Outdoor & Vrije tijd

Wilt u uw (potentiële) klanten of relaties verrassen met een origineel en duurzaam cadeau? Of wilt u uw bedrijf of product extra aandacht geven door middel van promotieacties? Greengiving is specialist in duurzame relatiegeschenken, dus u bent hier op de juiste plaats! Al onze producten zijn te bedrukken met uw logo of tekst, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Duurzame paraplu's

bekijk alle producten

Houten horloges

bekijk alle producten

Sleutelhangers

bekijk alle producten

Relatiegeschenken voor buiten

bekijk alle producten

Duurzaam speelgoed

bekijk alle producten

Senz° stormparaplu

bekijk alle producten

Voor binnen en buiten, voor jong en oud

Ons assortiment Outdoor & Vrije tijd is erg uitgebreid. Voor binnen en buiten, thuis en onderweg, jong en oud; voor elk wat wils! Wat denkt u van een prachtige karaf van gerecycled glas? Het ideale geschenk voor een picknick of buitenfeest. En met een koeltas maakt u het helemaal af! Duurzaam speelgoed voor de kinderen mag natuurlijk niet ontbreken! Trekt u er liever op uit? Ook paraplu’s en zaklampen zijn in alle soorten en maten leverbaar, met of zonder logo.

Duurzaam speelgoed, trolleys en zaklampen met logo

Voor uw relaties met kinderen hebben we een ruim assortiment met duurzaam speelgoed. Jojo’s, frisbees, kleurpotloden en allerlei spelletjes en puzzels zijn allemaal te bedrukken met uw bedrijfslogo. Zo hebben we voor elke relatie wat wils. Wat dacht u voor de relaties of werknemers die veel reizen? Een bedrukte weekendtrolley is dan een erg leuk geschenk. Een relatiegeschenk dat altijd werkt, is een zaklamp die werkt op zonne-energie of op een dynamo. Doordat ze geen batterijen nodig hebben, zijn ze erg duurzaam en in het donker is het handig om een lichtje mee te hebben. Met uw bedrijfslogo erop wordt de relatie elke keer herinnerd aan uw bedrijf. Dat is tenslotte een lichtpunt in donkere dagen!

 

Heeft u nog vragen over Outdoor & Vrije tijd bedrukt met logo? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 220591 of Laura@greengiving.nl.