Outdoor & Vrije tijd

Wilt u uw (potentiële) klanten of relaties verrassen met een origineel en duurzaam cadeau? Of wilt u uw bedrijf of product extra aandacht geven door middel van promotieacties? Greengiving is specialist in duurzame relatiegeschenken, dus u bent hier op de juiste plaats! Al onze producten zijn te bedrukken met uw logo of tekst, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Houten horloges

bekijk alle producten

Sleutelhanger

bekijk alle producten

Relatiegeschenken voor buiten

bekijk alle producten

Duurzaam speelgoed

bekijk alle producten

Zaklampen LED

bekijk alle producten

Voor binnen en buiten, voor jong en oud

Ons assortiment Outdoor & Vrije tijd is erg uitgebreid. Voor binnen en buiten, thuis en onderweg, jong en oud; voor elk wat wils! Wat denkt u van een prachtige karaf van gerecycled glas? Het ideale geschenk voor een picknick of buitenfeest. En met een koeltas maakt u het helemaal af! Duurzaam speelgoed voor de kinderen mag natuurlijk niet ontbreken! Trekt u er liever op uit? Ook paraplu’s en zaklampen zijn in alle soorten en maten leverbaar, met of zonder logo.

Klompen, duurzaam speelgoed, trolleys en zaklampen met logo

Wij leveren klompen als sleutelhanger of met bloemen erin, die full-colour bedrukt kunnen worden. Zo springt uw bedrijfslogo er goed uit! Voor uw relaties met kinderen hebben we een ruim assortiment met duurzaam speelgoed. Jojo’s, frisbees, kleurpotloden en allerlei spelletjes en puzzels zijn allemaal te bedrukken met uw bedrijfslogo. Zo hebben we voor elke relatie wat wils. Wat dacht u voor de relaties of werknemers die veel reizen? Een bedrukte weekendtrolley is dan een erg leuk geschenk. Een relatiegeschenk die altijd werkt, is een zaklamp die werkt op zonne-energie of op een dynamo. Doordat ze geen batterijen nodig hebben, zijn ze erg duurzaam en in het donker is het handig om een lichtje mee te hebben. Met uw bedrijfslogo erop wordt de relatie elke keer herinnerd aan uw bedrijf. Dat is tenslotte een lichtpunt in donkere dagen!

 

Heeft u nog vragen over één van onze producten bedrukt met uw logo? Bel dan Adrian de Bruijn 0342 - 745 771 of mail naar adrian@greengiving.nl.