Bespaarproducten

Vindt u het belangrijk om zorg te dragen voor de wereld van nu en de toekomst? Zet u zich ook in voor een betere leefomgeving? Zelfs met uw relatiegeschenken kunt u een steentje bijdragen aan de zorg voor de omgeving. De duurzame producten van Greengiving helpen namelijk uw relaties om water, energie en tegelijkertijd ook geld te besparen.

Solar producten

bekijk alle producten

Douchecoaches

bekijk alle producten

Energiebespaarboxen

bekijk alle producten

Overige bespaarproducten

bekijk alle producten

Milieuvriendelijke relatiegeschenken

Besparen is hip, maar ook gewoon broodnodig. Daarom hebben wij bespaarboxen samengesteld die u weg kunt geven aan uw relaties. Hierin zitten producten die helpen bij het besparen van energie, water en tijd. Ledlampen, douchecoaches of een koelkastthermometer: ze helpen allemaal bij het onderhouden van een duurzame levensstijl. Naast energiebespaarboxen hebben we ook een uitgebreid assortiment in powerbanks en solar opladers. Ook onze rekenmachines en zaklampen werken op zonne-energie. Om het helemaal compleet te maken, kunt u bij Greengiving ook terecht voor een bandenspanningsmeter, waterbespaarders en energiekostenmeter. Met dit brede assortiment kunt u uw relaties op veel manieren geld laten besparen én goed laten zijn voor het milieu!

 

Bespaarproducten bedrukken

Ook al heeft het relatiegeschenk een duurzaam doel, het is en blijft daarnaast een uitstekende kans om uw bedrijf te promoten. Met deze bespaarproducten wordt uw naam verbonden aan een milieuvriendelijke aanpak. Alle bespaarproducten zijn te bedrukken met uw logo of tekst en dat in tot wel vier verschillende kleuren. Bij een aantal producten zit er bovendien een wikkel omheen die naar wens ontworpen en full colour bedrukt kan worden. Zo’n gepersonaliseerd geschenk doet het altijd goed bij uw relaties, klanten of werknemers.

 

Ecologische bespaarproducten bestellen

Al onze bespaarproducten zijn eenvoudig te bestellen via de website. De meeste producten worden al binnen 7 werkdagen geleverd. Staat het gewenste product er niet tussen? Wilt u een eigen pakket samenstellen? Of heeft u een andere vraag? Onze productspecialist staat voor u klaar. Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of Laura@greengiving.nl.