatiegeschenk bedrukt met uw bedrijfslogo? Klompjes zijn uniek voor uw zakenrelaties, klanten of voor op een beurs! Onze klompen zijn te bedrukken met uw bedrijfslogo of een tekst naar keuze. Maak uw keuze uit onze klompen in vele soorten en maten. Sleutelhangers, flesopeners of echte draagbare klompen: we hebben ze allemaal!

Sorteer op

Sleutelhanger klompje | enkel

OerHollands | nieuw product

bekijk product Vanaf € 0,96 per stuk

Sleutelhanger klompjes | dubbel

Full colour | Hollands

bekijk product Vanaf € 1,24 per stuk

Hollands klompje met zaden

Oerhollands | verschillende zaden

bekijk product Vanaf € 2,89 per stuk

Flesopener klomp

fles- en bieropener | nieuw product

bekijk product Vanaf € 2,25 per stuk

Houten klompjes | klein

8 cm | nieuw product

bekijk product Vanaf € 3,14 per stuk

Houten klompjes | groot

12 cm | Nieuw product

bekijk product Vanaf € 4,87 per stuk

Houten klompen bedrukken

maat 21 t/m 48 | oer-Hollands

bekijk product Vanaf € 23,12 per stuk

 

Klompjes bedrukken in verschillende maten

De klompen bij Greengiving zijn verkrijgbaar in verschillende soorten maten. Van de standaard dames- en herenmaten tot klompjes voor kinderen, ze gaan maar liefst van maat 21 t/m 48! Leuk zijn ook de klompjes aan een sleutelhanger of als flesopener. Ook hebben de kleine klompjes met een rood-wit-blauw lintje om neer te zetten. Erg leuk als souvenirtje voor uw buitenlandse relaties! Standaard worden de klompjes blank geleverd afgewerkt met een transparante lak. Andere kleur nodig? Vraag het gerust aan onze productspecialist.

 

Klompen met logo

Bij ons zijn alle klompen fullcolour te bedrukken. Hierdoor zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Of het nu uw bedrijfslogo, promotekst naar keuze of misschien zelfs foto is, het kan allemaal. Alleen het klompje met zaden kunt u tot vier PMS-kleuren bedrukken, maar dan is het klompje zelf al een kleurrijk geheel. Dit klompje is een erg leuk idee om uw groeiende en bloeiende relatie mee te symboliseren! Al onze geschenken zijn uitermate geschikt voor het mkb omdat u bij ons kunt bestellen in kleinere aantallen vanaf slechts 10 stuks. Ook zijn ze allemaal van duurzaam hout gemaakt, waardoor u een milieuvriendelijk geschenk weggeeft.

 

Bedrukte klompjes bestellen

Het bestellen van uw favoriete klompjes kan eenvoudig via de website. Indien gewenst kan een offerte opvragen natuurlijk ook. En wilt u een snelle levering? Geen probleem, binnen 7-10 werkdagen na het goedkeuren van de drukproef ontvangt u uw bestelling. Gratis verzonden natuurlijk!

 

Heeft u nog vragen over klompen bedrukt met uw logo of is iets rondom het bestelproces niet helemaal duidelijk? U kunt altijd Adrian de Bruijn bellen (0342 - 745 771) of mailen naar adrian@greengiving.nl.

 

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.