Douchecoach bedrukken

Met deze handige douchecoaches besparen uw klanten of relaties veel tijd en geld. Het is een mooi geschenk, waarmee u laat zien dat zuinig omgaan met water belangrijk is. Dit maakt de douchecoach als relatiegeschenk een duurzame eyeopener. De verschillende douchecoaches zijn te bedrukken met uw bedrijfslogo.

Filteren

Multifunctionele zandloper

  • Vanaf 100 stuks
  • Beschikbaar in 4 kleuren

Vanaf 12 juli

Vanaf

0,56

Showertimer

  • Vanaf 50 stuks

Tijdelijk niet leverbaar

Vanaf

1,33

Douchecoach Druppel

  • Vanaf 50 stuks

Tijdelijk niet leverbaar

Vanaf

1,47

Nieuw

Douchecoach zandloper

  • Vanaf 50 stuks

Tijdelijk niet leverbaar

Vanaf

1,93

Nieuw

Douchecoach 3 zandlopers

  • Vanaf 25 stuks

Vanaf 5 juli

Vanaf

4,91

Waarom een douchecoach?

De gemiddelde Nederlander laat 8,5 minuten per douchebeurt het water stromen. Als uw klant of relatie zich aan de timer van de douchecoach houdt, dus 5 minuten, bespaart hij al gauw 42 liter warm water per keer. In een huishouden van drie personen kan dit oplopen tot besparingen van maar liefst 14.000 liter water, 100 m3 gas en 125 euro per jaar. Dat scheelt een hoop, toch? U kunt aan deze besparingen een steentje bijdragen door deze duurzame douchecoaches cadeau te doen. Het milieuvriendelijke gebaar zal zeker gewaardeerd worden.

 

Douchecoach met logo als relatiegeschenk

Onze douchecoaches zijn te bestellen in verschillende vormen en uitvoeringen. Greengiving levert en bedrukt douchetimers die variëren van zandlopers tot timers in de vorm van een druppel. Ook hebben we een pakketje met een douchecoach en een spaardouchekop samengesteld. Zo kunnen uw relaties extra veel besparen. Het is natuurlijk extra leuk om zo’n geschenk met uw logo of tekst te bedrukken. De douchecoaches kunnen bedrukt worden met een opdruk in 1-4 verschillende kleuren. 

 

Douchetimer bedrukt bestellen

Heeft u al een keuze gemaakt? Perfect, dan kunt u door naar het bestelproces. Dit kan eenvoudig via onze website. U kunt natuurlijk ook altijd eerst een offerte opvragen. Na bestelling kunt u uw logo uploaden en vervolgens maken wij daar een mooie digitale drukproef van. Gaat u akkoord met de drukproef? Dan starten we met het drukproces. U heeft de bedrukte douchetimers vaak al binnen 7 werkdagen in huis.

 

Heeft u nog vragen over de douchecoach? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of Laura@greengiving.nl.