Kartonnen pennen

Bij Greengiving kunt u de mooiste papieren en kartonnen pennen bedrukken. Aangezien 80% van de beroepsbevolking dagelijks met een balpen schrijft, is het leuk als juist een pen met úw logo bij relaties op het bureau ligt! Het is een perfecte manier om voortdurend onder de aandacht te komen bij uw relaties. Bovendien zijn onze kartonnen pennen duurzaam en milieuvriendelijk: een win-winsituatie dus.

Filteren
Full-colour

Milieuvriendelijke balpen karton

blauwe inkt | mais en karton

Vanaf 4 augustus

Vanaf

0,17

Populair

Kartonnen pen, blauwschrijvend

meest verkocht | de goedkoopste

Vanaf 4 augustus

Vanaf

0,17

Kartonnen pen met dop

blauwschrijvend | v.a. 250 stuks

Vanaf 4 augustus

Vanaf

0,20

Populair

Balpen met touch tip

blauwschrijvend | v.a. 250 stuks

Vanaf 4 augustus

Vanaf

0,17

Papieren balpen

biologisch afbreekbaar | blauwschrijvend

Vanaf 12 augustus

Vanaf

0,18

Papieren stylus pen

blauwschrijvend | touchdop

Vanaf 12 augustus

Vanaf

0,27

Kartonnen balpen

luxe uitstraling | blauwschrijvend

Vanaf 4 augustus

Vanaf

0,31

Vanaf 50 stuks

Full-colour kartonnen pen

Milieuvriendelijk

Vanaf 2 augustus

Vanaf

0,36

Vulpotlood en balpen set

blauwschrijvend

Vanaf 6 augustus

Vanaf

0,53

 

Kartonnen pennen bedrukt met logo

Vindt u het niet alleen belangrijk dat uw organisatie onder de aandacht komt, maar ook dat u verantwoord omgaat met uw omgeving? Kies dan voor een van de kartonnen pennen van Greengiving. Onze kartonnen pennen zijn voor meer dan 50% biologisch afbreekbaar en de plastic onderdelen van de pen zijn gemaakt van gerecycled plastic. Laat uw relaties zien dat u niet alleen geeft om hen, maar ook om het milieu! Naast dat ze duurzaam zijn, zijn de pennen ook heel origineel. Wanneer u ze bedrukt met uw tekst of logo in 1-4 verschillende kleuren, vallen ze gegarandeerd op in het pennenbakje van uw (potentiële) klanten en relaties.

 

Duurzame pen van papier of karton

Wilt u zich op een originele en goedkope manier onderscheiden? Dan is de kartonnen of papieren balpen dé manier om op te vallen en klanten aan u te binden. Wanneer u voor een balpen met touch tip kiest, is dit effect nog groter. U maakt zo op een moderne manier reclame zonder af te doen van de tijdloosheid van een pen. De kartonnen pennen hebben een duurzame uitstraling, maar in combinatie met de kleurrijke details is het toch een vrolijk geheel.

 

Kartonnen of papieren pennen bestellen

Heeft u uw keuze voor een kartonnen of papieren pen al kunnen maken? Bestellen kan heel eenvoudig via de website, maar u kunt natuurlijk ook eerst een offerte aanvragen. Na het aangeven van uw wensen en het uploaden van uw gewenste bedrukking ontvangt u een gratis digitale drukproef van ons. Pas wanneer u deze heeft goedgekeurd, starten we het drukproces. Zo worden uw duurzame kartonnen pennen altijd naar wens bedrukt!

 

Heeft u nog vragen over de kartonnen pennen bedrukt met uw logo? Neem dan contact op met onze pennenspecialist.