Eco Bidons bedrukken

Greengiving - specialist in bedrukte duurzame bidons. Iedereen kent ze wel, een bidon met heerlijk verfrissend water tijdens het sporten. De bidons in ons assortiment kunnen worden bedrukt met uw logo, slogan of tekst. Door deze gepersonaliseerde bidon heeft u een blijvend relatiegeschenk in handen. De bidons zijn BPA vrij geproduceerd of gemaakt van biologisch afbreekbare materialen. Bekijk snel ons complete assortiment eco bidons.

Sorteer op
+

Recyclebare bidon

100% recyclebaar | 500 ml

bekijk product Vanaf € 0,69 per stuk
+

Sportfles design

diverse kleuren | BPA vrij

bekijk product Vanaf € 0,68 per stuk
+

Sportbidon multicolour

inhoud 500 ml | verschillende kleuren

bekijk product Vanaf € 0,68 per stuk

Bio Bidon Shiva 500CC

biologisch afbreekbaar | 500 cc

bekijk product Vanaf € 0,98 per stuk

Bio Bidon Shiva 750CC

750cc | biologisch afbreekbaar

bekijk product Vanaf € 1,12 per stuk

600ml sport bidon

gemaakt van 100% bioplastic |

bekijk product Vanaf € 2,34 per stuk
+

Join the Pipe bedrukt

bedrukt v.a. 50 stuks | 500 ml

bekijk product Vanaf € 5,12 per stuk

Biologische Tacx bidon 

Op zoek naar een bidon van volledig biologisch afbreekbare materialen? De Bio-Bottle van Tacx onderscheidt zich doordat het kunststof van de fles biologisch afbreekbaar is. Door een kleine toevoeging van Bio-materiaal wordt de moleculaire structuur aangetast waardoor het materiaal uiteindelijk uiteenvalt in Biogas en Biomassa. Dit voedt de bodem en wordt volledig door de natuur opgenomen. Het afbraakproces komt op gang als de bidon in een microbiologische omgeving terechtkomt (composthoop, vuilstort). Het volledige composteerproces duurt 1 - 5 jaar. De Tacx bidon kan worden bedrukt in verschillende kleuren. 

 

De Dopper met Sportdop

Met de sportdop van Dopper maakt u van uw Dopper een sportieve bidon. Door de neutrale kleurstelling kan de sport cap gecombineerd worden met alle Dopper kleuren. In de Dopper Sportdop zit geen BPA. Bestel nu ook een bedrukte Dopper in combinatie met een handige Sportdop en val op een duurzame manier op met uw reclamegadget. 


Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Bel dan Adrian de Bruijn 0342 - 745 771 of mail naar adrian@greengiving.nl.

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.