Binnenshuis ontspannen

Wilt u uw relaties niet alleen verrassen, maar ook verwennen? Onze duurzame relatiegeschenken voor binnen zijn daar uitstekend voor geschikt. Wij leveren diverse verwenproducten, maar ook voor in de keuken en onderweg hebben wij de perfecte geschenken in ons assortiment. Duurzaam speelgoed voor de kinderen mag natuurlijk niet ontbreken!

Filteren

Bamboe dubbele speaker

10W-luidspreker hoogwaardige geluidskwaliteit

Vanaf 4 maart

Vanaf

39,36

Bamboe Speaker

bio katoen | hennep | gerecycled PET

Vanaf 4 maart

Vanaf

23,19

Set van 6 onderzetters

Te bedrukken met uw logo

Vanaf 4 maart

Vanaf

11,84

Bamboe speaker sound

Te bedrukken met uw logo

Vanaf 4 maart

Vanaf

8,87

Bamboe speaker rond

Handsfree bellen via bluetooth

Vanaf 4 maart

Vanaf

8,25

Bamboe sokken

Uniek | Duurzaam materiaal

Vanaf 4 maart

Vanaf

4,20

Eco Toolbox

Multifunctioneel | Duurzaam materiaal

Vanaf 4 maart

Vanaf

4,28

Keukenschort katoen

100% katoen | verschillende kleuren

Vanaf 4 maart

Vanaf

2,49

Jute toilettas

natuurlijk materiaal | 25 x 15 cm

Vanaf 5 maart

Vanaf

1,84

JuCo etui 'Care'

nieuw: Juco | toilettas

Vanaf 4 maart

Vanaf

1,73

Toiletrol | Gepersonaliseerd

v.a. 5000 stuks | Origineel

Vanaf 25 februari

Vanaf

0,91

8-delige kleurset

kartonnen doosje | v.a. 50 stuks

Vanaf 4 maart

Vanaf

0,70

Katoenen washandjes

18 verschillende kleuren | 100% katoen

Vanaf 4 maart

Vanaf

0,60

Kleurpotloden houten koker

full colour bedrukking | v.a 250 stuks

Vanaf 4 maart

Vanaf

0,84

 

Duurzaam relatiegeschenk vrouw en man

U wilt uw relatiegeschenken natuurlijk zoveel mogelijk personaliseren. Dit is goed mogelijk door goed te kijken naar uw doelgroep: wat voor mensen zijn het en wat vinden ze leuk? Wanneer het voornamelijk vrouwen zijn, is een etui of toilettas erg leuk. Ook voor mannen hebben we toffe geschenken. Wanneer uw relaties van koken houden, is een duurzaam schort of eco onderzetters een uitstekend idee. Spelen kinderen een belangrijke rol? Vergeet die dan niet en geef ze een set kleurpotloodjes of een complete kleurset cadeau. Muzikale relaties maakt u blij met oordopjes of een bluetooth speaker met logo. Een gepersonaliseerd én duurzaam geschenk is enorm effectief en zorgt zeker voor een positief imago!

 

Duurzame geschenken bedrukken

Al onze producten zijn vaak duurzaam geproduceerd of gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Ze gaan gegarandeerd lang mee door de uitstekende kwaliteit! Wanneer u de producten dan heeft bedrukt met uw logo of tekst, is uw bedrijf dus extra lang zichtbaar. Bedrukken kan vaak wel van een tot vier PMS-kleuren of soms zelfs fullcolour. Op deze manier geeft u een praktisch, leuk én opvallend relatie- of promotiegeschenk!

 

Eco relatiegeschenken bestellen

Bent u enthousiast geworden over een product waarvan u denkt dat het uitstekend bij uw relaties en/of klanten zou passen? Gaaf! Dan kunt u het product in het gewenste aantal bestellen via de website, maar als u eerst liever een offerte aanvraagt kan dat ook. Zodra u uw logo heeft geüpload, maken wij een gratis digitale drukproef. Pas wanneer u die heeft goedgekeurd, beginnen we met het drukproces. Uw tevredenheid betekent alles voor ons!

 

Heeft u nog vragen over één van onze producten bedrukt met uw logo? Bel dan Adrian de Bruijn (0342 - 745 771) of mail naar adrian@greengiving.nl.