Dopper bedrukken

Bij Greengiving is het mogelijk om de Dopper te bedrukken met uw logo als relatiegeschenk. Dit unieke en zeer populaire waterflesje heeft een boodschap. Dopper wil namelijk mensen inspireren om zelf de plastic afvalberg te verminderen door waterflessen van Dopper te gebruiken. Bovendien steunt u met elke bedrukte Dopper waterfles drinkwaterprojecten in o.a. Nepal. De Dopper waterfles is dus duurzaam, handig en mooi. Waar wacht u nog op?

Filteren
Nieuw

Dopper Glass 400ml

Crystal clear | Brand new

Vanaf 23 oktober

Vanaf

14,85

Nieuw

Dopper Insulated 350ml

Voor warme en koude dranken

Vanaf 28 oktober

Vanaf

21,33

Dopper Bedrukken | Full Colour

full colour | meest verkocht

Vanaf 23 oktober

Vanaf

7,90

Dopper Bedrukken | Limited

Limited edition | beperkte voorraad

Vanaf 23 oktober

Vanaf

8,38

Nieuw

Dopper Glass Insulated

Voor warme en koude dranken

Vanaf 23 oktober

Vanaf

24,21

Dopper Bedrukken | Original

meest verkocht | eigen voorraad

Vanaf 23 oktober

Vanaf

7,63

Dopper Solid Steel | 490ml

must have | bedrukt v.a. 12 stuks

Vanaf 23 oktober

Vanaf

13,05

Dopper Solid Steel FC | 490ml

full colour | bedrukt v.a. 12 stuks

Vanaf 23 oktober

Vanaf

13,04

Nieuw

Dopper Insulated 580ml

Voor warme en koude dranken

Vanaf 28 oktober

Vanaf

24,21

Dopper Steel | 800ml

topkwaliteit | bedrukt v.a. 12 stuks

Vanaf 23 oktober

Vanaf

14,40

Duurzame Dopper varianten

De Dopper waterfles is klimaatneutraal geproduceerd, BPA-vrij en verkrijgbaar in de kleuren oranje, zeegroen, blauw, wit, paars, rood, lichtblauw en turquoise (een mix van kleuren is mogelijk). De reguliere Dopper heeft een inhoud van 450 ml. De Dopper Steel is een robuuste fles met meer inhoud dan de reguliere Dopper, namelijk 800 ml. De Dopper waterfles is een flesje en beker in een. De Dopper drinkfles is gemakkelijk schoon te maken en kan hierdoor eindeloos worden gebruikt. Met een Dopper Sportcap of een handige karabijnhaak verandert u de Dopper in een fijne sportfles.

 

Doppers bedrukken als relatiegeschenk

Bij Greengiving is het mogelijk de Dopper Original en de Dopper Steel te bedrukken met uw logo, slogan, tekst of persoonsnaam. Of het nu gaat om een logo in PMS kleur(en) of om een full colour bedrukking. Door de verschillende kleuren kan de Dopper volledig worden afgestemd op uw huisstijl. De Dopper met logo is al te bestellen in een kleine oplage vanaf 30 stuks en hierdoor zeer geschikt voor de kleine ondernemer of het MKB. Door onze grote voorraad zijn grote oplages ook geen probleem.

 

De Dopper bedrukken met naam

Alle medewerkers een Dopper met een eigen naam of unieke tekst. Het is mogelijk bij Greengiving om uw Dopper te personaliseren! Wanneer u een lijst aanlevert met de persoonsnamen kunnen wij de Dopper per persoon bedrukken. Zo heeft u unieke Doppers voor uw medewerkers of zakenrelaties. 

 

De Dopper bedrukt bestellen

Greengiving levert de Dopper drinkfles uit eigen voorraad. Na bestelling ontvangt u een digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe de Doppers worden bedrukt. Pas na akkoord start de drukkerij met het drukproces. Vervolgens wordt uw bestelling op de afgesproken datum afgeleverd.

 

De Dopper schoonmaken

Voorkomen is beter dan genezen, dat geldt ook voor viezigheid in een Dopper. De Dopper is een duurzame waterfles die gemaakt is om het drinken van kraanwater te promoten. Frisdrank of vruchtensap kunt u dus beter niet uit een Dopper drinken, want andere dranken dan water kunnen hem blijvend aantasten. Gelukkig is de oplossing voor het reinigen van uw Dopper niet zo moeilijk. U leest er alles over in onze blog.

 

Heeft u vragen over De Dopper waterfles bedrukt met uw logo? Neem dan contact op met Adrian de Bruijn 0342 - 745 771 of mail naar adrian@greengiving.nl.