Koekjes

Bij de koffie wordt er vaak wat lekkers geserveerd en koekjes gaan er dan altijd wel in! Wanneer u de koekjes serveert in een blik bedrukt met uw logo, ziet dat er erg professioneel uit. U kunt de koekjes natuurlijk ook bestellen voor uw relaties, zodat die de lekkernijen kunnen serveren en er op een enorm leuke en effectieve manier reclame wordt gemaakt voor uw bedrijf!

Filteren

Stroopwafels in blik

heerlijk hollands | v.a. 25 stuks

Vanaf 8 april

Vanaf

3,30

 

Koekjesblik met logo

De trommels waar de koekjes in zitten, kunt u, zoals gewoonlijk bij Greengiving, laten bedrukken met uw logo of reclametekst. Dit is mogelijk tot wel vier kleuren of zelfs full colour wanneer het een blik betreft. Het ronde deksel van het stroopwafelblik is in een rondje te bedrukken. U kunt het geheel naar eigen wens (laten) ontwerpen om er zo echt uw bedrijfsproduct van te maken. Ook de koekjes zelf zijn te bedrukken met eetbare inkt en zitten dan per stuk verpakt. Daar zullen uw relaties, klanten of personeel van genieten! De bedrukte koekjes zijn ontzettend leuk om weg te geven op een beurs of evenement. Wanneer u de variant met de kaart besteld hebben uw potentiële klanten nog steeds de belangrijke informatie, ook al hebben ze het koekje achter de kiezen!

 

Stroopwafels en zandkoekjes bedrukken

Bij Greengiving heeft u de mogelijkheid om een pak van acht stroopwafels in een blik te bestellen. Het blik kunt u dan bedrukken met uw logo of tekst. Door het oer-Hollandse uiterlijk geeft u zo echt een origineel cadeautje weg! Of wat dacht u van overheerlijke biologische roomboterkoekjes? Deze koekjes kunt u in wel zes verschillende smaken bestellen. De koekjes zijn per stuk verpakt met biologisch afbreekbaar folie waarop een fullcolour sticker met logo kan worden geplakt. U heeft dus keus genoeg!

 

Koekjes met opdruk bestellen

Het bestellen van de koekjes naar keuze is bij Greengiving heel eenvoudig. U bestelt ze simpelweg via de website of u vraagt eerst een offerte op. Vervolgens stuurt u de gewenste opdruk door waar we dan een gratis digitale drukproef van maken. Pas wanneer u uw akkoord hebt gegeven, starten we het drukproces. Zo weten we zeker dat uw koek(blik) er precies naar wens uit komt te zien!

 

Kijk voor al uw mogelijkheden snel verder op onze website. Neem dan contact op met onze specialisten.