Full Colour papieren tassen 

Een mooi product verdient een mooie verpakking. Met deze luxe full-colour papieren tassen bent u daar wel van verzekerd. De tassen dienen uitstekend als goodiebag op een evenement, maar ze zijn ook een prachtige verpakking voor uw (duurzame) relatiegeschenk. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag bij het maken van een keuze.

Sorteer op

Papieren tas FC 35,5x13x31 cm

Papieren tas FC 35,5x13x31 cm

bekijk product Vanaf € 0,98 per stuk

Papieren tas FC 17x6x14 cm

Papieren tas FC 17x6x14 cm

bekijk product Vanaf € 0,43 per stuk

Papieren tas FC 25x9x36 cm

Papieren tas FC 25x9x36 cm

bekijk product Vanaf € 0,63 per stuk

Papieren tas FC 42x13x35 cm

FSC tas 42 x 13 x 35 cm

bekijk product Vanaf € 1,01 per stuk

Papieren tas FC 49x18x65 cm

FSC tas 49 x 18 x 65 cm

bekijk product Vanaf € 1,60 per stuk

Luxe papieren tassen bedrukken

U bent bij Greengiving aan het juiste adres voor zowel luxe papieren tassen met bedrukking als luxe papieren tassen zonder bedrukking. Wij kunnen FSC papieren tassen full-colour bedrukken met uw logo, foto of persoonlijke boodschap. Het mooie is dat de tassen ook nog eens duurzaam zijn, aangezien ze zijn gemaakt van gerecycled papier (FSC gecertificeerd). Dit papier weegt 200 gram per m2 waardoor de tas erg stevig is. In combinatie met de stevige katoenen koorden die de hengsels vormen, kan de tas zo meerdere malen worden hergebruikt. Een duurzame keus dus, deze tassen!

 

Soorten full-colour tassen

De luxe papieren tassen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo heeft de kleinste variant afmetingen van 17x14x6 cm en de grootste 65x49x18 cm, en daar zitten nog drie varianten tussenin. Er is altijd dus wel een tas die precies past om het product waar u de tas voor nodig heeft. Verder kunt u kiezen voor een matte of glanzende coating van het papier, waardoor het een nog luxere uitstraling krijgt.

 

Full-colour papieren tassen bedrukken

De papieren tassen worden bedrukt met een luxe full-colour bedrukking, waardoor u de tas optimaal kan personaliseren. Maak uw bedrijf zo herkenbaar voor iedereen! Gelukkig is het helemaal niet moeilijk om deze mooie tassen in uw bezit te krijgen, want het bestelproces is heel eenvoudig. U bestelt simpelweg op de website of u plaatst een offerte. Vervolgens stuurt u de gewenste bedrukking op en sturen wij u een gratis digitale drukproef toe voordat we daadwerkelijk starten met bedrukken. Pas als alles naar wens is, worden de tassen bedrukt en even later afgeleverd bij (hopelijk) een tevreden klant!

 

Meer informatie over bedrukte papieren tassen?

Heeft u nog vragen over full colour papieren tassen bedrukt met uw logo? Bel dan Job Pater 0342 - 745 772 of mail naar job@greengiving.nl.

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.