Eetbare relatiegeschenken

Eetbare relatiegeschenken zoals bedrukt fruit, snoepgoed, of chocolade vallen altijd in de smaak. Door onze jarenlange ervaring kunnen we een breed assortiment eetbare relatiegeschenken aanbieden. Denk eens aan de appel met logo of onze vers-uit-de-natuur producten. U kunt bij ons ook terecht voor chocoladeproducten en Tony's Chocolonely. Alle eetbare geschenken kunnen worden bedrukt met uw logo of tekst. 

 

Eetbare geschenken

Eten heeft voor de meeste mensen een soort onweerstaanbare aantrekkingskracht. Je kunt dan ook veel mensen blij maken met een eetbaar relatiegeschenk. Greengiving levert voor iedereen wat wils, van fruit tot chocolade. Bijvoorbeeld onze bedrukte chocoladetabletten of Tony's Chocolonely repen met gepersonaliseerde wikkel. Gaat u liever op de gezonde toer? Dan hebben we het bedrukt fruit: appels, mandarijnen, peren, kiwi’s en sinaasappels. Hierbij kunt u kiezen om uw logo te graveren, te bedrukken of er een stickertje op te plakken. De streekhoning en jam bedrukken wij op de deksel of wikkel. 

 

Duurzaam eten

Al onze eetbare relatiegeschenken zijn gekeurd op duurzaamheid. Zo strijdt Tony’s Chocolonely voor slaafvrije chocolade en zijn er veel streekproducten waarbij u niet hoeft te twijfelen aan de ambachtelijkheid. Zo laat u aan uw klanten en relaties zien dat u geeft om het milieu.

 

Eetbare relatiegeschenken bestellen

Het bestelproces van eetbare geschenken is erg makkelijk. U bestelt direct op onze website site of vraagt eerste een offerte aan. Vervolgens levert u de bedrukking aan en maken wij een gratis digitale drukproef. Pas na uw akkood op de drukproef starten we met het drukproces.

 

Heeft u verder nog vragen of bent u op zoek naar een specifiek geschenk? Neem dan contact op met onze productspecialist Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of Laura@greengiving.nl