Full-colour Katoenen Tassen

Wilt u een foto bedrukken op een tas? Of heeft u een full-colour logo of tekst? Greengiving is één van de weinige partijen in Nederland die katoenen tassen full-colour kan bedrukken. Door een nieuwe druktechniek ontwikkeld met vakkundige drukkers kunnen we nu full-colour ongebleekte katoenen tassen bedrukken. Vraag bij twijfel of vragen naar de mogelijkheden! 

Sorteer op

FC Katoenen tassen 155gr./m2

v.a. 25 stuks | lange hengsels

bekijk product Vanaf € 0,56 per stuk

FC Katoenen tassen 155gr./m2

v.a. 25 stuks | kort hengsel

bekijk product Vanaf € 1,54 per stuk

Katoenen rugtas FC - 140 gr./m2

Full colour | 37 x 41 cm

bekijk product Vanaf € 0,93 per stuk

Full-colour tassen bedrukken kleine oplage 

U bent bij Greengiving aan het juiste adres voor ecologisch verantwoorde katoenen tassen met een full colour bedrukking in een kleine oplage vanaf 25 of 50 stuks. Wij kunnen de katoenen tas bedrukken met uw logo, foto of persoonlijke boodschap. De katoenen tasjes hebben door onze zorgvuldig geselecteerde import en bedrukfaciliteiten een extra hoge kwaliteit en een concurrerende prijs. Door de kleine afname mogelijkheid zijn onze tassen ook zeer geschikt voor de kleinere ondernemers.  

Van rugtas tot boodschappentas: allemaal full-colour! 

Bij Greengiving hebben we verschillende tassen in ons assortiment die full-colour te bedrukken zijn. Zo hebben we de bekende katoenen boodschappentas met stevige 155 grams kwaliteit. Deze zijn verkrijgbaar in een variant met lange hengsels en korte hengels. Ook zijn ze leverbaar in een kleine oplage vanaf 25 stuks en dus ideaal voor de kleinere ondernemer! Verder hebben we een katoenen rugtas waarvan het katoen 140 gram per m2 weegt. Deze is verkrijgbaar vanaf 100 stuks. Onze tassen zijn gemaakt van natuurlijk, ongebleekt katoen en zijn vele malen te hergebruiken waardoor ze erg duurzaam en groen zijn. Dankzij de full-colour opdruk van uw logo, tekst of foto creëert u een opvallende tas waarop uw bedrijf haarscherp staat weergegeven! 

Online bestellen van full-colour katoenen tassen 

Een offerte opvragen of direct bestellen is eenvoudig mogelijk op Greengiving.nl. Na bestelling ontvangt u een digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe de bedrukte katoenen tassen met logo eruit komen te zien. Pas na akkoord start de drukkerij met het drukproces. Op de door u gekozen datum wordt uw bestelling afgeleverd.  

  

Nog vragen over katoenen tassen full-colour bedrukt met uw logo in een kleine oplage? Bel dan Job Pater (0342 - 745 772) of mail naar job@greengiving.nl. 

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.