Pennen bedrukken

Duurzame pennen bedrukt met uw logo zijn hét promotieartikel bij uitstek! Greengiving levert allerlei pennen met logo in veel soorten, maten en kleuren. Greengiving staat voor duurzaam, flexibel en snel, dus bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw bedrukte eco pennen! Alle bedrukte pennen in ons assortiment zijn gemaakt van duurzame materialen.

Tarwestro pennen

bekijk alle producten

Sprout potloden

bekijk alle producten

Gerecyclede pennen

bekijk alle producten

Geproduceerd in Duitsland

bekijk alle producten

Full colour pennen

bekijk alle producten

Bamboe pennen

bekijk alle producten

Houten pennen

bekijk alle producten

Kartonnen pennen

bekijk alle producten

Duurzame potloden

bekijk alle producten

Senator pennen

bekijk alle producten

Eco pennen bedrukken met logo

De milieuvriendelijke pennen die u bij Greengiving kunt laten bedrukken worden gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Dit wordt gemaakt van grondstoffen zoals maïszetmeel, karton, hout of gerecyclede verpakkingen. 80% van de beroepsbevolking schrijft dagelijks met een balpen. Leuk als een pen met úw logo bij uw relaties op het bureau ligt! Kies daarom voor eco pennen en laat ze met duidelijke opdruk bedrukken. Dit kan vaak in wel 4 verschillende PMS-kleuren en soms zelfs full colour. Ook is er bij sommige houten of bamboe pennen de mogelijkheid om ze te laten graveren voor een extra luxe uitstraling.

 

Voor welke milieuvriendelijke pen kiest u?

We hebben een groot assortiment milieuvriendelijke pennen die gemaakt zijn van gerecycled PET plastic, hout, karton of bamboe. Ook hebben we een collectie potloden met en zonder gum. Of wat dacht u van onze luxe pennensets? Verpakt in een mooie houten box is dit een ideaal relatiegeschenk. De meeste pennen zijn verkrijgbaar in de prachtigste kleuren, zoals rood, blauw, oranje, geel, groen, zwart, wit, paars, bruin, roze en grijs. Bovendien zijn er volop blauwschrijvende en zwartschrijvende pennen. Verder kunt u kiezen uit pennen met een metalen of plastic clip, of zonder clip kan natuurlijk ook. In combinatie met uw logo zijn de pennen zo helemaal naar uw huisstijl aan te passen. Voor welke ecologisch verantwoorde pen kiest u? We helpen u graag met het maken van een keuze.

 

Schrijfwaren laten bedrukken

Met ons grote assortiment van pennen zijn er veel mogelijkheden met het bedrukken van de pennen. De duurzame pennen gemaakt van materialen zoals karton, bamboe en hout kunnen op veel verschillende manieren bedrukt worden. Omdat uw relaties natuurlijk meer dan één pen hebben, is het belangrijk dat die van u goed opvalt en heerlijk schrijft! Een luxe pennenset valt altijd goed in de smaak. De pennensets kunnen bedrukt en gegraveerd worden met uw logo of tekst. Of heeft u liever potloden of markeerstiften?

 

Levering van duurzame pennen met opdruk

Na akkoord van de offerte of online bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef. Na akkoord starten wij met bedrukken van uw order. Meestal worden de eco pennen al geleverd binnen 5 werkdagen. 

 

Heeft u nog vragen over eco pennen bedrukt met uw logo? Neem dan contact op met onze pennenspecialist.