Pennen bedrukken

Bedrukte pennen zijn hét promotieartikel bij uitstek! Greengiving levert pennen in veel soorten, maten en kleuren. Alle pennen in ons assortiment zijn gemaakt van duurzame materialen. Denk bijvoorbeeld aan bamboe, hout of karton. Daarmee kun je op een duurzame manier reclame maken voor je bedrijf of organisatie.

Sprout potloden

bekijk alle producten

Full colour pennen

bekijk alle producten

Bamboe pennen

bekijk alle producten

Tarwestro pennen

bekijk alle producten

Houten pennen

bekijk alle producten

Duurzame potloden

bekijk alle producten

Gerecyclede pennen

bekijk alle producten

Kartonnen pennen

bekijk alle producten

Senator pennen

bekijk alle producten

Geproduceerd in Duitsland

bekijk alle producten
Full colour

Milieuvriendelijke balpen karton

 • Vanaf 100 stuks
 • Beschikbaar in 7 kleuren

Vanaf 17 april

Full colour

Pen van tarwestro en bamboe

 • Vanaf 100 stuks
 • Beschikbaar in 6 kleuren

Vanaf 17 april

Populair

Balpen met touch tip

 • Vanaf 250 stuks
 • Beschikbaar in 6 kleuren

Vanaf 19 april

Populair

Balpen van kurk en tarwestro

 • Vanaf 100 stuks
 • Beschikbaar in 5 kleuren

Vanaf 19 april

Full colour
Populair

Pen van gerecyclede melkpakken

 • Vanaf 100 stuks
 • Beschikbaar in 7 kleuren

Vanaf 17 april

Full colour

Bamboe balpen | blauw

 • Vanaf 100 stuks
 • Beschikbaar in 2 kleuren

Vanaf 17 april

Eco-pen Kurk

 • Vanaf 500 stuks
 • Beschikbaar in 4 kleuren

Vanaf 23 april

Aanrader

Biologisch afbreekbare pen

 • Vanaf 500 stuks
 • Beschikbaar in 11 kleuren

Vanaf 3 mei

Assortiment bedrukte pennen

Greengiving heeft een groot assortiment met bedrukte pennen. Denk bijvoorbeeld aan houten pennen, kartonnen pennen of bamboe pennen. Ook hebben we pennen van gerecycled materiaal of zelfs pennen van tarwestro. Daarnaast kun je BIC pennen bedrukken. Liever een potlood dan een pen? Geen probleem, je vindt bij ons ook een collectie met duurzame potloden en de unieke plantbare Sprout potloden. De meeste pennen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. In combinatie met je logo zijn de pennen helemaal naar je huisstijl aan te passen. Eco pennen bedrukken met logo is de perfecte manier om je bedrijf of organisatie duurzaam te promoten.

 

Effectieve promotie met bedrukte pennen

Pennen zijn al jarenlang populair als promotieartikel. Ze zijn praktisch, veelzijdig en worden dagelijks gebruikt door ontvangers. Door pennen te bedrukken met je logo of tekst, creëer je een tastbare herinnering aan jouw bedrijf of organisatie. Of het nu gaat om promotionele doeleinden, giveaways op evenementen of voor algemeen kantoorgebruik, bedrukte pennen hebben een blijvende impact. Ze zijn ook nog eens goed betaalbaar en snel te regelen. Op zoek naar een variant op de bedrukte pen? Bekijk eens de Sprout potloden, deze zijn ontzettend leuk als groene giveaway!

 

Pennen als relatiegeschenk

Pennen zijn niet alleen een uitstekend promotieartikel, maar kunnen ook worden ingezet als duurzaam relatiegeschenk. Een luxe pennenset valt bijvoorbeeld altijd goed in de smaak. De pennensets kunnen bedrukt en gegraveerd worden met je logo of tekst. Vaak kan ook de verpakking worden bedrukt. Je kunt ook kiezen voor de pennen van Senator, die een superstrakke uitstraling hebben en ontzettend lang meegaan. De pennen met logo die geproduceerd zijn in Duitsland, zijn van zeer hoge kwaliteit. Wie je ook verrast met zo'n mooie bedrukte pen, deze persoon zal er ongetwijfeld goed gebruik van maken!

 

Waarom zou je pennen laten bedrukken?

Pennen bedrukken biedt verschillende voordelen. Ten eerste is het een effectieve manier om je merk zichtbaar te maken. Pennen worden vaak overal mee naartoe genomen en komen op veel verschillende plekken terecht. Elke keer dat de pen wordt gebruikt, is je logo of boodschap te zien. Zo wordt je bereik enorm vergroot. Pennen zijn ook enorm geschikt als uit te delen op een beurs of evenement, want ze zijn erg praktisch en mensen hebben er altijd wat aan. 

 

Pennen bedrukken met logo

De milieuvriendelijke pennen in ons assortiment worden gemaakt van biologisch afbreekbaar of recylebaar materiaal, zoals maïszetmeel, karton, hout of gerecyclede verpakkingen. Uiteraard kunnen al deze pennen worden bedrukt, bijvoorbeeld met je logo of een slogan. Dit kan vaak in meerdere kleuren en en op meerdere posities. Je kunt ook kiezen voor full colour bedrukte pennen. Bij een aantal houten of bamboe pennen kun je kiezen voor een gravering, wat een extra luxe uitstraling geeft.

 

Pennen met opdruk

Bij Greengiving zijn er veel mogelijkheden voor pennen bedrukken. Dat geldt niet alleen wat betreft het ruime assortiment, maar ook de diverse bedrukkingsopties. Zo kun je de kleur van de pen afstemmen op jouw huisstijl en kun je kiezen voor een opdruk in één of meerdere kleuren. Je kunt ook kiezen voor pennen met full colour bedrukking. Daarnaast zijn er opties voor het plaatsen van een tekst, slogan of website op de pen. Onze collega's adviseren je graag over de beste opties voor jouw specifieke wensen. Omdat je relaties of potentiële klanten vaak meer dan één pen hebben, is het belangrijk dat jouw pen goed opvalt, heerlijk schrijft en niet snel kapot gaat. 

 

Tips bij het kiezen van bedrukte pennen

Bestel je bedrukte pennen voor een bepaalde gelegenheid of bepaald doel, dan is het handig om rekening te houden met een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan de doelgroep en het budget dat je te besteden hebt. Daarnaast is het ook goed om te letten op de kwaliteit van de pen en de bedrukking. Het is een tenslotte een investering waarmee je reclame maakt voor je bedrijf of organisatie.

 

Hoe werkt het bedrukken van pennen?

Het bedrukken van pennen is bij Greengiving een eenvoudig proces. Als je een pen uit ons assortiment hebt uitgekozen, kun je deze direct in je winkelmand doen en bestellen. Je kunt ook eerst een offerte of digitaal voorbeeld aanvragen. Vervolgens lever je je bedrukking aan in het juiste bestandsformaat. Als je daar vragen over hebt, kun je contact opnemen met onze collega's. Zodra je akkoord hebt gegeven op de digitale drukproef, worden je pennen bedrukt in onze eigen drukkerij of een externe locatie. Na de productie worden de bedrukte pennen zorgvuldig verpakt en geleverd op het gewenste adres. 

 

Pennen met logo bestellen

Je kunt via onze website heel makkelijk en snel pennen met logo bestellen. Ontvang je liever eerst een offerte, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Nadat je je drukwerk heeft geüpload of gemaild, sturen wij een digitale drukproef. Na je goedkeuring op de drukproef begint het drukproces en leveren we de geschenken volgens de afgesproken levertijd.

 

Heb je nog vragen over bedrukte Pennen? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of laura@greengiving.nl. Onze productspecialist denkt graag met je mee!