Duurzame kleding bedrukken

Op zoek naar t-shirts, petten of handdoeken met bedrukking? Greengiving heeft een compleet assortiment verantwoorde textielproducten. Zo zijn onze truien en sweaters gemaakt van organisch katoen en zijn de handdoeken BSCI en OEKO-TEX gecertificeerd. Op deze manier maakt u gebruik van duurzame kleding.

Kleding met bedrijfslogo

De kleding in ons assortiment is duurzaam, biologisch en sociaal. Daarnaast kunnen onze producten worden bedrukt met uw logo of tekst op verschillende posities. Naast de standaard opdruk met 1-4 kleuren is het ook mogelijk om full colour te bedrukken. Het gebruik van 100% biologisch katoen zorgt voor 90% minder CO2-uitstoot. Dit wordt bereikt door een combinatie van biologische katoenteelt, verbeterde efficiëntie in het productieproces en het transport, en het gebruik van zonne- en windenergie in plaats van fossiele brandstoffen. Van dit duurzaam geproduceerde katoen worden t-shirts, truien, petten, badjassen, poloshirts en handdoeken gemaakt.

 

Sociaal verantwoordelijk textiel

Naast duurzaam staan we bij Greengiving ook voor sociaal. Dit betekent voor ons: geen kinderarbeid, veilige werkomstandigheden, eerlijk loon en geen excessieve werktijden. De fabrieken worden voortdurend gemonitord om te verzekeren dat deze blijven voldoen aan de standaarden. Dit in aanvulling op de certificaten SA8000, BSCI, SAFE en GOTS. Op deze manier is goedkoop geen duurkoop!

 

Duurzame bedrijfskleding met opdruk

Bij Greengiving kunt u verschillende soorten duurzame werkkleding laten bedrukken met uw logo of tekst. Bestel vandaag nog biologische kleding en u ontvangt uw bestelling binnen 7 werkdagen op het door u gewenste adres. We voorzien u eerst nog met een gratis digitale drukproef, zodat u precies weet hoe uw product eruit komt te zien. We passen ‘m aan tot u tevreden bent!

 

Heeft u nog vragen over Duurzame kleding? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of Laura@greengiving.nl.