Tony’s Chocolonely met logo

Wie lust ‘m niet: Tony’s Chocolonely als relatiegeschenk is razend populair en dat is een goed teken. Tony’s missie om alle chocolade 100% slaafvrij te maken, wordt hierdoor flink geholpen. De Fairtrade chocolade wordt dan ook veel weggegeven als promotie of relatiegeschenk. Door de mogelijkheid van een fullcolour wikkel met daarop uw logo in uw eigen ontwerp, creëert u zo een heel eigen geschenk!

Filteren

Dubbele Tony's Chocolonely (180 + 180 gram) | eigen FC wikkel

360 gr. chocolade in smaak naar keuze

Vanaf 24 september

Vanaf

6,30

Meest verkocht

Tony's Chocolonely (50 gram) | eigen FC wikkel

50gr. | 6 verschillende smaken

Vanaf 24 september

Vanaf

1,79

Tiny Tony | met FC sticker

(H)eerlijke weggevertjes

Vanaf 24 september

Vanaf

30,73

Dubbele Tony's Chocolonely (50 + 50 gram) | eigen FC wikkel

50gr. | 6 verschillende smaken

Vanaf 24 september

Vanaf

2,43

Tony's Chocolonely (180 gram) | eigen FC wikkel

180 gr. | 11 verschillende smaken

Vanaf 24 september

Vanaf

3,29

Nieuw

Tony's Chocolonely (180 gram) | Special

4 exclusieve smaken | Met logo

Vanaf 24 september

Vanaf

3,43

 

Tony’s Chocolonely eigen wikkel bedrukken

De fullcolour wikkel met uw eigen ontwerp daarop, zorgt voor een opvallend geheel. Pak die kans en geef de Tony’s Chocolonely repen weg om op een verantwoorde én effectieve manier reclame te maken. U kunt kiezen uit grote repen van 180 gram of kleine reepjes van 50 gram. Deze kunnen ook dubbel in een wikkel besteld worden, zodat er een leuk pakketje ontstaat. Op een beurs en evenement scoort u met gepersonaliseerde Tony’s repen!

 

Verantwoorde, slaafvrije en Fairtrade chocolade

Tony’s Chocolonely staat natuurlijk bekend om het feit dat ze eerlijke chocolade willen produceren. Het is hun missie om de chocoladewereld 100% slaafvrij te maken, zodat cacaoboeren ook een eerlijke prijs voor hun producten krijgen. In combinatie met de heerlijke smaak van de chocolade wordt de Fairtrade Tony’s Chocolonely steeds populairder. Ze brengen naast hun toppers melk, puur, karamel zeezout en hazelnoot elke keer weer nieuwe (limited edition) smaken uit, waardoor het merk zich blijft vernieuwen. Een enorme succesformule waar u als bedrijf makkelijk op in kunt haken om uw imago te versterken. Want wie houdt er nu niet van (h)eerlijke chocolade?

 

Tony’s Chocolonely met bedrukking bestellen

Wanneer u erover uit bent dat dit inderdaad een perfect relatiegeschenk is of ideaal om weg te geven op een beurs of evenement, kunt u het gewenste aantal repen eenvoudig via de website bestellen. Dit kan al in een kleine oplage vanaf 35 stuks! In het opmerkingenveld kunt u een evt. smakenmix aangeven en na de bestelling kunt u uw ontwerp uploaden die op de wikkel moet. Vervolgens maken wij een gratis digitale drukproef, zodat u kunt kijken of de bedrukking zo naar wens is. Pas nadat u akkoord heeft gegeven, starten wij met het drukproces. Binnen vijf werkdagen heeft u uw bestelling gratis in huis!

 

Lukt het niet om te kiezen tussen alle verschillende smaken of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met Melisa van den Brand (0342 - 745 778) of mail naar melisa@greengiving.nl. Zij helpt u graag verder!