Greengiving is sinds 2009 dé specialist in duurzame relatiegeschenken en premiums.

 

Organisaties bewust laten groeien met aandacht voor mens en milieu, dat is waar wij voor staan. Door middel van onze geschenken met een maximale attentiewaarde maar een minimale impact op het milieu kunt u uw business laten groeien en uw relaties verduurzamen.

 

Maak kennis met ons team 

 

Maak een afspraak

 

Milieubewust werken

We vinden het belangrijk om niet alleen duurzame producten te verkopen, maar dit ook door te voeren in onze bedrijfsvoering. Daarom werken wij vanuit een energieneutraal kantoor: het dak ligt vol met zonnepanelen en er is geen gasaansluiting.
Ook proberen we het gebruik van plastic in bijvoorbeeld de verpakking van producten te minimaliseren, om zo ook ons steentje bij te dragen aan een schoon milieu.
Daarnaast proberen we bij het transport van onze producten de impact op het milieu zo laag mogelijk te houden. Dit houdt in dat wij het aantal vliegbewegingen minimaliseren, en daar waar dit toch noodzakelijk is, compenseren. Voor transport over de weg werken wij alleen samen met transporteurs die energiezuinig en milieubewust werken.
We zijn MVO gecertificeerd: de kroon op onze maatschappelijk bewuste handelen.

 

De Groene Grondwet

Het wordt gelijk al duidelijk door onze naam: Greengiving staat voor groen geven. Als bedrijf hebben we daarom een aantal normen en waarden, waarvan de belangrijkste vertegenwoordigd zijn in onze Groene Grondwet:

  • Al onze producten zijn vrij van kinderarbeid.
  • Al onze producten zijn herbruikbaar.
  • Al onze producten zijn BPA-vrij.
  • Al onze producten worden milieubewust naar onze klanten verzonden.
  • Al onze producten zijn groen, duurzaam en ecologisch verantwoord. Wat dat precies betekent, lees je hier.

 

Scherpe prijzen en snelle levering

Greengiving levert duurzame relatiegeschenken tegen scherpe prijzen. Wij kunnen onze prijzen laag houden omdat wij goede afspraken met onze leveranciers hebben en weinig voorraad hoeven te houden. Dat ziet u terug in de prijs, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Eerlijke producten tegen een eerlijke prijs, dat is Greengiving! Daarbij leveren we uw bestelling zo snel mogelijk op het door u gewenste adres. Heeft u het product nog eerder nodig? Een spoedlevering is geen probleem! Zo staat Greengiving in voor duurzaamheid, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering van al haar producten.