over Greengiving

een duurzaam verhaal sinds 2009

Onze webshop voor duurzame relatiegeschenken bestaat sinds 2009. Inmiddels zijn we actief in heel Europa en is onze webshop ook beschikbaar in het Duits en Engels. Met het assortiment moedigen we bedrijven en organisaties uit alle sectoren aan om groen te geven. Daarmee zorgen we samen - hoe bescheiden ook - voor de wereld van morgen. We helpen je aan een duurzaam geschenk waar je zelf én jouw relaties 100% blij mee zijn. Dat doen we met betrokkenheid en enthousiasme, want we willen niets liever dan je zo snel mogelijk van het perfecte relatiegeschenk voorzien. Lees op deze pagina meer over onze pijlers, ons duurzaamheidsbeleid en ander Greengiving nieuws.

1

Persoonlijk en prettig geregeld

 

Zodra de telefoon gaat of er een mail binnenkomt, staan we met ons hele team in de startblokken. En we gaan niet zitten voordat je het vertrouwen heeft dat het goedkomt. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Daar is tenslotte iedereen bij gebaat. Heb je vragen, wil je dat we even meedenken of is er iets niet duidelijk? Laat het ons weten, we gaan er direct mee aan de slag. Je kunt altijd rekenen op een snelle en adequate reactie.

 

Vragen? Neem contact op!

2

Dagelijks duurzaam

 

Dit begint al bij ons energieneutrale pand, is zichtbaar in het productaanbod en wordt onderbouwd door onder andere een EcoVadis-certificaat. Niet alleen wat betreft het assortiment, maar ook in de bedrijfsvoering maken we duurzame keuzes. Soms zijn het kleine stapjes, soms grote, maar we gaan elke dag voor een beetje beter. Met onze duurzame en fairtrade relatiegeschenken stimuleren we zowel onze klanten als onszelf om verantwoord en toekomstgericht te handelen.

 

Beleid Duurzaamheid & MVO

3

Scherpe prijs én snelle levering

 

Dit gaat bij ons hand in hand. Hoe dat kan? Door goede afspraken met onze leveranciers, slim voorraadbeheer en efficiënte logistiek. Op deze manier kunnen we je het beste en snelste voorzien van duurzame geschenken. Ook onze eigen drukmachines zorgen ervoor dat we populaire producten zoals Doppers, groeipapier en notitieboekjes tegen scherpe prijzen snel kunnen leveren. Heb je het product nog eerder nodig? Een spoedlevering is meestal geen probleem. 

 

Bekijk onze duurzame relatiegeschenken

Wij halen alles uit de kast om je te helpen.

maak kennis met ons team