Eetbare relatiegeschenken

Eetbare relatiegeschenken zoals bedrukt fruit, snoepgoed, of chocolade vallen altijd in de smaak. Altijd leuk om weg te geven dus! Bekijk eens de appels met logo of onze vers-uit-de-natuur producten. U kunt bij ons ook terecht voor fairtrade chocolade, bijvoorbeeld van Tony's Chocolonely. Alle eetbare geschenken kunnen worden bedrukt met uw logo of tekst. 

Tony's Chocolonely

bekijk alle producten

Fruit bedrukken

bekijk alle producten

Snoep en koek

bekijk alle producten

Vers uit de natuur

bekijk alle producten

Eetbare geschenken met bedrukking

Eten heeft voor de meeste mensen een soort onweerstaanbare aantrekkingskracht. Je kunt dan ook veel mensen blij maken met een eetbaar relatiegeschenk. Greengiving levert voor iedereen wat wils, van fruit en chocolade tot snoep en koek. Bijvoorbeeld chocolade van Hands Off My Chocolate of de Tony's Chocolonely repen met gepersonaliseerde wikkel. Gaat u liever op de gezonde toer? Dan kunt u fruit laten bedrukken: appels, mandarijnen en sinaasappels. Hierbij kunt u kiezen om uw logo te bedrukken of er een stickertje op te plakken. De streekhoning en Schulp vruchtensappen bedrukken wij op de deksel, wikkel of sticker. 

 

Duurzaam eten

Al onze eetbare relatiegeschenken zijn gekeurd op duurzaamheid. Zo strijdt Tony’s Chocolonely voor slaafvrije chocolade en zijn er veel ambachtelijke producten die lokaal en biologisch geproduceerd zijn. De verpakkingen van de snoepbakjes zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Zo laat u aan uw klanten en relaties zien dat u geeft om het milieu.

 

Eetbare relatiegeschenken bestellen

Uw relaties of medewerkers verrassen met een eetbaar geschenk? Bestel direct via onze website of vraag eerst een offerte aan. Vervolgens levert u de bedrukking aan en maken wij een gratis digitale drukproef. Pas na uw akkood op de drukproef starten we met het drukproces.

 

Heeft u verder nog vragen of bent u op zoek naar een specifiek geschenk? Neem dan contact op met onze productspecialist Julia van Ginkel via 0342 745778 of julia@greengiving.nl