Home & Living relatiegeschenken bedrukken

Zoekt u mooie, praktische geschenken die mensen in huis kunnen gebruiken? In deze categorie geven we u graag inspiratie voor duurzame items die van pas komen in de keuken, badkamer of andere ruimtes. Alle producten zijn te bedrukken met uw logo of tekst, zodat u niet alleen mensen kunt verrassen maar ook gelijk effectief reclame kunt maken. 

Keuken relatiegeschenken

bekijk alle producten

Binnenshuis ontspannen

bekijk alle producten

Verzorging relatiegeschenken

bekijk alle producten

Opladers en speakers

bekijk alle producten

Relatiegeschenken Home & Living

Bij Greengiving vindt u een ruim assortiment met keuken relatiegeschenken. Keukenspullen worden dagelijks gebruikt. Als u bedrukte keukenspullen weggeeft aan uw klanten of relaties, zien ze uw bedrijfsnaam dus elke dag. Een ideale manier om uw merk te promoten. Ook vindt u bij ons handdoeken, toilettasjes en andere verzorging relatiegeschenken. Voor opladers en speakers kunt u ook bij Greengiving terecht. Uiteraard kunnen alle producten worden bedrukt of gegraveerd met uw logo of tekst.

 

Relatiegeschenken voor binnen met logo

Greengiving heeft allerlei geschenken in het assortiment die bijdragen aan sfeer, rust en ontspanning in huis. Wat dacht u bijvoorbeeld van prachtige snijplanken, schorten en glazen. Ook voor kinderen zijn er leuke artikelen, zoals kleurpotloden en jojo's. Alle relatiegeschenken voor binnen kunnen worden bedrukt met uw logo in een of meerdere kleuren. Op de productpagina's staan de bedrukkingsopties aangegeven.

 

Home & Living relatiegeschenken bestellen

Het bestelproces van promotieartikelen voor in huis is heel eenvoudig. U bestelt de producten naar keuze online of vraagt eerst een offerte aan. Voor wij starten met het bedrukken of graveren van uw geschenken ontvangt u altijd een digitale drukproef. Pas na uw akkoord starten we met het druk- of graveerproces.

 

Heeft u nog vragen over Home & Living relatiegeschenken? Neem contact op met Julia van Ginkel via 0342 745778 of julia@greengiving.nl.