Kom langs in onze nieuwe showroom!

Greengiving is verhuisd en een van de drastische veranderingen die hiermee heeft plaatsgevonden, is de realisatie van een showroom. Als specialist in de regio misten we namelijk een mogelijkheid voor klanten om langs te kunnen komen om alle duurzame producten te bekijken.

 

Het grote pluspunt van deze showroom is dat klanten persoonlijk begeleid kunnen worden bij het maken van een keuze. Het kan namelijk best lastig zijn om uit zoveel duurzame producten een goede keuze te maken. Daarom kunt u nu langskomen om eerst op uw gemakje alle producten te bekijken en vervolgens professioneel advies te krijgen over welke duurzame relatiegeschenken het beste bij u en uw bedrijf passen. We kunnen dan ter plekke een gratis digitale drukproef voor u maken, zodat u gelijk weet hoe uw bedrukte relatiegeschenken of promotieartikelen eruit komen te zien. 

 

Ons assortiment is juist uitgebreid met kerstgeschenken, die u natuurlijk uitgebreid in onze showroom kunt bewonderen. Een aantal van deze kerstgeschenken kunnen ook bedrukt worden, voor een nog persoonlijker geschenk. 

 

Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel of mail ons gerust om een afspraak te plannen. We zien u graag terug in onze showroom!

 

Ons adres:
Plantagelaan 24-26
3772 MB Barneveld

Plan een bezoek

 

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.