Toilettas bedrukken

Een toilettas is onmisbaar, zeker voor onderweg en op reis. Ook is het een heel tijdloos en praktisch product. Daarmee is het direct een prachtig middel om uw bedrijf te promoten. Als u een toilettas met bedrukking cadeau doet, is de kans groot dat dit door veel mensen op verschillende plekke gezien wordt. Onze eco toilettasjes zijn stijlvol, modieus en hebben een natuurlijke look en feel. Perfect voor een duurzaam relatiegeschenk!

Filteren
Nieuw

Toilettas gerecycled katoen

  • Beschikbaar in 5 kleuren

Vanaf 1 november

Vanaf

1,05

Toilettas van Kurk

natuurlijk materiaal | 25 x 15 cm

Vanaf 1 november

Vanaf

1,70

Jute toilettas

  • Vanaf 250 stuks

Vanaf 1 november

Vanaf

1,18

Nieuw

JuCo etui 'Beauty'

  • Vanaf 100 stuks

Vanaf 29 oktober

Vanaf

1,38

Nieuw

Toilettas jute bedrukken

Tijdelijk niet leverbaar

Vanaf

1,47

JuCo etui 'Care'

  • Vanaf 50 stuks

Vanaf 29 oktober

Vanaf

1,73

Nieuw

RPET Toilettas

RPET toilettas

Vanaf 26 oktober

Vanaf

1,74

Toilettas kurk en katoen

natuurlijk materiaal | 21,5 x 16 cm

Vanaf 1 november

Vanaf

1,89

Toilettas recycled PET

  • Vanaf 50 stuks
  • Beschikbaar in 3 kleuren

Vanaf 4 november

Vanaf

5,06

Eco toilettas bedrukken

Op zoek naar een tijdloze en elegante toilettas? Dan bent u bij Greengiving aan het juiste adres. Hier geen toilettasjes met drukke prints of felle kleuren, maar stijlvolle toilettasjes met een natuurlijke look. Onze toilettassen zijn gemaakt van materialen als jute, kurk en katoen. Stuk voor stuk prachtige natuurlijke materialen die de toilettasjes een robuust en strak uiterlijk geven. In sommige gevallen er zelfs sprake van een combinatie, bijvoorbeeld een mooie toilettas van katoen en kurk of eentje van jute en katoen.

 

Toilettas met logo

U kunt de toilettassen onbedrukt bestellen, maar met bedrukking maken ze natuurlijk nog veel meer indruk. Bovendien is het een perfecte vorm van reclame maken. Medewerkers of relaties die van u een toilettas hebben gehad en deze vervolgens overal mee naar toe nemen, zorgen er natuurlijk voor dat uw logo op heel veel plekken te zien is. U kunt de toilettassen met uw logo in een of meerdere kleuren laten bedrukken. Op elke productpagina vindt u de bedrukkingsmogelijkheden.

 

Toilettasjes met logo bestellen

Bent u enthousiast geworden over onze eco toilettasjes? U kunt ze makkelijk online via onze website bestellen. Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst een offerte aan te vragen. Zodra u uw logo heeft geupload of ge-e-maild, maken wij een gratis digitale drukproef. Pas als u hierop akkoord heeft gegeven, beginnen we met het drukproces. Zo krijgt u de kans om de toilettasjes helemaal naar wens te maken.

 

Heeft u nog vragen over bedrukte Toilettasjes? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of Laura@greengiving.nl. We helpen u graag en denken met u mee!