Duurzaam speelgoed en spellen bedrukken

Op zoek naar een origineel geschenk waar zowel jong als oud plezier van hebben? Bekijk dan eens deze collectie met duurzaam speelgoed en spellen. Je vindt hier een groot assortiment aan leuke spelletjes en speelgoed, zowel voor binnen als buiten. Met bedrukte spellen kun je je bedrijf of organisatie duurzaam promoten én geef je je relaties een verrassend geschenk.

     

Spellen en speelgoed bedrukken

Spelletjes en speelgoed zijn altijd leuk om weg te geven, zeker als ze ook nog eens duurzaam zijn. Sommige spelletjes zijn heel geschikt als relatiegeschenk voor uw klanten of medewerkers, andere zijn juist weer perfect als giveaway bij een beurs of evenement. Denk bijvoorbeeld aan een tekenset, frisbee of houten puzzel. Al het duurzame speelgoed kan worden bedrukt met je logo of tekst. Met bedrukte spellen maak je zeker een positieve indruk op (de kinderen van) je relaties.

 

Houten spellen en speelgoed

Veel van de spellen in ons assortiment zijn gemaakt van hout. Denk bijvoorbeeld aan een jojo van hout, een houten torenspel of een houten puzzel. Hout geeft een duurzame en natuurlijke uitstraling. Dat is natuurlijk perfect als je je bedrijf of organisatie duurzaam wilt promoten. Houten spelletjes gaan bovendien lang mee en zijn een prachtig duurzaam alternatief voor plastic spelletjes. 

 

Spelletjes en speelgoed met logo bestellen

Al ons duurzaam (buiten)speelgoed is eenvoudig direct te bestellen via de website. Het is natuurlijk ook mogelijk om eerst een offerte op te vragen. We sturen je ook altijd een gratis drukproef, zodat je kunt zien hoe het geschenk met bedrukking eruit komt te zien. Pas na je akkoord op de drukproef zetten we de bestelling in gang. 

 

Heb je nog vragen over Speelgoed en spellen? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of laura@greengiving.nl.