Bespaarproducten met uw logo

Vindt u het belangrijk om zorg te dragen voor de wereld van nu en de toekomst? Zet u zich ook in voor een betere leefomgeving? Laat dit zien aan uw klanten en relaties door ze een bedrukt bespaarproduct cadeau te doen. De producten van Greengiving helpen water, energie en zelfs geld te besparen. Als uw relaties en klanten daar niet blij van worden!

Filteren

Waterbespaarders

v.a. 100 stuks | incl. 2 stuks

Vanaf 22 januari

Vanaf

1,25

Koelkastthermometer

v.a. 25 stuks | exclusief design

Vanaf 26 januari

Vanaf

5,22

Peervormige LED lamp in doosje

direct besparen | eigen ontwerp

Vanaf 22 januari

Vanaf

6,13

LED lamp in doosje

15.000 branduren | 4W E27

Vanaf 22 januari

Vanaf

7,50

Bandenspanningsmeter

de goedkoopste | bedrukt v.a. 25 stuks

Vanaf 26 januari

Vanaf

7,33

Digitale timer

eenvoudig in gebruik | goedkoop

Vanaf 22 januari

Vanaf

14,81

Draadloze oplader | bamboe

3 USB poorten | nieuw product

Vanaf 22 januari

Vanaf

15,79

Draadloze oplader | Pennenhouder

100% natuurlijk bamboe | pen

Vanaf 26 januari

Vanaf

16,31

Energiekostenmeter

topkwaliteit | bedrukt v.a. 10 stuks

Vanaf 22 januari

Vanaf

18,17

Draadloze oplader met speaker

3W-luidspreker met oplader

Vanaf 26 januari

Vanaf

28,52

 

Energie, tijd en geld besparen

Iedereen wil energie, tijd en geld besparen. Geef uw relaties daarom een duurzaam bespaargeschenk. U kunt hen tegelijkertijd laten zien dat milieuvriendelijk leven juist heel goedkoop is. Bespaar water en geld met de waterbespaarders en energie en tijd met de koelkastthermometer en LED lampen. Met de digitale timer zorgt u ervoor dat er niet onnodig apparaten aan staan. De bandenspanningsmeter bespaart brandstof en dus geld, en is tegelijkertijd milieuvriendelijk. Welk bespaarproduct past het best bij uw relaties en klanten?

 

Bespaarproducten bedrukken

U kunt alle bespaarproducten laten bedrukken met uw logo of tekst. Dat is heel effectief, omdat onze bespaarproducten een lange levensduur hebben. Uw bedrijfsnaam blijft dus lang in beeld. Laat de bespaarproducten bedrukken met uw bedrijfskleuren, in 1-4 PMS-kleuren of zelfs full colour. Hierdoor krijgt u een haarscherp en opvallend resultaat. De meeste producten zijn al in kleine oplagen vanaf 10 of 25 stuks te bestellen. Dat maakt ze ook voor het mkb geschikt als relatiegeschenk.

 

Bespaarartikelen met logo bestellen

Heeft u uw gewenste bespaarartikelen besteld, dan kunt u direct daarna uw logo uploaden. Dit verwerken wij vervolgens in een gratis digitale drukproef, zodat u precies kunt zien hoe uw relatiegeschenk eruit komt te zien. Wilt u nog iets aanpassen? Geen probleem, wij zorgen graag voor een bedrukking die helemaal naar wens is.

 

Heeft u nog vragen over Overige bespaarproducten? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of Laura@greengiving.nl