Eco Bidons bedrukken

Greengiving - specialist in bedrukte duurzame bidons. Iedereen kent ze wel, een bidon met heerlijk verfrissend water tijdens het sporten. De bidons in ons assortiment kunnen worden bedrukt met uw logo, slogan of tekst. Door deze gepersonaliseerde bidon heeft u een blijvend relatiegeschenk in handen. De bidons zijn BPA vrij geproduceerd of gemaakt van biologisch afbreekbare materialen. Bekijk snel ons complete assortiment eco bidons.

 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar job@greengiving.nl of bel één van onze specialisten 0342-745772. Wij helpen u dan graag verder! 

Sorteer op

Biologische bidon 500CC

vertrouwd design | unieke boodschap

bekijk product Vanaf € 1,27 per stuk
+

Sportfles design

diverse kleuren | BPA vrij

bekijk product Vanaf € 0,68 per stuk
+

Sportbidon

inhoud 500 ml | verschillende kleuren

bekijk product Vanaf € 0,68 per stuk

Eco Sportbidon 300 ml

BPA vrij | gerecycled plastic

bekijk product Vanaf € 1,36 per stuk

Biologische bidon 750CC

top product | biologisch afbreekbaar

bekijk product Vanaf € 1,57 per stuk
+

Join the Pipe bedrukt

bedrukt v.a. 50 stuks | 500 ml

bekijk product Vanaf € 5,02 per stuk
+

Recyclebare bidon

100% recyclebaar | 500 ml

bekijk product Vanaf € 0,78 per stuk

Eco Sportbidon 500 ml

BPA vrij | gerecycled plastic

bekijk product Vanaf € 1,52 per stuk

Eco Sportbidon 750 ml

BPA vrij | extra groot formaat

bekijk product Vanaf € 1,59 per stuk

Biologische Tacx bidon 

Op zoek naar een bidon van volledig biologisch afbreekbare materialen? De Bio-Bottle van Tacx onderscheidt zich doordat het kunststof van de fles biologisch afbreekbaar is. Door een kleine toevoeging van Bio-materiaal wordt de moleculaire structuur aangetast waardoor het materiaal uiteindelijk uiteenvalt in Biogas en Biomassa. Dit voedt de bodem en wordt volledig door de natuur opgenomen. Het afbraakproces komt op gang als de bidon in een microbiologische omgeving terechtkomt (composthoop, vuilstort). Het volledige composteerproces duurt 1 - 5 jaar. De Tacx bidon kan worden bedrukt in verschillende kleuren. 

 

De Dopper met Sportdop

Met de sportdop van Dopper maakt u van uw Dopper een sportieve bidon. Door de neutrale kleurstelling kan de sport cap gecombineerd worden met alle Dopper kleuren. In de Dopper Sportdop zit geen BPA. Bestel nu ook een bedrukte Dopper in combinatie met een handige Sportdop en val op een duurzame manier op met uw reclamegadget. 


 Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar job@greengiving.nl of bel één van onze specialisten 0342-745772. Wij helpen u dan graag verder! 

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.