Pakketten met Doppers en Tony 

De producten van Dopper en Tony Chocolonely zijn op zichzelf al uitermate geschikt als relatiegeschenk. Maar gebroederlijk in een pakket, verpakt in een luxe tas of box, zijn ze nog leuker om weg te geven. Perfect als kerst- of eindejaarsgeschenk dus. Dat is tenslotte hét moment om uw medewerkers of relaties net iets meer dan een gewoon bedankje te geven.  

Filteren
Nieuw

Dopper Original geschenk

zwart papieren tas | incl. 10x Tiny Tony

Vanaf 28 januari

Vanaf

11,84

Nieuw

Dopper Glass Geschenk

in luxe papieren tas | incl. 3 Tony repen

Vanaf 28 januari

Vanaf

18,46

Nieuw

Dopper en Tony geschenk - tas

incl. 3 Tony repen

Vanaf 28 januari

Vanaf

27,16

Nieuw

Dopper Insulated en Tony

incl. 2 Tony repen en 10 Tiny Tony's

Vanaf 28 januari

Vanaf

39,68

Nieuw

Dopper Insulated - duo

incl. 10 tiny tony | luxe geschenkdoos

Vanaf 28 januari

Vanaf

44,83

Nieuw

Dopper black en white

thermosflessen | luxe geschenk

Vanaf 28 januari

Vanaf

47,52

 

Wat zit er in de pakketten?

We hebben zes verschillende pakketten samengesteld: een aantal met de welbekende Dopper Original, een aantal met de doorzichtige Dopper Glass en een aantal met de Dopper Insulated. De Dopper Insulated is een thermosfles voor zowel koude als warme dranken. In de pakketten zitten daarnaast grote of kleine Tony repen, óf Tiny Tony’s. Van die overheerlijke chocola waar niemand vanaf kan blijven. Last but not least, de producten zijn verpakt in een mooi zwart of kraft tasje met venster, of in een chique geschenkbox met handvat. 

 

Dopper bedrukken 

Wilt u de Dopper(s) in het pakket laten bedrukken met uw logo of tekst? Dat kan natuurlijk. De Dopper Original en de Dopper Glass kunnen aan beide kanten full colour bedrukt worden. De Dopper Insulated kan worden bedrukt met uw logo of tekst in 1 kleur. Om het stylish te houden wordt de zwarte Insulated alleen met een witte print bedrukt. 

 

Dopper en Tony’s Chocolonely 

Duurzaam en Fairtrade: daar gaan we voor. De Dopper staat voor duurzaam, Tony’s Chocolonely staat voor fairtrade en slaafvrij. De kracht zit hem in de combinatie, en dat is precies het mooie aan deze pakketten. Bij Greengiving willen we van harte bijdragen aan de missie van Dopper om plasticvervuiling tegen te gaan en te zorgen voor schone oceanen. Daarnaast vinden we het belangrijk om samen met Tony’s Chocolonely onze chocolade 100% slaafvrij te maken.  

 

Wilt u meer informatie of een van onze verkoopspecialisten spreken? Neem dan contact op via info@greengiving.nl of 0342 - 745 770.