Plunjezakken bedrukken

Zijn uw werknemers of relaties avontuurlijk ingesteld? Een plunjezak of sailorbag is dan een leuk en origineel geschenk. Of het nu voor een dagje strand is, een weekendje weg of voor het sporten, plunjebalen zijn overal voor te gebruiken! Aangezien uw bereik zo heel groot is, is het een goed idee om uw logo erop te laten bedrukken. Kunt u al een keuze maken uit de verschillende kleuren en soorten plunjezakken?

Filteren

Katoenen plunjebaal

  • Vanaf 50 stuks
  • Afmeting: 24 x 45cm
  • Draagvermogen: 5kg

Vanaf 12 juli

Vanaf

2,74

Gekleurde plunjebaal eco

  • Vanaf 50 stuks
  • Afmeting: 25 x 45cm
  • Draagvermogen: 6kg

Vanaf 12 juli

Vanaf

3,44

Jute rugzak

  • Vanaf 25 stuks
  • Afmeting: 23 x 45cm
  • Draagvermogen: 6kg

Vanaf 5 juli

Vanaf

4,93

Eco sailor bag met logo

Een plunjezak met logo kan gebruikt worden bij veel gelegenheden en is door zijn grote inhoud geschikt voor het vervoeren van veel spullen. De bedrukte plunjezak kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor een dagje strand, tijdens het sporten of bij een weekend kamperen. Door zijn grote oppervlak zal uw reclame-uiting gegarandeerd opvallen! Als sportvereniging is een 4- of 6-rings plunjebaal bijvoorbeeld een ideaal cadeau voor de leden. De plunjezakken in ons assortiment zijn leverbaar in verschillende groottes en modellen. De plunjezakken kunnen worden omgehangen via een koord of een speciale, vaak verstelbare, schouderband. Ze zijn gemaakt van biologisch afbreekbare materialen als katoen en jute. Zo is uw relatiegeschenk ook nog eens heel duurzaam!

 

Plunjebalen bedrukken

Om uw relatiegeschenk te personaliseren kunt u de plunjetassen laten bedrukken in wel 1 tot 4 verschillende kleuren. In combinatie met de verschillende kleuren wit, blauw, rood, geel, groen oranje en bruin kunt u de plunjezakken helemaal aanpassen aan uw wensen en huisstijl. Maar ook als u op zoek bent naar een onbedrukte plunjezak zijn we u graag van dienst. De plunjezakken in ons assortiment zijn al leverbaar vanaf een minimale afname van 25 stuks, waardoor ze ideaal zijn voor het mkb.

 

Plunjezak met opdruk bestellen

Wij kunnen de plunjetas met opdruk al binnen 7 werkdagen leveren na bestelling. Dit kan heel eenvoudig via de website, maar u kunt natuurlijk ook eerst een vrijblijvende offerte aanvragen. Vervolgens maken wij een gratis digitale drukproef. Pas wanneer die door u is goedgekeurd, starten we het drukproces. Niet eerder!

 

Heeft u nog vragen over bedrukte of onbedrukte Plunjezakken? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of Laura@greengiving.nl.