Papieren tassen bedrukken

Papieren tassen zijn een stuk milieuvriendelijker dan plastic tassen en kunnen uitstekend worden bedrukt. Daarom zijn ze perfect in te zetten als promotiemateriaal voor uw bedrijf of organisatie. Greengiving heeft een uitgebreid assortiment met papieren tassen in allerlei kleuren en formaten. Vragen? Neem contact op met onze verkoopspecialist.

Gerecyclede papieren tassen

bekijk alle producten

Goedkope papieren tassen

bekijk alle producten

Papieren tassen kleine oplage

bekijk alle producten

Gekleurde papieren tassen

bekijk alle producten

Snel papieren tassen

bekijk alle producten

Papieren tassen met plat hengsel

bekijk alle producten

Papieren tassen met gedraaid hengsel

bekijk alle producten

Papieren tassen onbedrukt

bekijk alle producten

Luxe papieren tassen

bekijk alle producten

Papieren tasjes bedrukken

Papieren tassen zijn sterk en duurzaam. De tassen zijn geproduceerd van (gerecycled) papier en zijn vaak FSC-gecertificeerd. De tassen zijn niet alleen handig in gebruik maar ook goed voor het milieu. Papieren tassen zijn sterk, licht van gewicht en kunnen eenvoudig meerdere keren worden gebruikt. Door de aantrekkelijke prijs worden papieren draagtassen vaak gebruikt als promotieartikel, verpakking of goodiebag. De tasssen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zowel groot als klein. U kunt bij Greengiving ook terecht voor gekleurde papieren tassen en papieren tassen met gedraaid of plat hengsel.

 

Papieren tassen met logo

U kunt de papieren tassen laten bedrukken met uw logo of tekst. Op elke productpagina ziet u de bedrukkingsopties. Vaak kunnen de tassen aan beide kanten worden bedrukt. Daarmee komt uw bedrijf of organisatie natuurlijk nog beter in beeld. In sommige gevallen is ook een full colour bedrukking mogelijk. De milieuvriendelijke tassen kunnen volledig worden afgestemd op uw huisstijl. Gaat uw voorkeur uit naar een tas zonder bedrukking? Bekijk dan onze pagina met opties voor onbedrukte papieren tassen

 

Bedrukte papieren tassen bestellen

U kunt heel eenvoudig via onze website bedrukte papieren tassen bestellen. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe de papieren tasjes worden bedrukt. Pas na akkoord start de drukkerij met het drukproces. Vervolgens wordt uw bestelling op de afgesproken datum afgeleverd. Heeft u snel uw tassen nodig? Neem dan een kijkje bij de papieren tassen die snel geleverd kunnen worden.

 

Heeft u nog vragen of wilt u dat we even meedenken? Neem dan contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of Laura@greengiving.nl.