Home & Living relatiegeschenken bedrukken

Zoek je mooie, praktische geschenken die mensen in huis kunnen gebruiken? In deze categorie geven we je graag inspiratie voor duurzame items die van pas komen in de keuken, badkamer of andere ruimtes. Alle producten zijn te bedrukken met je logo of tekst, zodat je niet alleen mensen kunt verrassen maar ook gelijk effectief reclame kunt maken. 

Keuken relatiegeschenken

bekijk alle producten

Binnenshuis ontspannen

bekijk alle producten

Verzorging relatiegeschenken

bekijk alle producten

Relatiegeschenken Home & Living

Bij Greengiving vind je een ruim assortiment met keuken relatiegeschenken. Keukenspullen worden dagelijks gebruikt. Als je bedrukte keukenspullen weggeeft aan je klanten of relaties, zien ze je bedrijfsnaam dus elke dag. Een ideale manier om je merk te promoten. Ook vind je bij ons handdoeken, toilettasjes en andere verzorging relatiegeschenken. Voor opladers en speakers kun je ook bij Greengiving terecht. Uiteraard kunnen alle producten worden bedrukt of gegraveerd met je logo of tekst.

 

Relatiegeschenken voor binnen met logo

Greengiving heeft allerlei geschenken in het assortiment die bijdragen aan sfeer, rust en ontspanning in huis. Denk bijvoorbeeld aan prachtige snijplanken, schorten en glazen. Ook voor kinderen zijn er leuke artikelen, zoals kleurpotloden en jojo's. Alle relatiegeschenken voor binnen kunnen worden bedrukt met je logo in een of meerdere kleuren. Op de productpagina's staan de bedrukkingsopties aangegeven.

 

Home & Living relatiegeschenken bestellen

Het bestelproces van promotieartikelen voor in huis is heel eenvoudig. Je bestelt de producten naar keuze online of vraagt eerst een offerte aan. Voor wij starten met het bedrukken of graveren van je geschenken ontvang je altijd een digitale drukproef. Pas na je akkoord starten we met het druk- of graveerproces.

 

Heb je nog vragen over Home & Living relatiegeschenken? Neem contact op met Julia van Ginkel via 0342 745 778 of julia@greengiving.nl.