Geborduurde handdoeken met logo

Wat is er leuker dan uw klanten of zakelijke relaties te verrassen met een hotelkwaliteit handdoek met borduring? Bij Greengiving vindt u de zachtste (gasten)handdoeken voor nog zachtere prijzen. Wij hebben een uitgebreide collectie handdoeken in allerlei kleuren. Laat uw logo, slogan of tekst op de handdoek borduren en maak uw relaties blij met een persoonlijk en praktisch geschenk!

Filteren

Geborduurde handdoeken

70 x 140 cm

Vanaf 4 november

Vanaf

5,17

Gastenhanddoeken

Verschillende kleuren | 30 x 50 cm

Vanaf 10 november

Vanaf

1,02

Bedrukte handdoeken relatiegeschenk

Wilt u dat uw klanten of relaties de dag eindigen of beginnen met uw bedrijf? Laat dan handdoeken bedrukken met uw bedrijfslogo bij Greengiving. Een handdoek is een leuk geschenk voor een werknemer of relatie die vaak op reis gaat, zodat ze altijd een schone handdoek bij zich hebben. Of wat dacht u om ze als sportschool weg te geven als sporthanddoeken? Ook zijn handdoeken met geborduurd logo uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een wellnesscentrum, een kapperszaak of schoonheidsspecialist.

Badhanddoek bedrukken hoogwaardige kwaliteit

Greengiving biedt alleen handdoeken van de beste kwaliteit. Zo worden de handdoeken met de grootst mogelijke zorg geproduceerd en wordt er maximaal aandacht besteed aan alle productiefasen om tot het meest hoogwaardige eindproduct te komen. Maar naast kwalitatief hoogwaardig zijn deze handdoeken ook duurzaam geproduceerd. De handdoeken zijn bijvoorbeeld BSCI en Oeko-Tex gecertificeerd, wat zorgt voor betere arbeidsomstandigheden en een ecologisch verantwoorde productie.

Specificaties handdoeken bedrukken met logo

Goedkoop handdoeken bedrukken doet u bij Greengiving. Onze badhanddoeken hebben een royaal formaat van 70 x 140 cm en zijn verkrijgbaar in wit, maar ook in andere kleuren zoals blauw, paars, rood, roze, crème, grijs, zwart, oranje, geel en groen. Naast badlakens kunt u ook gastenhanddoeken bedrukken. Deze hebben de afmeting 30 x 50 cm. Alle handdoeken zijn gemaakt van 100% katoen met zware kwaliteit: 450 gram per m2. Dit zorgt voor een hoge absorptie waardoor deze handdoeken goed hun werk doen!

Online gepersonaliseerde handdoek bestellen

Of het nu een bedrukte badhanddoek of gastendoek is, uw handdoek relatiegeschenk bestelt u eenvoudig online. Wij sturen u een digitale drukproef van de bedrukte badhanddoek. Pas nadat u deze akkoord heeft gegeven zullen wij de handdoeken borduren. Heeft u nog vragen of bent u er nog niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze productspecialist.