Greengiving is sinds 2009 dé specialist in duurzame relatiegeschenken en premiums.

 

Ons uitgebreide assortiment is er op gericht om u, als ondernemer of organisatie, te helpen uw product, service of organisatie te promoten. Wij leveren uw duurzame relatiegeschenken of premiums snel en met een uitstekende service in heel Europa.

 

Plan uw bezoek

 

Milieubewust werken

We vinden het belangrijk om niet alleen duurzame producten te verkopen, maar dit ook door te voeren in onze bedrijfsvoering. Daarom werken wij vanuit een energieneutraal kantoor: het dak ligt vol met zonnepanelen en er is geen gasaansluiting.
Ook proberen we het gebruik van plastic in bijvoorbeeld de verpakking van producten te minimaliseren, om zo ook ons steentje bij te dragen aan een schoon milieu.
Daarnaast proberen we bij het transport van onze producten de impact op het milieu zo laag mogelijk te houden. Dit houdt in dat wij het aantal vliegbewegingen minimaliseren, en daar waar dit toch noodzakelijk is, compenseren. Voor transport over de weg werken wij alleen samen met transporteurs die energiezuinig en milieubewust werken.
We zijn MVO gecertificeerd: de kroon op onze maatschappelijk bewuste handelen.

 

De Groene Grondwet

Het wordt gelijk al duidelijk door onze naam: Greengiving staat voor groen geven. Als bedrijf hebben we daarom een aantal normen en waarden, waarvan de belangrijkste vertegenwoordigd zijn in onze Groene Grondwet:

  • Al onze producten zijn vrij van kinderarbeid.
  • Al onze producten zijn herbruikbaar.
  • Al onze producten zijn BPA-vrij.
  • Al onze producten worden milieubewust naar onze klanten verzonden.
  • Al onze producten zijn groen, duurzaam en ecologisch verantwoord.

 

Scherpe prijzen en snelle levering

Greengiving levert duurzame relatiegeschenken tegen scherpe prijzen. Wij kunnen onze prijzen laag houden omdat wij goede afspraken met onze leveranciers hebben en weinig voorraad hoeven te houden. Dat ziet u terug in de prijs, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Eerlijke producten tegen een eerlijke prijs, dat is Greengiving! Daarbij leveren we uw bestelling zo snel mogelijk op het door u gewenste adres. Heeft u het product nog eerder nodig? Een spoedlevering is geen probleem! Zo staat Greengiving in voor duurzaamheid, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering van al haar producten.