Duurzame kleding bedrukken

Op zoek naar t-shirts, vesten of petten met bedrukking? Greengiving heeft een compleet assortiment textielproducten die met duurzame materialen en op een verantwoorde manier geproduceerd zijn. Zo zijn onze truien en sweaters gemaakt van organisch of gerecycled katoen en zijn een aantal producten Fairtrade of OEKO-TEX gecertificeerd.

Bedrijfskleding met logo

De kleding in ons assortiment is duurzaam, biologisch en sociaal. Daarnaast kunnen onze producten worden bedrukt met uw logo of tekst op verschillende posities in 1-4 kleuren. Het gebruik van 100% biologisch katoen zorgt voor 90% minder CO2-uitstoot. Dit wordt bereikt door een combinatie van biologische katoenteelt, verbeterde efficiëntie in het productieproces en het transport, en het gebruik van zonne- en windenergie in plaats van fossiele brandstoffen. Van dit duurzaam geproduceerde katoen worden t-shirts, truien en polo's gemaakt.

 

Sociaal verantwoord textiel

Naast duurzaam staan we bij Greengiving ook voor sociaal. Dit betekent voor ons: geen kinderarbeid, veilige werkomstandigheden, eerlijk loon en geen excessieve werktijden. De fabrieken worden voortdurend gemonitord om te verzekeren dat deze blijven voldoen aan de standaarden. Dit in aanvulling op de certificaten SA8000, BSCI, SAFE en GOTS. Op deze manier is goedkoop geen duurkoop!

 

Duurzame kleding met logo bestellen

Bij Greengiving kunt u verschillende soorten duurzame werkkleding laten bedrukken met uw logo of tekst. Bestel vandaag nog uw kledingitems en u ontvangt uw bestelling binnen 7 werkdagen op het door u gewenste adres. We voorzien u eerst nog van een gratis digitale drukproef, zodat u precies weet hoe uw product eruit komt te zien. We passen ‘m aan tot u tevreden bent!

 

Heeft u nog vragen over Duurzame kleding? Neem contact op met Julia van Ginkel via 0342 745778 of julia@greengiving.nl.