Groeipapier tassen bedrukken

Op zoek naar een unieke duurzame tas? Bekijk dan eens deze groeipapier tassen. De tassen zijn gemaakt van 250 gr./m2 gerecycled papier met daartussen bloemzaden. De tassen kunnen op de voor- en achterkant worden bedrukt met je logo of tekst. Het resultaat: een uitermate origineel, groen geschenk. Eentje waarmee je zeker indruk maakt op je relaties!

Groeipapier tas klein

 • Vanaf 100 stuks
 • Afmeting: 22 x 28 x 11 cm
 • Materiaaldikte: 250 gr./m2

Vanaf 29 juli

Groeipapier tas middel

 • Vanaf 100 stuks
 • Afmeting: 26 x 35 x 12 cm
 • Materiaaldikte: 250 gr./m2

Vanaf 29 juli

Groeipapier tas groot

 • Vanaf 100 stuks
 • Afmeting: 39 x 45 x 16 cm
 • Materiaaldikte: 250 gr./m2

Vanaf 29 juli

Groeipapier wijntas

 • Vanaf 100 stuks
 • Afmeting: 10 x 31 x 10 cm
 • Materiaaldikte: 200 gr./m2

Vanaf 29 juli

Groeipapier tassen met logo

De groeipapier tassen zijn verkrijgbaar in klein, middel of groot formaat. Daarnaast hebben we een wijntas van groeipapier in het assortiment. De tassen zijn zijn ideaal om te gebruiken als duurzame goodiebag voor een beurs of evenement. Ook zijn ze perfect als originiele, groene verpakking voor jouw relatiegeschenk. De groeipapier tassen zijn gemaakt van stevig 250-grams gerecycled papier met bloemzaden. De tassen zijn afgewerkt met luxe katoenen hengsels. Laat de tassen bedrukken met je logo of ontwerp en je hebt een prachtig promotiemiddel voor je bedrijf!

 

Hoe werkt groeipapier?

Deze tassen zijn bijzonder omdat ze eerst een aantal keer gebruikt kunnen worden, en vervolgens in de grond kunnen worden gestopt. Bij genoeg water en zonlicht composteert het papier na een aantal dagen en ontkiemen de zaadjes. Niet lang daarna bloeit er een fleurige mix van zomerbloemen! Benieuwd hoe groeipapier precies werkt? Lees onze speciale blog over groeipapier. Groeipapier tassen zijn dus erg milieuvriendelijk en ecologisch verantwoord. Bovendien zijn ze ontzettend origineel en leuk om mee aan de slag te gaan. Als je deze tassen weggeeft als relatiegeschenk of promotieartikel, zorgt dat ongetwijfeld voor positieve reacties. Wil je meer weten over het planten en zaaien van groeipapier? Bekijk dan onze zaaikalender.

 

Groeipapier tassen bedrukken

Onze tassen zijn gemaakt van stevig 250-grams groeipapier. De tassen kunnen onbedrukt worden besteld, maar ze kunnen ook worden bedrukt met je logo, slogan of ontwerp. Zo vallen de tassen nog meer op en heb je een ultiem reclamemiddel. De tassen kunnen op zowel de voor- als achterkant in 1-2 PMS-kleuren worden bedrukt. Vanaf 1000 stuks zijn de tassen al leverbaar. 

 

Andere groeipapier producten ontdekken? Neem eens een kijkje bij de groeipapier kaarten, groeipapier A-formaten en het groeipapier in creatieve vormen (zoals onderzetters, boekenleggers en deurhangers). Genoeg opties om je boodschap op een groene manier te verspreiden!

 

Groeipapier tassen bedrukt of onbedrukt bestellen

Je kunt heel eenvoudig groeipapier tassen bestellen via onze website. Uiteraard is het ook mogelijk om eerst een offerte aan te vragen. Na bestelling ontvang je een gratis digitale drukproef, waarop je kunt zien hoe de groeipapier tassen zullen worden bedrukt. Pas na jouw akkoord start de drukkerij met het drukproces.

 

Ben je net als wij enthousiast over tassen van groeipapier maar wil je graag nog wat meer weten? Neem contact op met Job Pater via 0342 745 772 of job@greengiving.nl.