Groene relatiegeschenken bedrukken

Greengiving heeft een breed aanbod aan – hoe kan het ook anders – groene relatiegeschenken. Op deze pagina vind je een overzicht van onze groei-en-bloei relatiegeschenken en promotieartikelen die ook daadwerkelijk groen van kleur zijn. Veel van deze bloemen, planten en boompjes zijn geschikt voor een mailing via de post. Een originele manier om je relaties of medewerkers te verrassen!

Relatiegeschenk bloemen en planten

Graag een mooi duurzaam relatiegeschenk geven dat bij jouw bedrijf past? Vergeet dan zeker de natuur niet en verras je (potentiële) klanten met een origineel groen cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een boompje, kweektuintje of kurken plantenset. Wat ook altijd succesvol is, is een vrolijke zomerse bloemenmix in de vorm van groeipapier of zaadzakjes om te laten zien dat je gaat voor een bloeiende samenwerking! Alle producten kunt je laten bedrukken met je eigen logo, tekst of ontwerp, wat de geschenken natuurlijk extra persoonlijk maakt.

 

Zaadzakjes en groeipapier bedrukken

Onder de noemer groene relatiegeschenken verkopen we de mooiste producten, bijvoorbeeld bloeiende producten zoals zaadbommen en zaadzakjes. Zaadzakjes zijn erg leuk om ergens bij te doen, zoals een brief of cadeaupakket, of om te gebruiken als mailing. Ook erg populair zijn de kaarten van groeipapier. Dit is papier met daarin zaadjes van bloemen of kruiden. Op het groeipapier kun je je eigen ontwerp laten bedrukken. Als het later in de grond wordt gestopt, ontstaat er een prachtig overblijfsel van je boodschap: een bloemenzee!

 

Bloembollen en bloempotjes bedrukken

Naast zaadzakjes en groeipapier kun je bij Greengiving terecht voor bloembollen relatiegeschenken. Dit zijn ontzettend leuke weggevertjes, waarmee je jouw bedrijf of organisatie op een groene manier kunt promoten. We hebben een groot assortiment aan bloembollen, bijvoorbeeld verpakt in een (speciaal) doosje of zakje. Het is ook mogelijk om bloempotjes te bedrukken met je logo of tekst. De potjes bevatten een turftablet en zaden van bloemen of kruiden, waarmee je relaties zonder veel moeite aan de slag kunnen. 

 

Milieubehoud en biodiversiteit zijn belangrijke thema's. Hoe je daarin een rol kunt spelen met behulp van onze groene producten, lees je in deze blog.

 

Groene relatiegeschenken bestellen

Je kunt de groene relatiegeschenken heel makkelijk online via onze website bestellen. Het is natuurlijk ook mogelijk om eerst een offerte aan te vragen. Vervolgens stuur je ons de gewenste opdruk toe en maken wij een digitale drukproef. Pas na je akkoord op de drukproef starten we met het drukproces. Zo garanderen we tevreden klanten!

 

Heb je een vraag of wil je dat we even meedenken? Neem contact op met Job Pater via 0342 745 772 of job@greengiving.nl.