Koekjes

Een erg smakelijk onderdeel van ons eetbare assortiment is het koekjes gedeelte! Of het nou bij de koffie, thee of limonade is, er wordt vaak iets lekkers uitgedeeld aan het gezin zelf of bezoek. Koekjes zitten meestal in een blik en deze kunt u nu bij Greengiving laten bedrukken met uw logo of reclametekst. Op deze manier maakt  uw klant of relatie altijd reclame voor uw bedrijf, wanneer zij het bezoek voorzien van een lekkere hap. 

 

Heeft u nog vragen over de koekjes bedrukt met logo? Neem contact op met Job Pater 0342 - 745 772 of mail naar job@greengiving.nl.

Sorteer op

Stroopwafels in blik

heerlijk hollands | v.a. 50 stuks

bekijk product Vanaf € 2,95 per stuk

Vanille zandkoekjes

per stuk verpakt | eetbare inkt

bekijk product Vanaf € 0,40 per stuk

Chocolade zandkoekjes

met logo | per stuk verpakt

bekijk product Vanaf € 0,40 per stuk

Vanille zandkoekjes met kaart

full colour bedrukt | v.a. 400 stuks

bekijk product Vanaf € 0,99 per stuk

Zandkoekjes in blik

v.a. 100 stuks | top product

bekijk product Vanaf € 6,70 per stuk

Koekjes bedrukken

De trommels waar de koekjes in zitten, kunt u, zoals gewoonlijk bij Greengiving, laten bedrukken met uw logo of reclametekst. Dit is mogelijk tot wel vier kleuren of zelfs full colour. Het ronde deksel van de trommel is in in een rondje te bedrukken. U kunt het geheel naar eigen wens (laten) ontwerpen om er zo echt uw bedrijfsproduct van te maken. Ook de koekjes zelf zijn soms te bedrukken met eetbare inkt. Voor wat voorbeelden zie de afbeeldingen bij de producten zelf.

 

Kijk voor al uw mogelijkheden snel verder op onze website. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met Job Pater job@greengiving.nl of bel ons op 0342 - 745 772.

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.