• 17 januari 2018
  • leestijd 4 min.

Het team achter Greengiving stelt zich voor!

Wanneer je een bestelling doet bij Greengiving, krijg je gegarandeerd met ons team te maken. Je ziet namen langskomen, maar veel meer kom je niet te weten. Daarom vonden we het de hoogste tijd voor een voorstelrondje. Alle collega’s vertellen wie ze zijn en wat ze precies doen binnen Greengiving, zodat je de volgende keer een gezicht bij de naam achter de telefoon of mail hebt!

Benieuwd wie er nu allemaal bij Greengiving werken? Bekijk het Greengiving team!

 

 

Florus Floor – directeur

En dan beginnen we natuurlijk bij de big boss, Florus. Hij heeft Greengiving in 2009 opgericht en heeft de dagelijkse leiding. Florus houdt zich vooral bezig met het uitbouwen van het bedrijf, en nieuwe plannen bedenken. Binnen Greengiving heeft hij een verbindende rol. Waar Florus van houdt? “Van gezelligheid en om het team het naar de zin te maken!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cora Bisschop - orderverwerkster

Vervolgens hebben we Cora, vanaf maart 2016 werkzaam bij Greengiving en onmisbaar bij de orderverwerking. Verder kunnen we voor grafische vormgeving bij haar terecht, drukproeven maken is bijvoorbeeld wel haar ding. Cora is gelukkig getrouwd en vindt het altijd gezellig bij Greengiving: “De werksfeer is echt top! Ook geniet ik ervan om klanten zo snel mogelijk en naar tevredenheid te helpen.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Ewout Floor – online marketeer

Ewout is degene die ervoor zorgt dat jij dit nu onder ogen krijgt. Hij regelt namelijk de online marketing, waarbij je moet denken aan Adwords, zoekmachine- en websiteoptimalisatie. Ewout is graag met de nieuwste dingen bezig en is continu in beweging (niet altijd letterlijk hoor, de hele dag op de fiets is ook zo vermoeiend). Ewout is al sinds dat hij op school zat aan het werk bij Greengiving en heeft dus ook al vier verschillende panden meegemaakt. Verder is Ewout 25 jaar oud, getrouwd en vader van twee kinderen. Hij omschrijft zichzelf als “een echte Floor” – wat zou dat betekenen?!

 

 

 

 

 

 

 

Inge van de Weerd – allround medewerkster

Inge is echt het manusje-van-alles bij Greengiving. Zo doet ze schoonmaakwerk, magazijnwerk, websiteklusjes en eigenlijk van alles wat op haar pad komt. Het werk bij Greengiving begon bij Inge als een bijbaantje naast school en inmiddels doet ze al een verschillende jaren met plezier haar werk. “Ik werk samen met allemaal collega’s die hart voor de zaak hebben, wat mijn werk erg leuk maakt en Greengiving laat groeien.” Inge is 19 jaar en volgt de opleiding Business Management. Afwisseling en aanpakken, daar houdt ze van en dat doet ze ook, waardoor ze zich onmisbaar heeft gemaakt bij Greengiving!

 

 

 

 

 

 

 

Job Pater – verkoopspecialist

Job omschrijft zichzelf als “een echte verkoper. Ik zit graag aan de telefoon en ook het verkopen in de showroom vind ik geweldig.” Hij is vanaf maart 2017 onmisbaar bij Greengiving. Door zijn verkoopskills, maar ook door zijn humor en gezelligheid. Job is dan ook altijd in voor een lekker tussendoortje of een potje darten. Om het vak nóg beter in de vingers te krijgen, doet Job nog een deeltijd studie commerciële economie. Pas maar op voor deze salestijger!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emma Benschop – tekstschrijfster

En dan hebben we de 18-jarige Emma, die er lekker op los rammelt op haar laptopje. Ze schrijft blogs zoals deze, maar ook product- en categorieteksten. Verder houdt ze de sociale media van Greengiving bij. In het dagelijks leven studeert ze Engelse taal en cultuur in Utrecht, en om de week komt ze een dagje op kantoor. “Hoewel ik er vier uur voor moet reizen, heb ik dat er graag voor over. Een leukere bijbaan bij een leuker bedrijf kun je je niet wensen!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jenny Achterstraat-Floor - administratie

Tja, in die administratie zijn we niet zo heel goed met z’n allen. Gelukkig is daar vanaf januari 2016 Jenny in dienst om daar mee te helpen. Zij weet alles van financiële administratie en rapportage, jaarrekeningen, begrotingen en personeelsadministratie. Eén dag per week komt ze al deze dingen op kantoor bijwerken, en de rest van de week werkt ze samen met haar man in hun bedrijf Orgelcentrum het Binnenveld. Daarnaast is Jenny ook nog eens lid van de Raad van Toezicht van de Rabobank. Veel verschillende bezigheden dus, maar ze geniet overal van!

 

 

 

 

 

Marian van der Vliet – orderverwerkster

Marian is de jongste telg uit de Greengiving familie. Ze werkt hier nog maar sinds januari 2018, maar heeft het al helemaal naar haar zin. “Het leukste aan dit werk vind ik de variatie die er in zit. De ene keer stuur je een factuur en de andere keer ben je met een ontwerp voor een klant bezig en probeer je de klant zo veel mogelijk op de hoogte te stellen van de voortgang.” Tja, en de volgende keer ga je al chocola happend op de foto… Marian is 23 jaar oud, komt uit Ede en houdt erg van pianospelen en skiën. In haar vrije tijd is ze bovendien bezig met klussen in het huis dat ze samen met vriend heeft gekocht. Met hem hoopt ze in april te trouwen, dus dat is erg leuk natuurlijk! Grappig is dat Marian drie jaar bij Cora in de klas heeft gezeten. Dan is het vervolgens niet moeilijk om te raden door wie ze is uitgenodigd om te solliciteren.