Outdoor & vrije tijd geschenken bedrukken

Als het gaat om relatiegeschenken, zijn we van alle markten thuis. Voor zowel binnen als buiten, thuis als onderweg hebben we leuke en duurzame geschenken en giveaways. Vaak zijn ze ook nog eens super praktisch. Wil je je (potentiële) klanten of relaties verrassen met een origineel cadeau, bedrukt met je logo of tekst? Neem een kijkje in deze categorie en ontdek de mogelijkheden. 

Relatiegeschenken voor buiten

bekijk alle producten

Duurzame paraplu's

bekijk alle producten

Senz° stormparaplu's

bekijk alle producten

Speelgoed en spellen

bekijk alle producten

Sleutelhangers

bekijk alle producten

Zakmessen en gereedschap

bekijk alle producten

Duurzame relatiegeschenken outdoor

In deze categorie vind je originele en praktische outdoor geschenken. Denk bijvoorbeeld aan duurzame paraplu's, die natuurlijk onmisbaar zijn als het regent. Nog een stapje verder gaan? Dan zijn de Senz stormparaplu's perfect als geschenk. Deze bijzondere paraplu's kunnen zelfs windstoten van 100 km/u trotseren. In de categorie relatiegeschenken voor buiten vind je bijvoorbeeld ijskrabbers, zonnebrillen en frisbees. Daarnaast nog allerlei andere producten die goed van pas komen in de zomer of de winter. Op zoek naar een echt origineel geschenk? Bekijk dan eens de collectie met houten en kartonnen vogelhuisjes

 

Vrije tijd relatiegeschenken bedrukken

Op zoek naar een duurzaam geschenk of originele giveaway die mensen in hun vrije tijd kunnen gebruiken? Neem dan eens een kijkje in de categorie duurzame speelgoed en spellen. Hoe leuk is het om een bedrukt spel zoals Kubb of beach ball cadeau te doen. Speelplezier gegarandeerd! Kijk ook eens bij het gereedschap en de zakmessen, leuk voor de klussers en bouwers. Verder komen sleutelhangers natuurlijk altijd goed van pas en die zijn ook makkelijk om uit te delen als duurzame giveaway!

 

Outdoor relatiegeschenken met logo bestellen

Wil je een van onze outdoor- of vrijetijdsgeschenken bestellen? Dat kan heel makkelijk direct online via onze website. Je kunt natuurlijk ook eerst een offerte aanvragen. Je ontvangt na het bestellen via de mail een gratis online drukproef. Zodra je akkoord geeft op deze drukproef, gaat het drukken van start.

 

Heb je nog vragen over Outdoor & Vrije tijd geschenken? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of laura@greengiving.nl.