Groeipapier tassen

Op zoek naar een unieke duurzame tas? Kies dan voor de Greengiving tassen gemaakt van groeipapier. De groeipapier tassen zijn gemaakt van 250gr./m2 gerecycled papier met daartussen bloemzaden. De tassen kunnen worden bedrukt met uw logo, tekst of slogan om zo een duurzaam promotieartikel te creëren. Het resultaat: een duurzaam én persoonlijk relatiegeschenk. Speciale wensen? Vraag het onze productspecialist!

Filteren
In prijs verlaagd

Groeipapier tas middel

  • Vanaf 100 stuks
  • Afmeting: 26 x 35 x 12cm
  • Materiaaldikte: 250gr./m2

Vanaf 20 juni

Vanaf

1,13

In prijs verlaagd

Groeipapier wijntas

  • Vanaf 100 stuks
  • Afmeting: 10 x 31 x 10cm
  • Materiaaldikte: 200gr./m2

Vanaf 20 juni

Vanaf

1,13

Tas van groeipapier

Wanneer u een tas nodig hebt, denkt u niet zo snel aan een tas van groeipapier. Toch is dit dé unieke en duurzame tas die u zoekt. Onze tassen van groeipapier zijn uitermate geschikt voor een beurs of evenement. Standaard kunnen de tassen geleverd worden in drie verschillende formaten: klein (28 x 22 x 11 cm), middel (35 x 26 x 11 cm) en groot (40 x 32 x 12 cm). De groeipapier tassen zijn gemaakt van 250 gr./m2 gerecycled papier met daar tussen bloemzaden. De tassen zijn afgewerkt met luxe katoenen hengsels. Bedrukt met uw eigen logo of tekst is een tas van groeipapier prachtige promotie voor uw bedrijf die uw klanten of relaties zeker zullen waarderen.

 

Waarom een tas van groeipapier?

De tassen zijn zo bijzonder omdat ze eerst een aantal keer gebruikt kunnen worden, maar daarna hoeft u ze niet weg te gooien zoals andere tassen. Tassen van groeipapier kunnen namelijk in de grond worden gestopt. Wanneer ze genoeg water en zonlicht krijgen composteert na een aantal dagen het papier en ontkiemen de zaadjes. Niet lang daarna staat er een fleurige mix van zomerbloemen te bloeien! Op onze blog leest u hier alles over. Een tas van groeipapier is dus een erg milieuvriendelijk en ecologisch verantwoord product. Wanneer u deze tassen weggeeft als relatiegeschenk of promotieartikel, zal dat zeker zorgen voor positieve reacties aangezien uw klanten of relaties zien dat u uw steentje bijdraagt aan het milieu. Uw klanten en relaties zullen u dus niet snel vergeten! Wilt u meer weten over het planten en zaaien van groeipapier? Bekijk dan onze zaaikalender.

 

Groeipapier tassen bedrukken

Onze tassen zijn gemaakt van 250-grams groeipapier en zijn erg stevig. De groeipapier tassen kunnen onbedrukt worden besteld, maar ze kunnen ook worden bedrukt met uw logo, slogan of eigen ontwerp. Zo vallen de tassen nog meer op en heeft u een ultiem reclamemiddel. De tassen kunnen in een of twee PMS-kleuren worden bedrukt. Levering is al mogelijk in een kleine oplage van 50 stuks, maar u kunt ook grote oplagen bestellen van 1000 stuks. Het zijn dus ideale tassen voor het mkb!

 

Kleine en grote zaadpapier tassen

De groeipapier tassen kunnen geleverd worden in één formaat (26 x 12 x 35 cm). Daarnaast hebben we zelfs een wijntas van groeipapier. Kortom, voor elke gelegenheid een tas. Of het nu voor een beurs of evenement is, of als duurzame verpakking voor uw relatiegeschenk. Toch een ander formaat nodig? Informeer gerust, we doen ons best om aan uw wensen tegemoet te komen!

 

Tassen van groeipapier bestellen

U kunt heel eenvoudig groeipapier tassen bestellen via onze website. Uiteraard is het ook mogelijk om eerst een offerte aan te vragen. Na bestelling ontvangt u een gratis digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe de groeipapier tassen zullen worden bedrukt. Pas na uw akkoord start de drukkerij met het drukproces.

 

Bent u net als wij enthousiast over tassen van groeipapier maar wilt u graag nog wat meer weten? Neem contact op met Job Pater via 0342 745 772 of job@greengiving.nl.