Eco bidons bedrukken

Voor de sportievelingen onder uw relaties of werknemers is een bidon een ontzettend leuk geschenk. Al onze bidons kunnen worden bedrukt met uw logo, slogan of tekst. Ze zijn BPA-vrij geproduceerd of gemaakt van biologisch afbreekbare materialen. U geeft dus een verantwoord relatiegeschenk weg. Bekijk snel ons uitgebreide assortiment met duurzame bidons.

Filteren

Sportfles design

diverse kleuren | BPA-vrij

Vanaf 12 augustus

Vanaf

0,66

Sportbidon multicolour

inhoud 500 ml | verschillende kleuren

Vanaf 12 augustus

Vanaf

0,66

Gerecyclede bidon

100% recyclebare kunststof | 500 ml

Vanaf 4 augustus

Vanaf

0,79

Bio Bidon Shiva 500CC

biologisch afbreekbaar | 500cc

Vanaf 13 augustus

Vanaf

1,41

Bio Bidon Shiva 750CC

750cc | biologisch afbreekbaar

Vanaf 13 augustus

Vanaf

1,51

600ml sport bidon

gemaakt van 100% bioplastic

Vanaf 18 augustus

Vanaf

2,56

Join the Pipe bedrukt

bedrukt v.a. 100 stuks | 500 ml

Vanaf 12 augustus

Vanaf

5,35

Join the Pipe Fles

400 ml | bedrukking met logo

Vanaf 12 augustus

Vanaf

5,35

RVS waterfles sportdop

met sportdop | RVS | 500 ml

Vanaf 6 augustus

Vanaf

6,09

 

Biologische Tacx bidon

Gaat u voor het toppunt van milieuvriendelijkheid? Dan is de Bio Bidon van Tacx een uitstekende keuze. Het kunststof van deze fles is biologisch afbreekbaar. Door een kleine toevoeging van biomateriaal wordt de moleculaire structuur aangetast en valt het materiaal uiteindelijk uiteen in biogas en biomassa. Dit voedt de bodem en wordt volledig door de natuur opgenomen. Het afbraakproces komt op gang als de bidon in een microbiologische omgeving terechtkomt (composthoop of vuilstort). Het volledige composteerproces duurt 1-5 jaar. De Tacx bidon is verkrijgbaar in zes prachtige kleuren.

 

Wereldwijde toegang tot water door Join the Pipe

De bidons van Join the Pipe zijn extra speciaal. Join the Pipe zet zich namelijk in voor toegang tot schoon drinkwater, ook in gebieden waar dat moeilijk is. Voor elke verkochte fles ontvangt een kindje in Afrika ook een waterfles met schoon drinkwater. Draagt u een steentje bij door deze flessen als relatiegeschenk weg te geven? 

 

Bidon met logo relatiegeschenk

Uw relatiegeschenk is pas echt af als er een bedrukking op komt. Dit kan bij alle bidons in 1-4 verschillende kleuren of zelfs full colour. Bestel de bidons direct online via de website of vraag eerst een offerte op. Gaat u ze weggeven op een beurs of evenement, gaan ze mee in het kerstpakket of geeft u ze cadeau als bedankje voor de fijne samenwerking? Wat het ook is, zo’n prachtig bedrukt geschenk wordt altijd gewaardeerd!

 

Heeft u nog vragen over Eco bidons bedrukt met logo? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of Laura@greengiving.nl.