Home & Living

De mooiste kaassets, mokken, snijplanken en karaffen zijn te vinden bij Greengiving! Perfect voor als u een leuke, praktische waardering zoekt voor uw relaties of klanten. Alles is te bedrukken met uw eigen logo of tekst, waardoor een gebruiksvoorwerp gelijk effectieve promotie is voor uw bedrijf. Alle producten hebben een duurzame twist en zijn van de goede kwaliteit die u gewend bent van Greengiving.

Verzorging relatiegeschenken

bekijk alle producten

Broodtrommels en besteksets

bekijk alle producten

Binnenshuis ontspannen

bekijk alle producten

Keuken relatiegeschenken

bekijk alle producten

Duurzaam speelgoed

bekijk alle producten

Keuken relatiegeschenken

Wanneer u keukenartikelen laat bedrukken met uw logo of tekst, wordt uw relatie of (potentiële) klant door het dagelijkse gebruik ervan vaak herinnerd aan uw bedrijf. Ideale promotieartikelen dus! Greengiving biedt allerlei geschenken die in de keuken goed van pas komen, zoals een keukenschort, snijplanken, messensets of glazen. Alles is te bedrukken met uw bedrijfslogo, en een aantal producten zijn zelfs ook te graveren voor een extra luxe uitstraling! Door het praktische nut van deze geschenken zijn ze erg populair en geliefd bij gevers en ontvangers.

 

Binnenshuis relatiegeschenken bedrukken

Greengiving heeft alle geschenken in huis waarmee uw relaties en klanten heerlijk een momentje rust kunnen nemen om te ontspannen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtige Jamie Oliver karaf, een bluetooth speaker of leren onderzetters? Ook aan de kinderen wordt gedacht door middel van leuke sets met kleurpotloden. Bedrukt met uw eigen logo of tekst, krijgen uw relaties een prachtig geschenk die ze veel zullen gebruiken!

 

Geschenken voor in huis bestellen

Het bestelproces van promotieartikelen voor in huis is heel eenvoudig. U bestelt de producten naar keuze online of vraagt een offerte aan. Voor wij starten met het bedrukken of graveren van uw geschenken ontvangt u altijd een digitale drukproef met daarin het product en de positie van de personalisatie. Pas na akkoord wordt er begonnen met het druk- of graveerproces.

 

Meer informatie

Heeft u nog vragen over Home & Living bedrukt met logo? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of Laura@greengiving.nl.