Groene relatiegeschenken

Greengiving heeft een breed aanbod aan – hoe kan het ook anders – groene relatiegeschenken. Hier vindt u een overzicht van onze groei-en-bloei relatiegeschenken en promotieartikelen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook daadwerkelijk groen van kleur zijn. Veel van deze bloemen, planten en bomen zijn geschikt voor een mailing, en natuurlijk altijd om te investeren in uw relaties.

Bloempotjes bedrukken

bekijk alle producten

Bloembollen geschenk

bekijk alle producten

Groei en bloei

bekijk alle producten

Goed geven, groen relatiegeschenk geven

Graag een mooi relatiegeschenk geven dat bij uw bedrijf past? Vergeet dan vooral de natuur niet, en verras uw (potentiële) klanten met een origineel groen cadeau. Wat dacht u van bijvoorbeeld een beuk (‘De beuk er in’), vergeet-mij-nietjes (‘Op zoek naar een …, vergeet ons dan niet!’) of een vrolijke zomerse bloemenmix in groeipapier of zaadzakjes om te proosten op een bloeiende samenwerking! Alle producten kunt u bedrukken met uw eigen logo, tekst of website wat de duurzame producten nog extra persoonlijk maakt. Wanneer u als bedrijf waarde hecht aan goed leven, betekent dit automatisch groen geven!

 

Duurzame bloembollen, zaadzakjes en groeipapier

Onder de noemer groene relatiegeschenken verkopen we de mooiste producten. Echte, levende producten zoals bloembollen en zaadzakjes. Leuke Hollandse cadeaus maak je namelijk met bloembollen, en zaadzakjes zijn erg leuk om ergens bij te doen of om te gebruiken als mailing. Een erg origineel product is ook ons groeipapier. Dit is papier met daarin zaadjes van bloemen of kruiden waarop u uw boodschap kunt bedrukken. Wanneer dit later in de grond wordt gestopt, ontstaat er een prachtig overblijfsel van die boodschap: een bloemenzee! Natuurlijk hebben we nog veel meer unieke producten, zoals potloden, bloempotjes en gieters, allemaal gevuld met zaden of bollen voor het ultieme groene geschenk.

 

Milieubehoud en biodiversiteit zijn belangrijke thema's. Hoe u daar een rol in kunt spelen met behulp van onze groene producten, leest u in onze blog.

 

Groene relatiegeschenken bestellen

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u de producten eenvoudig online via onze website bestellen. Het is natuurlijk ook mogelijk om eerst een offerte aan te vragen. Vervolgens stuurt u ons de gewenste opdruk toe en maken wij een digitale drukproef. Pas na uw akkoord starten we met het drukproces. Zo garanderen we tevreden klanten!

 

Staat het door u gewenste product er niet tussen of heeft u een andere vraag? Neem contact op met Job Pater via 0342 745 772 of job@greengiving.nl.