Outdoor & vrije tijd

Als het gaat om relatiegeschenken, zijn we van alle markten thuis. Voor zowel zomer als winter, thuis als onderweg hebben we leuke en duurzame geschenken. Wilt u uw (potentiële) klanten of relaties verrassen met een origineel cadeau, bedrukt met uw logo of tekst? Neem een kijkje in deze categorie en ontdek de mogelijkheden. 

Relatiegeschenken voor buiten

bekijk alle producten

Duurzame paraplu's

bekijk alle producten

Senz° stormparaplu

bekijk alle producten

Speelgoed en spellen

bekijk alle producten

Sleutelhangers

bekijk alle producten

Zakmessen en gereedschap

bekijk alle producten

Relatiegeschenken voor zomer en winter

Ons assortiment Outdoor & vrije tijd is erg uitgebreid. Geschenken voor zomer en winter, thuis en onderweg: voor seizoen en elke gelegenheid wat wils. Wat denkt u bijvoorbeeld van koeltas en zonnebril in de zomer? Een vogelhuisje of een ijskrabber in de winter? Al deze producten kunnen worden bedrukt met uw logo of tekst. 

 

Relatiegeschenken voor thuis en onderweg

Zowel voor thuis als onderweg hebben we prachtige duurzame geschenken. Denk aan een leuk spel of een koeltas. En voor de relaties of werknemers die veel reizen? Een bedrukte sleutelhanger of een eco zonnebril met logo is dan een erg leuk en handig geschenk. Met uw bedrijfslogo erop wordt de relatie elke keer herinnerd aan uw bedrijf. Dat is nog eens "in het zonnetje zetten!".

 

Heeft u nog vragen over Outdoor & Vrije tijd bedrukt met logo? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of Laura@greengiving.nl.