Zakmessen bedrukken

Een zakmes of multitool komt altijd van pas. Zeker als je onderweg of op reis bent. Het voordeel is dat deze vaak meerdere functies hebben, waaronder bijvoorbeeld een mes, schroevendraaier en opener. Een compact product, maar toch handig in heel veel verschillende situaties. De zakmessen en multitools in onze collectie zijn vaak gemaakt van rvs en bamboe. Mooi als praktisch relatiegeschenk!

Filteren

Multifunctioneel zakmes

  • Vanaf 50 stuks

Vanaf 9 juni

Vanaf

2,66

Zakmes van bamboe

  • Vanaf 50 stuks

Vanaf 9 juni

Vanaf

2,88

Zakmes 8-delig

  • Vanaf 50 stuks

Tijdelijk niet leverbaar

Vanaf

3,36

Nieuw

Waterpas bamboe met flesopener

  • Vanaf 25 stuks

Tijdelijk niet leverbaar

Vanaf

3,69

Duurzame multitool

  • Vanaf 25 stuks

Vanaf 9 juni

Vanaf

4,97

Multitool bedrukken

  • Vanaf 10 stuks

Vanaf 8 juni

Vanaf

8,20

Nieuw

Bamboe koffer met gereedschapsset

  • Vanaf 10 stuks

Vanaf 2 juni

Vanaf

11,16

Victorinox Classic SD zakmes

  • Vanaf 10 stuks
  • Beschikbaar in 6 kleuren

Vanaf 8 juni

Vanaf

12,47

Zakmessen van rvs en bamboe

In ons assortiment vindt u vooral zakmessen en multitools die een rvs behuizing met bamboe handvat hebben. Roestvrijstaal is een sterk, slijtvast materiaal dat zeer geschikt is voor gebruik in de buitenlucht. En bamboe is een prachtig natuurlijke hernieuwbare grondstof, die veel wordt gebruikt bij onze duurzame geschenken. De zakmessen en multitools hebben vaak ook een leren draagriempje, zodat ze makkelijk ergens aan vastgemaakt of meegenomen kunnen worden. Om op te letten: op het bezit en/of dragen van messen of multitools in het openbaar kunnen lokale regels van toepassing zijn.

 

Multitools bedrukken met logo

Laat de zakmessen of multitools met uw logo bedrukken, en u heeft een prachtig én praktisch relatiegeschenk in handen. Uw relaties of medewerkers zijn daar absoluut blij mee. De zakmessen kunnen worden bedrukt met uw logo in een of meerdere kleuren of zelfs worden gegraveerd. Een multitool met gravering heeft natuurlijk nog net een beetje meer uitstraling dan een bedrukking. Maar wat u ook kiest, zo'n praktisch relatiegeschenk wordt zeker gewaardeerd!

 

Eco zakmessen en multitools bestellen

Als u een zakmes of multitool als relatiegeschenk geeft, is het leuk om 'm te bedrukken. Zo maakt u indruk, niet alleen bij uw relaties, maar ook bij iedereen die het product te zien krijgt. Al onze artikelen kunnen worden bedrukt met uw tekst of logo. U kunt uw gewenste opdruk uploaden of e-mailen na het plaatsen van uw bestelling. Vervolgens maken wij een drukproef, en pas na uw goedkeuring starten we met het drukproces. Want: we hechten waarde aan een tevreden klant!

 

Heeft u nog vragen over bedrukte Zakmessen en gereedschap? Neem contact op met Job Pater via 0342 745 772 of job@greengiving.nl