Grote oplage papieren tassen

Meer dan 5000 stuks papieren tassen bedrukken doet u natuurlijk bij Greengiving.nl, dé papieren tassen specialist. Bij grote oplages vanaf 5000 stuks kunnen we een aantrekkelijke offerte maken voor papieren tassen. De papieren tassen zijn gemaakt van gerecycled papier en kunnen worden bedrukt met uw eigen logo of tekst. Vragen? Ons team staat voor u klaar!

Sorteer op

Papieren draagtas klein

v.a. 5000 stuks | 22 x 11 x 28 cm

bekijk product Vanaf € 0,17 per stuk

Papieren draagtas middel

v.a. 5000 stuks | 26 x 12 x 35 cm

bekijk product Vanaf € 0,19 per stuk

Papieren draagtas groot

v.a. 5000 stuks | 32 x 17 x 43 cm

bekijk product Vanaf € 0,23 per stuk

Goedkope papieren tassen met logo vanaf 5000 stuks

U bent bij Greengiving aan het juiste adres voor zowel papieren tassen met bedrukking als papieren tassen zonder bedrukking. Wij kunnen gerecyclede papieren tassen bedrukken met uw logo of persoonlijke boodschap. De papieren tassen van Greengiving hebben door eigen leveranciers en hoogwaardige bedrukfaciliteiten een extra hoge kwaliteit en een concurrerende prijs. De papieren tassen zijn perfect te gebruiken om ingezet te kunnen worden bij uw marketingacties. Ook zijn de tassen heel geschikt voor op een beurs of evenement.

Papieren tassen grote oplage

Het voordeel van deze papieren tassen is dat ze in grote oplages verkrijgbaar zijn vanaf 5000 stuks. Hierdoor zijn de tassen uitermate geschikt voor de detailhandel. Door de grote oplage zijn ze bovendien erg goedkoop. Allemaal bij Greengiving! De papieren tassen in een grote oplage zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: klein, middel en groot. Dit komt overeen met A5, A4 en A3 formaat. Welke tas past het best bij uw bedrijf?

Bedrukte papieren tassen bestellen

Het bestelproces bij Greengiving is heel eenvoudig. U bestel op de site of vraagt een offerte aan en stuurt de gewenste bedrukking door. Vervolgens maken wij een digitale drukproef. Pas als die door u is goedgekeurd, starten we met het drukproces. Zo garanderen we een tevreden klant!

 

Heeft u nog vragen over papieren tassen bedrukt met uw logo? Neem dan contact op met Adrian de Bruijn 0342 - 745 771 of mail naar adrian@greengiving.nl.

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.