Groene relatiegeschenken bedrukken

Greengiving heeft een breed aanbod aan – hoe kan het ook anders – groene relatiegeschenken. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze groei-en-bloei relatiegeschenken en promotieartikelen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook daadwerkelijk groen van kleur zijn. Veel van deze bloemen, planten en boompjes zijn geschikt voor een mailing via de post, een originele manier om uw relaties of medewerkers te verrassen!

Relatiegeschenk bloemen en planten

Graag een mooi relatiegeschenk geven dat bij uw bedrijf past? Vergeet dan ook de natuur niet, en verras uw (potentiële) klanten met een origineel groen cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een boompje, kweektuintje of kurken plantenset. Wat ook altijd succesvol is, is een vrolijke zomerse bloemenmix in de vorm van groeipapier of zaadzakjes om te proosten op een bloeiende samenwerking! Alle producten kunt u bedrukken met uw eigen logo, tekst of ontwerp, wat de geschenken natuurlijk extra persoonlijk maakt.

 

Zaadzakjes en groeipapier bedrukken

Onder de noemer groene relatiegeschenken verkopen we de mooiste producten. Echte, bloeiende producten zoals zaadbommen en zaadzakjes. Zaadzakjes zijn erg leuk om ergens bij te doen of om te gebruiken als mailing. Ook erg populair zijn de kaarten van groeipapier. Dit is papier met daarin zaadjes van bloemen of kruiden. Op het groeipapier kunt u uw eigen ontwerp laten bedrukken. Als het later in de grond wordt gestopt, ontstaat er een prachtig overblijfsel van die boodschap: een bloemenzee!

 

Bloembollen en bloempotjes bedrukken

Naast zaadzakjes en groeipapier kunt u bij Greengiving terecht voor bloembollen relatiegeschenken. Dit zijn ontzettend leuke weggevertjes, waarmee u uw bedrijf op een groene manier kunt promoten. We hebben een groot assortiment aan bloembollen, bijvoorbeeld verpakt in een (speciaal) doosje of zakje. Het is ook mogelijk om bloempotjes te bedrukken met uw logo of tekst. De potjes bevatten een turftablet en zaden van bloemen of kruiden, waarmee uw relaties zonder veel moeite aan de slag kunnen. 

 

Milieubehoud en biodiversiteit zijn belangrijke thema's. Hoe u daarin een rol kunt spelen met behulp van onze groene producten, leest u in onze blog.

 

Groene relatiegeschenken bestellen

U kunt uw geschenken eenvoudig online via onze website bestellen. Het is natuurlijk ook mogelijk om eerst een offerte aan te vragen. Vervolgens stuurt u ons de gewenste opdruk toe en maken wij een digitale drukproef. Pas na uw akkoord starten we met het drukproces. Zo garanderen we tevreden klanten!

 

Heeft u een vraag of wilt u dat we even meedenken? Neem contact op met Job Pater via 0342 745 772 of job@greengiving.nl.