Luciferdoosjes bedrukken

Erg geschikt als relatiegeschenk zijn deze luciferdoosjes in verschillende formaten. Het doosje is namelijk op de voorkant full-colour te bedrukken met uw eigen ontwerp. Hierdoor heeft u een compleet gepersonaliseerd luciferdoosje die ideaal is om als promotieartikel te gebruiken. Heeft u vragen of opmerkingen, dan staat ons team graag voor u klaar!

Filteren

Luciferdoosje middel

Full Colour bedrukt | incl. 25 lucifers

Vanaf 11 april

Vanaf

0,10

Lucifermapje klein

FC bedrukking | incl. 20 lucifers

Vanaf 11 april

Vanaf

0,10

Luciferdoosje groot

Full Colour bedrukt | incl. 24 lucifers

Vanaf 11 april

Vanaf

0,13

Luciferdoosje vierkant

Vierkant doosje FC | incl. 20 lucifers

Vanaf 11 april

Vanaf

0,13

Lucifermapje groot

FC bedrukking | incl. 20 lucifers

Vanaf 11 april

Vanaf

0,11

Luciferdoosje klein

Full Colour bedrukt | incl. 11 lucifers

Vanaf 11 april

Vanaf

0,08

Luciferdoosjes relatiegeschenk

Greengiving heeft verschillende luciferdoosjes in het assortiment. Hierbij kunt u kiezen uit klein, middel en groot waarin 11 tot 25 lucifers in zitten. Ook bieden we een vierkant doosje aan en mapjes met verschillende groottes. Het leuke is dat de doosjes en mapjes helemaal te personaliseren zijn doordat de voorkant full-colour kan worden bedrukt met uw eigen ontwerp. Verder kunt u kiezen uit de kleuren rood, geel, blauw, wit en groen voor de kop van de lucifers. Zo kunt u zelfs de lucifers aan uw huisstijl aanpassen!

 

Luciferdoosjes goedkoop bedrukken

Wat de luciferdoosjes zo ideaal maakt als relatiegeschenk, is dat ze erg goedkoop zijn. Zo kunt u vanaf 10 cent per doosje al lucifers bestellen. Dit gebeurt in combinatie met relatief grote oplages, waardoor ze makkelijk weg te geven zijn op een beurs of evenement. Klanten nemen graag zo’n doosje aan, want lucifers komen altijd van pas. Zo maakt u op een makkelijke en goedkope manier reclame waarbij u veel mensen bereikt!

 

Luciferdoosjes bestellen

Het bestelproces van luciferdoosjes is heel eenvoudig. U bestelt het artikel naar keuze online of vraagt een offerte aan. Voor wij starten met het bedrukken of graveren van uw luciferdoosjes ontvangt u altijd een digitale drukproef met daarin het product en de positie van de personalisatie. Pas na akkoord wordt er begonnen met het drukproces. Zo garanderen we een tevreden klant!

 

Meer informatie over luciferdoosjes bedrukken?

Heeft u nog vragen over luciferdoosjes met uw bedrijfslogo? Bel dan Adrian de Bruijn 0342 - 745 771 of mail naar adrian@greengiving.nl.