Douchecoach

Op zoek naar een bedrukte douchecoach? Samen met uw relaties inzicht krijgen in het waterverbruik? Dit kan door middel van onze douchecoaches. Greengiving heeft een groot assortiment met verschillende originele douchecoaches. U stimuleert uw relaties om zuinig om te gaan met water. Hiermee bespaart u niet alleen water maar ook geld!

 

Heeft u nog vragen over de douchecoach bedrukt met logo? Neem contact op met Job Pater  0342 - 745 772 of job@greengiving.nl.

Sorteer op

Douchecoach Druppel

met zuignap | v.a. 100 stuks bedrukt

bekijk product Vanaf € 1,11 per stuk

Douchecoach zandloper

Bespaar € 71,- p/j | v.a. 100 stuks

bekijk product Vanaf € 1,94 per stuk

Zandloper

2 minuten | vier kleuren

bekijk product Vanaf € 0,70 per stuk

Mini douchecoach

brievenbusformaat | goedkoop

bekijk product Vanaf € 0,92 per stuk

Showertimer

full colour bedrukt | v.a. 50 stuks

bekijk product Vanaf € 1,38 per stuk

Rechthoekige zandloper

Met blauw zand

bekijk product Vanaf € 2,81 per stuk

Douchecoach Timo

transparant | bedrukt met uw logo

bekijk product Vanaf € 3,00 per stuk

Spaardouchekop

Bespaar eenvoudig water

bekijk product Vanaf € 6,01 per stuk

Douchecoach bedrukken

Wat is een douchecoach? Een douchecoach is een timer waarop eenvoudig te zien is hoe lang u onder de douche staat. Met deze douchecoach bespaart u al snel tientallen euro's per jaar. Onze douchecoaches zijn te bestellen in de vorm en uitvoering zoals u dat wenst. Wij leveren en bedrukken douchetimers die variëren van zandloper tot timer met een digitale display. Al onze douchecoaches zijn te bedrukken met uw logo of tekst. 

Waarom een douchecoach?

De gemiddelde Nederlander staat 8,5 minuten per douchebeurt onder de douche. Wanneer uw klant zich aan de timer van de douchecoach houdt, bespaart hij al gauw 42 liter warm water per keer. In een huishouden van drie personen kan dit oplopen tot besparingen van 14.000 liter water, 100 m3 gas en 125 euro per jaar.

 

Heeft u nog vragen over de douchecoach bedrukt met logo? Neem contact op met Job Pater  0342 - 745 772 of job@greengiving.nl.

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.