Eetbare relatiegeschenken

Eetbare relatiegeschenken zoals bedrukt fruit, snoepgoed, of chocolade vallen altijd in de smaak. Altijd leuk om weg te geven dus! Bekijk eens de appels met logo of onze vers-uit-de-natuur producten. Je kunt bij ons ook terecht voor fairtrade chocolade, bijvoorbeeld van Tony's Chocolonely. Alle eetbare geschenken kunnen worden bedrukt met je logo of tekst. 

Tony's Chocolonely

bekijk alle producten

Fruit bedrukken

bekijk alle producten

Snoep en koek

bekijk alle producten

Vers uit de natuur

bekijk alle producten

Wijngeschenken

bekijk alle producten

Eetbare geschenken met bedrukking

Eten heeft voor de meeste mensen een soort onweerstaanbare aantrekkingskracht. Je kunt dan ook veel mensen blij maken met een eetbaar relatiegeschenk. Greengiving levert voor iedereen wat wils, van fruit en chocolade tot snoep en koek. Bijvoorbeeld chocolade van Hands Off My Chocolate of de Tony's Chocolonely repen met gepersonaliseerde wikkel. Ga je liever op de gezonde toer? Dan kun je fruit laten bedrukken, bijvoorbeeld appels of bananen. Hierbij kun je ervoor kiezen om je logo te bedrukken of er een stickertje op te plakken. De streekhoning en Schulp vruchtensappen bedrukken wij op de deksel, wikkel of sticker. Greengiving heeft ook een aantal wijngeschenken in het assortiment. Dit zijn doosjes met wijn(tubes), al dan niet gecombineerd met chocolade.

 

Duurzaam eten

Al onze eetbare relatiegeschenken zijn gekeurd op duurzaamheid. Zo strijdt Tony’s Chocolonely voor slaafvrije chocolade en zijn er veel ambachtelijke producten die lokaal en biologisch geproduceerd zijn. De verpakkingen van de snoepbakjes zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Zo laat je aan je klanten en relaties zien dat je geeft om het milieu.

 

Eetbare relatiegeschenken bestellen

Je relaties of medewerkers verrassen met een eetbaar geschenk? Bestel direct via onze website of vraag eerst een offerte aan. Vervolgens lever je de bedrukking aan en maken wij een gratis digitale drukproef. Pas na je akkood op de drukproef starten we met het drukproces.

 

Heb je verder nog vragen of ben je op zoek naar een specifiek geschenk? Neem dan contact op met onze productspecialist Julia van Ginkel via 0342 745 778 of julia@greengiving.nl