Snel Papieren Tassen Nodig?

Snel bedrukte papieren tassen nodig voor een beurs of evenement? Dit kan bij Greengiving.nl, dé papieren tassen specialist in Nederland. Wij kunnen de meeste tassen leveren binnen 4 dagen na akkoord van de drukproef. De papieren tassen zijn verkrijgbaar met een plat of gedraaid hengselkoord in verschillende formaten. Voor welke tas kiest u?

Sorteer op

Papieren tas | middel A4

plat hengsel | 26 x 12 x 35cm

bekijk product Vanaf € 0,34 per stuk

Papieren tas groot | DIN A3

plat hengsel | 32 x 17 x 43 cm

bekijk product Vanaf € 0,36 per stuk

Papieren tas klein | A5

plat hengsel | 22 x 10 x 28cm

bekijk product Vanaf € 0,37 per stuk

FSC Papieren tas bruin

FSC gecertificeerd | 32 x 17 x 27 cm

bekijk product Vanaf € 0,52 per stuk

Papieren wijntas

geschikt voor 1 wijnfles

bekijk product Vanaf € 0,48 per stuk

Snel papieren tassen kleine oplage

Wanneer u op zoek bent naar papieren tassen met een lage levertijd, bent u bij Greengiving aan het juiste adres. De meeste tassen kunnen al in zeven werkdagen geleverd worden. Bovendien zijn de tassen verkrijgbaar in een kleine oplage vanaf 100 stuks, waardoor het ideale tassen zijn voor het MKB. Maar u kunt natuurlijk ook een grote oplage van 2400 stuks of meer bestellen. Dit kan allemaal onbedrukt, maar ook met bedrukking van uw eigen logo of tekst in een of twee verschillende kleuren. Hierdoor valt de tas alleen maar meer op!

Papieren tas A3, A4 en A5

Wij bieden onze papieren tassen met een lage levertijd aan in verschillende formaten, waaronder A3, A4 en A5 formaat. Bovendien hebben we zelfs een wijntas die u kunt bedrukken met uw eigen logo of tekst. De tassen zijn allemaal verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin en zijn helemaal naar wens te bedrukken. Een gepersonaliseerd (relatie)geschenk is pas compleet met een stijlvolle papieren tas!

Online bestellen van papieren draagtassen met bedrukking

Een offerte opvragen of direct bestellen is eenvoudig mogelijk op Greengiving.nl. Na bestelling ontvangt u een digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe de bedrukte papieren tassen met logo eruit komen te zien. Pas na akkoord start de drukkerij met het drukproces. Op de door u gekozen datum wordt uw bestelling afgeleverd.

 

Nog vragen over papieren draagtassen bedrukt met uw logo? Bel dan Job Pater 0342 - 745 772 of mail naar job@greengiving.nl.

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.