Papieren tassen bedrukken

Papieren tassen zijn een stuk milieuvriendelijker dan plastic tassen en kunnen uitstekend worden bedrukt. Daarom zijn ze perfect in te zetten als promotiemateriaal voor je bedrijf of organisatie. Greengiving heeft een uitgebreid assortiment met papieren tassen in allerlei kleuren en formaten, zowel in grote als kleine oplage. Vragen? Neem contact op met onze verkoopspecialist.

Gerecyclede papieren tassen

bekijk alle producten

Goedkope papieren tassen

bekijk alle producten

Papieren tassen kleine oplage

bekijk alle producten

Gekleurde papieren tassen

bekijk alle producten

Snel papieren tassen

bekijk alle producten

Luxe papieren tassen

bekijk alle producten

Papieren tasjes bedrukken

Papieren tassen zijn sterk en duurzaam. De tassen in ons assortiment zijn geproduceerd van (gerecycled) papier en zijn vaak FSC-gecertificeerd. De tassen zijn niet alleen handig in gebruik maar ook goed voor het milieu. Papieren tassen zijn sterk, licht van gewicht en kunnen eenvoudig meerdere keren worden gebruikt. Door de aantrekkelijke prijs worden papieren draagtassen vaak gebruikt als promotieartikel, verpakking of goodiebag. De tasssen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zowel groot als klein. Je kunt bij Greengiving ook terecht voor gekleurde papieren tassenpapieren tassen in een kleine oplage (al vanaf 25 stuks) en papieren tassen die snel geleverd kunnen worden.

 

Papieren tassen met logo

Je kunt de papieren tassen laten bedrukken met je logo, tekst of ontwerp. Op elke productpagina zie je de bedrukkingsopties. Vaak kunnen de tassen aan beide kanten worden bedrukt. Daarmee komt jouw bedrijf of organisatie natuurlijk nog beter in beeld. In sommige gevallen is ook een full colour bedrukking mogelijk. De milieuvriendelijke tassen kunnen volledig worden afgestemd op je huisstijl.

 

FSC papieren tassen bedrukken

Het Greengiving assortiment bevat ook een groot aantal papieren tassen die gemaakt zijn van FSC-gecertificeerd papier. FSC staat voor Forest Stewardship Council, verantwoord bosbeheer. Dit houdt in dat er op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen. De FSC tassen hebben dus qua duurzaamheid een extra streepje voor op gewone papieren tassen!

 

Bedrukte papieren tassen bestellen

Je kunt heel eenvoudig via onze website bedrukte papieren tassen bestellen. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een digitale drukproef, waarop je kunt zien hoe de papieren tasjes worden bedrukt. Pas na akkoord start de drukkerij met het drukproces. Vervolgens wordt je bestelling op de afgesproken datum afgeleverd. Heb je snel tassen nodig? Neem dan een kijkje bij de papieren tassen die snel geleverd kunnen worden.

 

Heb je nog vragen of wil je dat we even meedenken? Neem dan contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of laura@greengiving.nl.