Pennen bedrukken

Duurzame pennen bedrukt met uw logo zijn hét promotieartikel bij uitstek! Greengiving levert bedrukte pennen in veel soorten, maten en kleuren. Alle pennen in ons assortiment zijn gemaakt van duurzame materialen. Denk bijvoorbeeld aan bamboe, hout of karton. Daarmee kunt u op een duurzame manier reclame maken voor uw bedrijf of organisatie.

Sprout potloden

bekijk alle producten

Full colour pennen

bekijk alle producten

Bamboe pennen

bekijk alle producten

Tarwestro pennen

bekijk alle producten

Houten pennen

bekijk alle producten

Duurzame potloden

bekijk alle producten

Gerecyclede pennen

bekijk alle producten

Kartonnen pennen

bekijk alle producten

Senator pennen

bekijk alle producten

Geproduceerd in Duitsland

bekijk alle producten

Duurzame pennen bedrukken of graveren

De milieuvriendelijke pennen die u bij Greengiving kunt laten bedrukken worden gemaakt van biologisch afbreekbaar of recylebaar materiaal, zoals maïszetmeel, karton, hout of gerecyclede verpakkingen. Hoewel er inmiddels ook veel digitaal geschreven wordt, komt de traditionele pen nog altijd van pas. Daarom is het de ideale giveaway om uit te delen tijdens een beurs of evenement. Leuk als een pen met úw logo bij uw relaties op het bureau ligt! Kies voor eco pennen en laat ze met uw logo of tekst bedrukken. Dit kan vaak in wel 4 verschillende PMS-kleuren en soms zelfs full colour. Bij sommige houten of bamboe pennen kunt u kiezen voor een gravering, dit geeft een extra luxe uitstraling.

 

Eco pennen met logo

Greengiving heeft een groot assortiment met milieuvriendelijke pennen. Denk bijvoorbeeld aan houten pennen, kartonnen pennen of bamboe pennen. Ook hebben we pennen van gerecycled materiaal of zelfs pennen van tarwestro. Liever een potlood dan een pen? Geen probleem, u vindt bij ons ook een collectie met duurzame potloden en de plantbare Sprout potloden. De meeste pennen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Bovendien zijn er volop blauwschrijvende en zwartschrijvende pennen. In combinatie met uw logo zijn de pennen helemaal naar uw huisstijl aan te passen. Welke milieuvriendelijke pen of potlood het ook gaat worden, uw bedrijf of organisatie komt perfect tot zijn recht!

 

Schrijfwaren laten bedrukken

Met ons grote assortiment van pennen zijn er veel mogelijkheden met het bedrukken van de pennen. De duurzame pennen gemaakt van materialen zoals karton, bamboe en hout kunnen op veel verschillende manieren bedrukt worden. Omdat uw relaties meestal meer dan één pen hebben, is het belangrijk dat die van u goed opvalt en heerlijk schrijft. Een luxe pennenset valt altijd goed in de smaak. De pennensets kunnen bedrukt en gegraveerd worden met uw logo of tekst. Op zoek naar iets anders origineels? Bekijk eens de Sprout potloden, deze zijn ontzettend leuk als groene giveaway!

 

Duurzame pennen met logo bestellen

U kunt uw bedrukte pennen heel gemakkelijk online via onze website bestellen. Ontvangt u liever eerst een offerte, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Nadat u uw drukwerk heeft geüpload of gemaild, sturen wij u een digitale drukproef. Na uw goedkeuring op de drukproef begint het drukproces en leveren we de geschenken volgens de afgesproken levertijd.

 

Heeft u nog vragen over Pennen? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of laura@greengiving.nl. Onze productspecialist denkt graag met u mee!