Outdoor & Vrije tijd

Wilt u uw (potentiële) klanten of relaties verrassen met een origineel en duurzaam cadeau? Of wilt u uw bedrijf of product extra aandacht geven door middel van promotieacties? Greengiving is specialist in duurzame relatiegeschenken, dus u bent hier op de juiste plaats! Al onze producten zijn te bedrukken met uw logo of tekst.  

Voor binnen en buiten, voor jong en oud

Ons assortiment Outdoor & Vrije tijd is erg uitgebreid. Voor binnen en buiten, thuis en onderweg, jong en oud; voor elk wat wils! Wat denkt u van een prachtige karaf van gerecycled glas? Het ideale geschenk voor een picknick of buitenfeest. En met een koeltas maakt u het helemaal af! Ook leveren wij diverse verwenproducten, heerlijke plantaardige oliën en massagetools. Duurzaam speelgoed voor de kinderen mag natuurlijk niet ontbreken! Of trekt u er liever op uit? Met onze verrekijker, fietslamp en stappenteller kunt u alle kanten op! Ook paraplu’s en zaklampen zijn in alle soorten en maten leverbaar, met of zonder logo.

 

Heeft u nog vragen over één van onze producten bedrukt met uw logo? Bel dan Job Pater 0342 - 745 772 of mail naar job@greengiving.nl.

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.