• Gratis digitale drukproef
  • Gratis verzending
  • Duurzaam en groen

Papieren tassen bedrukken

Papieren tassen bedrukken bij Greengiving.nl - de papieren tassen specialist. De papieren tassen zijn gemaakt van gerecycled papier en kunnen worden bedrukt met uw logo. Door de perfecte afwerking en de extra stevige kwaliteit van de tassen kiezen steeds meer klanten voor Greengiving. Met onze ervaring kunnen we bedrukte papieren tassen leveren met 1, 2, 3 of 4 kleuren of full colour bedrukking. 

 

Heeft u nog vragen over papieren tassen bedrukt met uw logo? Bel dan Job Pater 0342 - 745 772 of mail naar job@greengiving.nl.

Papieren tassen zijn sterk en duurzaam. De tassen zijn geproduceerd van gerecycled of FSC. Hierdoor zijn de tassen niet alleen handig in gebruik maar ook goed voor het milieu. Papieren tassen zijn zijn sterk, licht van gewicht en kan eenvoudig meerdere keren worden gebruikt. Door de aantrekkelijke prijs worden papieren draagtassen vaak gebruikt als promotieartikel.

 

Goedkope papieren tassen met logo

U bent bij Greengiving aan het juiste adres voor zowel papieren tassen met bedrukking als papieren tassen zonder bedrukking. Wij kunnen gerecyclede papieren tassen bedrukken met uw logo, foto of persoonlijke boodschap. De papieren tassen van Greengiving hebben door eigen leveranciers en bedrukfaciliteiten een extra hoge kwaliteit en een concurrerende prijs. Deze extra sterke kwaliteit krijgt u voor de vertrouwde prijs. De papieren tassen zijn perfect te gebruiken om ingezet te kunnen worden bij uw marketingacties acties.

 

Bedrukte papieren tasjes

Papieren tassen zijn eenvoudig te bedrukken met uw logo, slogan, tekst of afbeelding. Of het nu gaat om een logo in PMS kleur(en) of om een full colour bedrukking. De milieuvriendelijke tassen kunnen volledig worden afgestemd op uw huisstijl. Papieren draagtassen zijn al te bestellen in een kleine oplage vanaf 100 stuks en hierdoor zeer geschikt voor de kleine ondernemer of het MKB.

 

Na bestelling ontvangt u een digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe de papieren tasjes worden bedrukt. Pas na akkoord start de drukkerij met het drukproces. Vervolgens wordt uw bestelling op de afgesproken datum afgeleverd.

Vragen over papieren tassen?

Heeft u nog vragen over papieren tassen bedrukt met uw logo? Neem dan contact op met Job Pater 0342 - 745 772 of mail naar job@greengiving.nl.

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.