Papieren tassen bedrukken

Papieren tassen zijn onmisbaar nu plastic tassen niet meer gratis meegegeven mogen worden. Ze zijn dan ook een stuk milieuvriendelijker, en die van ons helemaal omdat deze tassen gemaakt zijn van gerecycled papier. Greengiving levert uw bedrukte papieren tassen helemaal naar wens met uw eigen tekst of logo. Bij ons bent u aan het juiste adres voor papieren tassen in zowel groot als klein formaat.

Gerecyclede papieren tassen

bekijk alle producten

Groeipapier tassen

bekijk alle producten

Goedkope papieren tassen

bekijk alle producten

Papieren tassen kleine oplage

bekijk alle producten

Gekleurde papieren tassen

bekijk alle producten

Snel papieren tassen

bekijk alle producten

Papieren tassen met plat hengsel

bekijk alle producten

Papieren tassen met gedraaid hengsel

bekijk alle producten

Papieren tassen onbedrukt

bekijk alle producten

Luxe papieren tassen

bekijk alle producten

 

Gerecyclede papieren tassen FSC

Papieren tassen zijn sterk en duurzaam. De tassen zijn geproduceerd van gerecycled papier en zijn vaak FSC gecertificeerd. Hierdoor zijn de tassen niet alleen handig in gebruik maar ook goed voor het milieu! Papieren tassen zijn sterk, licht van gewicht en kunnen eenvoudig meerdere keren worden gebruikt. Door de aantrekkelijke prijs worden papieren draagtassen vaak gebruikt als promotieartikel. De duurzame papieren tasssen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: zo hebben we papieren tassen groot, papieren tassen klein en papieren tassen A4 en A5 formaat.

 

Goedkope papieren tassen met logo

U bent bij Greengiving aan het juiste adres voor zowel papieren tassen met bedrukking als papieren tassen zonder bedrukking. Wij kunnen gerecyclede papieren tassen bedrukken met uw logo, foto of persoonlijke boodschap. De papieren tassen van Greengiving hebben door eigen leveranciers en bedrukfaciliteiten een extra hoge kwaliteit en een concurrerende prijs. De papieren tassen, groot of klein,zijn perfect te gebruiken om ingezet te kunnen worden bij uw marketingacties.

 

Papieren tassen groot en klein bestellen

Papieren tassen zijn eenvoudig te bedrukken met uw logo, slogan, tekst of afbeelding. Of het nu gaat om een logo in verschillende PMS kleuren of om een full-colour bedrukking. De milieuvriendelijke tassen kunnen volledig worden afgestemd op uw huisstijl. Papieren draagtassen zijn al te bestellen in een kleine oplage vanaf 100 stuks en hierdoor zeer geschikt voor de kleine ondernemer of het MKB.

 

Een papieren tas groot of klein met opdruk bestellen bij Greengiving is eenvoudig. Na bestelling ontvangt u een digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe de papieren tasjes worden bedrukt. Pas na akkoord start de drukkerij met het drukproces. Vervolgens wordt uw bestelling op de afgesproken datum afgeleverd.

 

Vragen over papieren tassen?

Heeft u nog vragen over papieren tassen bedrukt met uw logo? Neem dan contact op met Laura 0342 - 745 770 of mail naar laura@greengiving.nl.