Douchecoach bedrukken

Deze handige douchecoaches gaan uw klanten en/of relaties veel tijd en geld besparen! Het is een mooi geschenk om uw relaties te wijzen op het feit dat alles schaars is en dat we zuinig om moeten gaan met water. Dit maakt de douchecoach een duurzame eyeopener! De verschillende douchecoaches zijn te bedrukken met uw bedrijfslogo voor een duurzaam relatiegeschenk.

Sorteer op

Douchecoach Druppel

met zuignap | v.a. 100 stuks bedrukt

bekijk product Vanaf € 0,96 per stuk

Douchecoach zandloper

Bespaar € 71,- p/j | v.a. 50 stuks

bekijk product Vanaf € 1,85 per stuk

Zandloper

2 minuten | vier kleuren

bekijk product Vanaf € 0,61 per stuk

Mini douchecoach

brievenbusformaat | goedkoop

bekijk product Vanaf € 0,94 per stuk

Showertimer

full colour bedrukt | v.a. 50 stuks

bekijk product Vanaf € 1,13 per stuk

Rechthoekige zandloper

Met blauw zand

bekijk product Vanaf € 2,75 per stuk

Douchecoach Timo

transparant | bedrukt met uw logo

bekijk product Vanaf € 3,01 per stuk

Spaardouchekop

Bespaar eenvoudig water

bekijk product Vanaf € 6,01 per stuk

 

Waarom een douchecoach?

De gemiddelde Nederlander laat 8,5 minuten per douchebeurt het water stromen. Wanneer uw klant of relatie zich aan de timer van de douchecoach houdt, dus 5 minuten, bespaart hij al gauw 42 liter warm water per keer. In een huishouden van drie personen kan dit oplopen tot besparingen van maar liefst 14.000 liter water, 100 m3 gas en 125 euro per jaar. Dat scheelt een hoop, niet waar? Daarom kunt u het verschil maken met het weggeven van deze duurzame douchecoaches aan uw relaties. Door het milieuvriendelijke gebaar krijgt uw reputatie ook nog eens een boost.

 

Douchecoach met logo relatiegeschenk

Onze douchecoaches zijn te bestellen in de vorm en uitvoering zoals u dat wenst. Wij leveren en bedrukken douchetimers die variëren van zandloper tot timer in de vorm van een druppel. Ook hebben we een leuk pakketje van een douchecoach samen met een spaardouchekop, om uw relaties extra veel te laten besparen. Zo’n prachtig geschenk moet natuurlijk bedrukt worden met uw eigen tekst of logo. Daarom zijn al onze douchecoaches te bedrukken in een tot vier verschillende kleuren. Succes verzekerd!

 

Douchetimer bedrukt bestellen

Heeft u een keuze kunnen maken? Perfect, dan kunt u door naar het bestelproces. Dit kan eenvoudig via de website, hoewel u ook altijd eerst een offerte kunt opvragen. Na bestelling kunt u uw logo uploaden en gaan wij aan de slag om daar een mooie digitale drukproef van te maken. Heeft u die drukproef goedgekeurd? Dan wordt er gestart met het drukproces en heeft u de douchetimers vaak al binnen 7 werkdagen in huis! Vervolgens begint het mooiste gedeelte: uw relaties en/of klanten blij maken met een energiebesparend geschenk.

 

Heeft u nog vragen over de douchecoach bedrukt met logo? Neem contact op met Job Pater  (0342 - 745 772) of job@greengiving.nl.

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.