Groeipapier bedrukken

Groeipapier (ook wel zaadpapier) is een origineel product met eindeloze mogelijkheden. Het is namelijk verkrijgbaar in verschillende diktes, vormen en formaten. Wat denk je bijvoorbeeld van een flyer, kaartje of zelfs een tas van groeipapier? Met eco groeipapier breng je je boodschap op een groene manier onder de aandacht. Leuk als originele giveaway met een groen karakter!

Groeipapier A3/A4/A5/A6/A7

bekijk alle producten

Groeipapier kaarten

bekijk alle producten

Groeipapier onbedrukt

bekijk alle producten

Groeipapier creatieve vormen

bekijk alle producten

Groeipapier kalenders

bekijk alle producten

Groeipapier enveloppen

bekijk alle producten

Groeipapier tassen

bekijk alle producten

Groeipapier: papier met bloemzaadjes

De naam geeft het al weg: groeiend papier. Groeipapier bestaat uit twee dunne lagen papier met zaden ertussen. Na gebruik wordt het in de grond gepoot, en na een tijdje groeien er prachtige bloemen. Het zaadpapier kan worden bedrukt met je eigen ontwerp. Het is ook mogelijk om onbedrukt groeipapier te bestellen (al vanaf 25 of 50 stuks). Bedrukt groeipapier is origineel, duurzaam en persoonlijk, en daarom perfect in te zetten als marketingmiddel.

 

Zaadpapier vormen en formaten

Het groeipapier is beschikbaar in de formaten A3, A4, A5, A6, A7 en DIN-lang. Daarnaast kan het bloempapier worden geleverd in iedere gewenste vorm, door middel van een op maat gemaakt stansmes. Ook hebben we andere creatieve vormen, bijvoorbeeld boekenleggers, visitekaartjes of onderzetters.

 

Groeipapier 120-grams en 200-grams

Groeipapier is te verkrijgen in twee verschillende diktes: 120 gr./m2 en het stevigere 200 gr./m2. Beide varianten kunnen dubbelzijdig bedrukt worden. Het 120-grams papier bestaat uit dubbellaagspapier met daartussen de zaadjes, en het 200-grams papier wordt handgeschept met de zaadjes er al in. Omdat dit papier handgeschept wordt, kan de dikte per blaadje enigszins verschillen. Doordat het 120-grams papier dunner is, ontkiemen deze zaadjes sneller.

 

Groeipapier bedrukken

Ontzettend populair zijn de A5 en A6 kaarten van groeipapier. Hiermee kun je op een originele en groene manier je boodschap overbrengen. Groeipapier kaarten zijn voor talloze acties en campagnes in te zetten. Naast de standaard kaarten blijven we steeds op zoek naar originele toepassingen van groeipapier. Wat denk je bijvoorbeeld van deze bureaukalender of tas van groeipapier? Kortom, met dit duurzame zaadpapier zijn de mogelijkheden eindeloos. Heb je zelf een leuk idee? Laat het ons gerust weten!

 

Hoe werkt groeipapier?

Voor groeipapier heb je geen groene vingers nodig. Dat is nu precies het leuke: iedereen kan ermee overweg. Als groeipapier in de aarde wordt gepoot, composteert het en ontkiemen de zaadjes. Hoe zorg je voor het beste resultaat? Daarvoor hebben we een simpel stappenplan ontwikkeld. Op onze blog leest u hier alles over. Standaard is het groeipapier voorzien van een vrolijke mix van zomerbloemen. Vaak zijn ook andere zaden mogelijk, zoals tuinkers, tijm, wortel, slamix, margriet, vergeet-me-niet of klaproos. Op elke productpagina is te vinden welke zaden er mogelijk zijn voor in het betreffende groeipapier. Wil je weten wanneer je het beste voor welke zaadsoort kunt kiezen? Bekijk dan onze zaaikalender.

 

Bedrukt groeipapier bestellen

Wil je gepersonaliseerd groeipapier bestellen? Dat kan heel makkelijk direct online via onze website. Je kunt natuurlijk ook eerst een offerte aanvragen. Na het bestellen ontvang je via de mail een gratis online drukproef. Zodra je akkoord geeft op deze drukproef, gaat het drukken van start.

 

Vragen over bedrukt of onbedrukt groeipapier? Neem contact op met Job Pater via 0342 745 772 of job@greengiving.nl. We denken graag met je mee!