In verband met Hemelvaartsdag zijn wij 21 en 22 mei gesloten. U kunt wel uw bestelling plaatsen. Deze zal maandag 25 mei verwerkt worden.

Solar powerbanks bedrukken

Solar powerbanks zijn milieuvriendelijk, handig en leuk! Door middel van een klein zonnepaneel wordt de accu van de solar oplader opgeladen, wat natuurlijk enorm duurzaam is. De opgeslagen energie geeft vervolgens stroom aan al uw telefoons, tablets en MP3-spelers. Bedrukt met uw logo of tekst is het de perfecte milieuvriendelijke reclame-uiting!

Filteren

Solar oplader Truck

uniek ontwerp | v.a. 10 stuks

Vanaf 5 juni

Vanaf

9,31

Solar powerbank | 4000 mAh

vrolijk strak design | goedkoop

Vanaf 3 juni

Vanaf

9,92

Powerbank op zonne-energie

aluminium | 4000 mAh

Vanaf 2 juni

Vanaf

12,16

Solar PowerBank

8000 mAh | luxe design

Vanaf 2 juni

Vanaf

16,58

Port solar oplader

geregistreerd ontwerp | 1000 mAh

Vanaf 2 juni

Vanaf

19,34

Compacte solar powerbank

2.200 mAh | compact ontwerp

Vanaf 2 juni

Vanaf

22,42

Solar sunflower

uniek design | bedrukt v.a. 5 stuks

Vanaf 2 juni

Vanaf

29,02

Basalt solar oplader

hoge kwaliteit | 3000 mAh

Vanaf 2 juni

Vanaf

30,41

Solar boom Ginkgo

duurzaam ontwerp | 4000 mAh

Vanaf 2 juni

Vanaf

75,96

 

Duurzame oplader bedrukt

U als ondernemer gebruikt uw mobiele apparaten veel. iPhone, iPad of andere smartphones zijn na een aantal uur intensief gebruik zo weer leeg. En dan bent u lang niet altijd in de gelegenheid om uw apparaten op te kunnen laden. Daarom zijn powerbanks zulke onmisbare artikelen geworden. Helaas kost het opladen ervan altijd veel stroom, wat dus niet zo duurzaam is. Om als bedrijf toch een duurzame boodschap af te geven, kunt u kiezen voor de duurzame opladers op zonne-energie van Greengiving. Deze hebben een klein zonnepaneeltje die zonlicht opneemt, waardoor de accu weer oplaadt. Gratis duurzame energie, wie wil dat nu niet! Een milieuvriendelijke powerbank op zonne-energie is dus een ideaal relatiegeschenk dat door iedereen gewaardeerd zal worden.

 

Powerbank op zonne-energie met logo

Om uw geschenk onvergetelijk te maken, zijn al onze solar opladers te bedrukken met uw logo of persoonlijke boodschap. Omdat de solar powerbanks een lange levensduur hebben komt uw bedrijfsnaam voortdurend in beeld. Een geweldige manier van klantenbinding dus! De powerbanks op zonne-energie zijn te bedrukken in één tot vier kleuren of zelfs fullcolour. Om nog extra op te vallen, kunt u ook voor een ander uiterlijk kiezen dan een standaard rechthoek. Zo hebben we solar laders in de vorm van een truck, fabriek, zonnebloem of boom. Net wat bij uw bedrijf past! Wie zei dat effectieve relatiegeschenken niet duurzaam kunnen zijn?

 

Solar opladers bestellen

Lukt het om een keuze te maken tussen al onze mooie en duurzame opladers? U kunt ze eenvoudig via de website bestellen en anders helpen wij u graag! Heeft u nog een vraag over onze powerbanks op zonne-energie? Bel dan onze productspecialist Job Pater (0342 - 745 772) of mail naar job@greengiving.nl.