Zakmessen en gereedschap bedrukken

Een zakmes of multitool komt altijd van pas. Zeker als je onderweg of op reis bent. Het voordeel is dat deze vaak meerdere functies hebben, waaronder bijvoorbeeld een mes, schroevendraaier en opener. Een compact product, maar toch handig in heel veel verschillende situaties. De zakmessen en multitools in onze collectie zijn vaak gemaakt van rvs en bamboe. Mooi als praktisch relatiegeschenk!

Filteren
Nieuw

Meetlint bamboe

 • Vanaf 50 stuks

Vanaf 14 oktober

Vanaf

2,45

Nieuw

Opvouwbaar mes bamboe

 • Vanaf 50 stuks

Tijdelijk niet leverbaar

Vanaf

2,53

Multifunctioneel zakmes

 • Vanaf 50 stuks

Vanaf 25 oktober

Vanaf

2,66

Zakmes van bamboe

 • Vanaf 50 stuks

Vanaf 20 oktober

Vanaf

2,88

Zakmes 8-delig

 • Vanaf 50 stuks

Vanaf 13 oktober

Vanaf

3,36

Waterpas bamboe met flesopener

 • Vanaf 25 stuks

Vanaf 14 oktober

Vanaf

4,01

Duurzame multitool

 • Vanaf 25 stuks

Vanaf 25 oktober

Vanaf

4,97

Multitool bedrukken

 • Vanaf 10 stuks

Vanaf 13 oktober

Vanaf

8,20

Bamboe koffer met gereedschapsset

 • Vanaf 10 stuks

Vanaf 14 oktober

Vanaf

12,32

Victorinox Classic SD zakmes

 • Vanaf 10 stuks
 • Beschikbaar in 6 kleuren

Vanaf 13 oktober

Vanaf

12,47

Zakmessen van rvs en bamboe

In ons assortiment vindt u vooral zakmessen en multitools die een rvs behuizing met bamboe handvat hebben. Roestvrijstaal is een sterk, slijtvast materiaal dat zeer geschikt is voor gebruik in de buitenlucht. En bamboe is een prachtige natuurlijke hernieuwbare grondstof, die veel wordt gebruikt bij onze duurzame geschenken. De zakmessen en multitools hebben vaak ook een leren draagriempje, zodat ze makkelijk ergens aan vastgemaakt of meegenomen kunnen worden. Goed om te weten: op het bezit en/of dragen van messen of multitools in het openbaar kunnen lokale regels van toepassing zijn.

 

Multitools bedrukken met logo

Laat de zakmessen of multitools met uw logo bedrukken, en u heeft een prachtig én praktisch relatiegeschenk in handen. Uw relaties of medewerkers zijn daar absoluut blij mee. De zakmessen kunnen worden bedrukt met uw logo in een of meerdere kleuren of zelfs worden gegraveerd. Een multitool met gravering heeft natuurlijk nog net een beetje meer uitstraling dan een bedrukking. Maar wat u ook kiest, zo'n praktisch relatiegeschenk wordt zeker gewaardeerd!

 

Gereedschap bedrukken

Bevindt uw bedrijf zich in de bouwbranche? Dan is het leuk om gereedschap te laten bedrukken en in te zetten als relatiegeschenk. Bekijk bijvoorbeeld eens de waterpas van bamboe of de bamboe gereedschapskoffer. Leuk om cadeau te doen aan uw medewerkers, klanten of relaties.

 

Eco zakmessen en multitools met logo bestellen

U kunt de zakmessen en multitools heel makkelijk online via onze website bestellen. Ontvangt u liever eerst een offerte, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Nadat u uw drukwerk heeft geupload, sturen wij u een digitale drukproef. Na uw goedkeuring op de drukproef begint het drukproces en leveren we de geschenken volgens de afgesproken levertijd.

 

Heeft u nog vragen over bedrukte Zakmessen en gereedschap? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of Laura@greengiving.nl