Eetbare producten bedrukken

 

Eetbare relatiegeschenken zoals bedrukt fruit, snoepgoed, thee of koek vallen altijd in de smaak! Door onze jarenlange ervaring kunnen we een breed assortiment eetbare relatiegeschenken aanbieden. Denk eens aan de appel met logo of onze vers-uit-de-natuur producten. Naast deze producten kunt u bij ons ook terecht voor koekjes, chocolade, etc. Al onze producten kunnen worden bedrukt met uw logo of tekst. Kijk snel verder voor de mogelijkheden!

 

Relatiegeschenk om te eten

Sommige mensen houden nu eenmaal veel van eten. Hen kun je dan ook niet blijer maken dan met een eetbaar relatiegeschenk. Wij leveren voor elk wat wils, van fruit tot chocolade. Het mooiste is dat al onze producten kunnen worden bedrukt met uw logo of tekst. Bijvoorbeeld onze chocoladetabletten waar de chocola zelf wordt bedrukt. Of Tony's Chocolonely met gepersonaliseerde wikkel. Dan hebben we het bedrukt fruit: appels, mandarijnen, peren, kiwi’s en sinaasappels. Hierbij kunt u kiezen om de opdruk te graveren, bedrukken of om er een stickertje op te plakken. De streekhoning en jam bedrukken wij op de deksel of wikkel. Verpakkingen en stickers kunnen full-colour worden bedrukt. Dat valt op!

 

Duurzame producten met opdruk

Al onze eetbare producten zijn gekeurd op duurzaamheid. Zo strijdt Tony’s Chocolonely voor slaafvrije chocolade en zijn er veel streekproducten waarbij u niet hoeft te twijfelen aan de ambachtelijkheid. Zo laat u aan uw klanten en/of relaties zien dat u geeft om het milieu!

 

Eetbare geschenken bestellen

Het bestelproces van eetbare relatiegeschenken is erg eenvoudig. U bestelt direct op de site of vraagt eerste een offerte aan. Vervolgens levert u de bedrukking aan en maken wij een gratis digitale drukproef voor u. Pas wanneer u daarop uw akkoord heeft gegeven, starten we met het drukproces.

 

Heeft u verder nog vragen of bent u op zoek naar een specifiek geschenk? Neem dan contact op met onze productspecialist.