Home & Living

De mooiste kaassets, mokken, snijplanken en karaffen zijn te vinden bij Greengiving. Perfect voor als u een leuke, praktische waardering zoekt voor uw relaties of klanten. Alles is te bedrukken met uw eigen logo of tekst, waardoor het product gelijk effectieve promotie is voor uw bedrijf. Alle producten hebben een duurzame twist en zijn van uitstekende kwaliteit.

Keuken relatiegeschenken

bekijk alle producten

Binnenshuis ontspannen

bekijk alle producten

Verzorging relatiegeschenken

bekijk alle producten

Opladers en speakers

bekijk alle producten

Keuken relatiegeschenken

Keukenspullen worden dagelijks gebruikt. Als u bedrukte keukenspullen weggeeft aan uw klanten of relaties, zien ze uw bedrijfsnaam dus elke dag. Een ideale manier om uw merk te promoten. Greengiving biedt allerlei geschenken die in de keuken goed van pas komen, zoals een keukenschort, snijplanken, messensets of glazen. Alles is te bedrukken met uw logo of tekst. Een aantal producten zijn zelfs ook te graveren en hebben daardoor een extra luxe uitstraling. Het praktische aspect van deze relatiegeschenken maakt ze erg populair bij zowel gevers als ontvangers.

 

Relatiegeschenken voor binnen bedrukken

Greengiving heeft allerlei geschenken in het assortiment die bijdragen aan sfeer, rust en ontspanning. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtige Jamie Oliver karaf, een bluetooth speaker of leren onderzetters? Ook aan de kinderen wordt gedacht door middel van leuke sets met kleurpotloden. Bedrukt met uw eigen logo of tekst, krijgen uw relaties een prachtig geschenk die ze veel zullen gebruiken!

 

Geschenken voor in huis bestellen

Het bestelproces van promotieartikelen voor in huis is heel eenvoudig. U bestelt de producten naar keuze online of vraagt eerst een offerte aan. Voor wij starten met het bedrukken of graveren van uw geschenken ontvangt u altijd een digitale drukproef. Pas na uw akkoord wordt er begonnen met het druk- of graveerproces.

 

Heeft u nog vragen over Home & Living bedrukt met logo? Neem contact op met Julia van Ginkel via 0342 745778 of julia@greengiving.nl.