Bespaarproducten bedrukken

Vind je het belangrijk om zorg te dragen voor de wereld van nu en van de toekomst? Zet je je ook in voor een betere leefomgeving? Zelfs met je relatiegeschenken kun je een steentje bijdragen aan de zorg voor de omgeving. De duurzame producten van Greengiving helpen namelijk je relaties om water, energie en dus tegelijkertijd geld te besparen. Bekijk op deze pagina onze collectie met bespaarproducten.

Solar producten

bekijk alle producten

Douchecoaches

bekijk alle producten

Energiebespaarboxen

bekijk alle producten

Overige bespaarproducten

bekijk alle producten

Bespaarproducten als relatiegeschenk of giveaway

Besparen is altijd fijn. Daarom hebben wij energiebespaarboxen samengesteld die je weg kunt geven aan je personeel of relaties. In deze boxen zitten handige producten voor het besparen van energie, water en tijd. Denk aan ledlampen, douchecoaches of een koelkastthermometer. Deze producten helpen allemaal bij het onderhouden van een duurzame levensstijl. Naast de energiebespaarboxen hebben we ook een uitgebreid assortiment met powerbanks en solar producten. Ook voor overige bespaarproducten zoals waterbespaarders en een bandenspanningsmeter kun je bij Greengiving terecht. Met dit brede assortiment kun je je relaties op veel manieren geld laten besparen!

 

Bespaarproducten bedrukken

Ook met deze bespaarproducten kun je je bedrijf of organisatie ideaal promoten. Met deze bespaarproducten wordt je naam verbonden aan een milieuvriendelijke aanpak. Alle bespaarproducten zijn te bedrukken met je logo of tekst en dat vaak in meerdere kleuren. Bij een aantal producten zit er een wikkel omheen die naar wens ontworpen en full colour bedrukt kan worden. Zo’n gepersonaliseerd geschenk doet het altijd goed bij je relaties, klanten of werknemers!

 

Bespaarproducten bestellen

Al onze bespaarproducten zijn eenvoudig direct te bestellen via de website. Het is natuurlijk ook mogelijk om eerst een offerte op te vragen. We sturen je ook altijd een gratis drukproef, zodat je kunt zien hoe het geschenk met bedrukking eruit komt te zien. Pas na je akkoord op de drukproef zetten we de bestelling in gang. 

 

Heb je vragen? Onze productspecialist staat voor je klaar. Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of laura@greengiving.nl.