Duurzame bedrijfskleding bedrukken

Op zoek naar t-shirts, vesten of petten met logo? Greengiving heeft een compleet assortiment textielproducten die met duurzame materialen en op een verantwoorde manier geproduceerd zijn. Zo zijn onze truien en sweaters gemaakt van organisch of gerecycled katoen en zijn de meeste producten Fairtrade of OEKO-TEX gecertificeerd. 

Assortiment duurzame bedrijfskleding

De kleding in ons assortiment is duurzaam, biologisch en sociaal verantwoord geproduceerd. Daarnaast kunnen onze producten worden bedrukt met je logo of tekst op verschillende posities in 1-4 kleuren. Het gebruik van 100% biologisch katoen zorgt voor 90% minder CO2-uitstoot. Dit wordt bereikt door een combinatie van biologische katoenteelt, verbeterde efficiëntie in het productieproces en het transport, en het gebruik van zonne- en windenergie in plaats van fossiele brandstoffen. Van dit duurzaam geproduceerde katoen worden o.a. t-shirts, truien en polo's gemaakt. Kies jij ook voor duurzame bedrijfskleding voor je team?

 

Bedrijfskleding met logo voor evenement

Heb je bedrijfskleding nodig voor een (sport)evenement? En wil je dat de kleding duurzaam geproduceerd is? Dan ben je bij Greengiving aan het juiste adres. De kleding in ons assortiment is gemaakt van materialen zoals biologisch katoen, gerecycled polyester en bamboevezels. Ze kunnen bovendien perfect bedrukt worden, zodat je bedrijfsnaam of logo optimaal zichtbaar is. Ga bijvoorbeeld voor bedrukte T-shirts of bedrukte vesten, en je maakt maximaal promotie tijdens het evenement!

 

Duurzame kleding bedrukken

In deze categorie bieden we een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige bedrijfskleding die niet alleen comfortabel en functioneel is, maar ook milieuvriendelijk en sociaal verantwoord geproduceerd wordt. Dit laatste betekent voor ons: geen kinderarbeid, veilige werkomstandigheden, eerlijk loon en geen excessieve werktijden. De fabrieken worden voortdurend gemonitord om te verzekeren dat deze blijven voldoen aan de standaarden. Dit in aanvulling op certificaten als SA8000, BSCI en SAFE. Met de keuze voor duurzame bedrijfskleding maak je een positieve impact op het milieu. En als je deze kleding laat bedrukken, maak je ook nog eens mooie reclame!

 

Waarom duurzame bedrijfskleding bedrukken?

Duurzame bedrijfskleding wordt geproduceerd met materialen en processen die minder belastend zijn voor het milieu. Het verminderen van de impact op de planeet is een belangrijke stap in de richting van een duurzamere toekomst. Als je kiest voor duurzame bedrijfskleding, laat je zowel richting je medewerkers als klanten zien dat je maatschappelijk verantwoord onderneemt. Dat zorgt voor grotere betrokkenheid en een positieve associatie met je merk.

 

Duurzame bedrijfskleding met logo

Door je bedrijfskleding te laten bedrukken met je logo of tekst, creëer je een uniforme, professionele uitstraling en vergroot je je naamsbekendheid. Alle kledingitems kunnen worden bedrukt in een of meerdere kleuren. Op de productpagina's kun je zien wat precies de bedrukkingsopties zijn. Duurzame bedrijfskleding met bedrukking is een uitstekende keuze voor bedrijven die willen bijdragen aan een betere wereld en tegelijkertijd hun merk willen versterken. 

 

Bedrukte bedrijfskleding bestellen bij Greengiving

Bij Greengiving kun je verschillende soorten duurzame werkkleding laten bedrukken met je logo of tekst. Je kunt de kleding direct online bestellen of eerst een offerte aanvragen. We voorzien je altijd van een gratis digitale drukproef, zodat je precies weet hoe de bedrukte kleding eruit komt te zien.

 

Heb je nog vragen over duurzame kleding met logo? Neem contact op met Julia van Ginkel via 0342 745 778 of julia@greengiving.nl.