Bespaarproducten bedrukken

Vindt u het belangrijk om zorg te dragen voor de wereld van nu en van de toekomst? Zet u zich ook in voor een betere leefomgeving? Zelfs met uw relatiegeschenken kunt u een steentje bijdragen aan de zorg voor de omgeving. De duurzame producten van Greengiving helpen namelijk uw relaties om water, energie en dus tegelijkertijd geld te besparen. Bekijk op deze pagina onze collectie met bespaarproducten.

Solar producten

bekijk alle producten

Douchecoaches

bekijk alle producten

Energiebespaarboxen

bekijk alle producten

Overige bespaarproducten

bekijk alle producten

Bespaarproducten als relatiegeschenk of giveaway

Besparen is altijd fijn. Daarom hebben wij energiebespaarboxen samengesteld die u weg kunt geven aan uw personeel of relaties. In deze boxen zitten handige producten voor het besparen van energie, water en tijd. Denk aan ledlampen, douchecoaches of een koelkastthermometer. Deze producten helpen allemaal bij het onderhouden van een duurzame levensstijl. Naast de energiebespaarboxen hebben we ook een uitgebreid assortiment met powerbanks en solar producten. Ook voor overige bespaarproducten zoals waterbespaarders en een bandenspanningsmeter kunt u bij Greengiving terecht. Met dit brede assortiment kunt u uw relaties op veel manieren geld laten besparen!

 

Bespaarproducten bedrukken

Ook met deze bespaarproducten kunt u uw bedrijf of organisatie ideaal promoten. Met deze bespaarproducten wordt uw naam verbonden aan een milieuvriendelijke aanpak. Alle bespaarproducten zijn te bedrukken met uw logo of tekst en dat vaak in meerdere kleuren. Bij een aantal producten zit er een wikkel omheen die naar wens ontworpen en full colour bedrukt kan worden. Zo’n gepersonaliseerd geschenk doet het altijd goed bij uw relaties, klanten of werknemers!

 

Bespaarproducten bestellen

Al onze bespaarproducten zijn eenvoudig direct te bestellen via de website. Het is natuurlijk ook mogelijk om eerst een offerte op te vragen. We sturen u ook altijd een gratis drukproef, zodat u kunt zien hoe het geschenk met bedrukking eruit komt te zien. Pas na uw akkoord op de drukproef zetten we de bestelling in gang. 

 

Heeft u vragen? Onze productspecialist staat voor u klaar. Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of laura@greengiving.nl.