Bespaarproducten met uw logo

Naast energiebespaarboxen, douchecoaches, solar producten en powerbanks hebben we nog een aantal andere producten waarmee energie bespaard kan worden. Zet u zich ook in voor een betere leefomgeving? Laat dit zien aan uw klanten en relaties door ze een bedrukt bespaarproduct cadeau te doen. De producten van Greengiving helpen water, energie en zelfs geld te besparen. Als uw relaties en klanten daar niet blij van worden!

Filteren

Waterbespaarders

  • Vanaf 100 stuks

Vanaf 1 juli

Vanaf

1,72

Nieuw

Douchecoach zandloper

  • Vanaf 50 stuks

Tijdelijk niet leverbaar

Vanaf

1,93

Koelkastthermometer

  • Vanaf 25 stuks

Vanaf 5 juli

Vanaf

5,24

Peervormige LED lamp in doosje

  • Vanaf 25 stuks

Vanaf 1 juli

Vanaf

6,13

Bandenspanningsmeter

  • Vanaf 100 stuks

Vanaf 5 juli

Vanaf

7,09

LED lamp in doosje

  • Vanaf 25 stuks

Vanaf 1 juli

Vanaf

7,51

Digitale timer

  • Vanaf 250 stuks

Vanaf 1 juli

Vanaf

14,85

Energiekostenmeter

  • Vanaf 10 stuks

Vanaf 1 juli

Vanaf

18,19

Energie, tijd en geld besparen

Iedereen wil energie, tijd en geld besparen. Geef uw relaties daarom een duurzaam bespaargeschenk. U kunt hen tegelijkertijd laten zien dat milieuvriendelijk leven juist heel goedkoop is. Bespaar water en geld met de waterbespaarders en energie en tijd met de koelkastthermometer en LED lampen. Met de digitale timer zorgt u ervoor dat er niet onnodig apparaten aan staan. De bandenspanningsmeter bespaart brandstof en dus geld, en is tegelijkertijd milieuvriendelijk. Welk bespaarproduct past het best bij uw relaties en klanten?

 

Bespaarproducten bedrukken

U kunt alle bespaarproducten laten bedrukken met uw logo of tekst. Dat is heel effectief, omdat onze bespaarproducten een lange levensduur hebben. Uw bedrijfsnaam blijft dus lang in beeld. Laat de bespaarproducten bedrukken met uw bedrijfskleuren, in 1-4 PMS-kleuren of zelfs full colour. Hierdoor krijgt u een haarscherp en opvallend resultaat. De meeste producten zijn al in kleine oplagen vanaf 10 of 25 stuks te bestellen. Dat maakt ze ook voor het mkb geschikt als relatiegeschenk.

 

Bespaarartikelen met logo bestellen

Heeft u uw gewenste bespaarartikelen besteld, dan kunt u direct daarna uw logo uploaden. Dit verwerken wij vervolgens in een gratis digitale drukproef, zodat u precies kunt zien hoe uw relatiegeschenk eruit komt te zien. Wilt u nog iets aanpassen? Geen probleem, wij zorgen graag voor een bedrukking die helemaal naar wens is.

 

Heeft u nog vragen over Overige bespaarproducten? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of Laura@greengiving.nl