Geproduceerd in Duitsland

Een duurzaam relatiegeschenk of promotieartikel is leuk, maar wanneer het helemaal uit bijvoorbeeld China moet komen is het de vraag hoe duurzaam het dan nog is. Dat moet dichter bij huis, en dat kan in het geval van deze pennen ook. De duurzame pennen op deze pagina komen uit Duitsland, een land dat ook nog eens bekend staat om de hoogwaardige kwaliteitspennen. Daar wilt u vast graag uw bedrijfsnaam aan verbinden!

Filteren
Nieuw

Super Hit Bio Pen

In 10 frisse kleuren

Vanaf 13 november

Vanaf

0,33

Nieuw

Liberty Bio pen

Bio Based

Vanaf 13 november

Vanaf

0,37

Ritter pen | Gerecycled

gerecycled materiaal | ruime kleurkeuze

Vanaf 20 november

Vanaf

0,46

Organic Ritter Pen

Vanaf 20 november

Vanaf

0,46

Bio Star balpen

Gerecycled materiaal

Vanaf 20 november

Vanaf

0,46

Ritter Bio Pen

80% composteerbaar | echte aanrader

Vanaf 20 november

Vanaf

0,49

Ritter pen | gekleurd

5 kleuren | duurzame kwaliteit

Vanaf 20 november

Vanaf

0,49

Ritter balpen | Fresh

bovenzijde gekleurd | grote bedrukking

Vanaf 20 november

Vanaf

0,49

Ritter pen | Bio-insider

strak design | v.a. 500 stuks

Vanaf 20 november

Vanaf

0,49

 

Duurzame pennen made in Germany

Duitsland staat bekend om haar luxe pennenmerken met uitstekende kwaliteit zoals Ritter en Senator. De duurzame pennen die deze merken produceren, verkopen wij hier ook. We vinden het belangrijk om Duitse pennen te verkopen, niet alleen om de kwaliteit, maar ook wegens het lokale aspect. Duitsland is natuurlijk veel dichterbij dan China, waardoor een hoop CO2-uitstoot door het transport wordt bespaard. De pennen uit Duitsland scoren geweldig op duurzaamheid. Neem bijvoorbeeld de pennen die zijn gemaakt van materialen op cellullosebasis, waardoor ze voor 80% composteerbaar zijn. Dat scheelt alles bij elkaar best wat op de afvalberg! Duurzame pennen zoals deze zijn dus uitermate geschikt voor bedrijven die milieubewust zijn en dat ook willen uitdragen richting hun klanten en relaties. 

 

Duitse kwaliteitspennen bedrukken

Uw bedrijf promoten met een Duitse kwaliteitspen is een uitstekend idee! Hiervoor kunt u de pennen bedrukken op de body of clip. Dit kan met uw logo, tekst of wat u maar wilt en dat in maar liefst vier verschillende kleuren of fullcolour. Op deze manier creërt u een opvallend promotieartikel die goed staat in het pennenbakje van de ontvangers. Omdat de pennen kwalitatief zo goed zijn, zullen ze ook veelvuldig worden gebruikt. In veel pennen zit namelijk een kwaliteitsvulling waardoor er maar liefst 2000 meter mee geschreven kan worden. Nog extra duurzaam dus!

 

Balpen geproduceerd in Duitsland

Heeft u al een balpen kunnen vinden waar u graag reclame mee wilt maken én een groene boodschap mee uit wilt dragen richting (potentiële) klanten? Dan kunt u 'm het snelst via de website bestellen, hoewel de levertijd per pen kan verschillen. Na bestelling kunt u uw gewenste opdruk uploaden, zodat wij er binnen 24 uur een digitale drukproef van kunnen maken. Daarna sturen wij die naar u door, en wachten we op uw akkoord voordat we de drukopdracht verzenden. Nadat uw Duitse pennen bedrukt zijn, heeft u ze dankzij de korte transportbewegingen snel in huis!

 

Wanneer u nog meer wilt weten over de in Duitsland geproduceerde pennen of over de mogelijkheden, kunt u contact opnemen met onze productspecialist Laura. U kunt haar bellen (0342-220591) of mailen (laura@greengiving.nl).