Sprout potloden bedrukken

Op zoek naar een uniek potlood? Kies dan voor Sprout! Aan de bovenzijde bevat het Sprout potlood een capsule met zaden. Is het potlood te klein om mee te schrijven? Zet het stompje met de capsule in de grond en er bloeien binnen mum van tijd vrolijke bloemen of kruiden. Deze unieke potloden zijn te graveren of full colour te bedrukken met je tekst of logo. Een originele groene giveaway!

15% jubileumkorting
Full colour

Sprout potlood met zaden

  • Vanaf 100 stuks

Vanaf 20 juni

Sprout potlood

  • Vanaf 100 stuks

Vanaf 12 juli

Full colour

Sprout boom potlood

  • Vanaf 100 stuks

Vanaf 25 juni

Sprout verpakking - 1 stuk

  • Vanaf 500 stuks

Vanaf 12 juli

Sprout verpakking - 3 stuks

  • Vanaf 500 stuks

Vanaf 12 juli

Sprout verpakking - 5 stuks

  • Vanaf 500 stuks

Vanaf 12 juli

Sprout met notitieblok

  • Vanaf 500 stuks

Vanaf 12 juli

Duurzame potloden met zaadjes

De Sprout potloden zijn verkrijgbaar met verschillende soorten zaden, bijvoorbeeld basilicum, cherry tomaat of zonnebloemen. Je kunt zelfs kiezen voor zaadjes voor een hulst of spar. Dat is natuurlijk leuk als speciaal kerstgeschenk! De potloden zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout en hebben aan het uiteinde een biologisch afbreekbare capsule met zaadjes. Zodra het potlood te klein is om mee te schrijven, kan het overgebleven stompje op z'n kop (in een hoek van 45 graden) in de grond worden geplant. De capsule lost op als de aarde vochtig is, en na een tijdje ontkiemen de zaadjes. Het potlood is dan veranderd in mooie bloemen of heerlijke kruiden!

 

Meer weten? Lees het merkverhaal van Sprout!

 

Sprout potloden als duurzame giveaway

Het unieke en originele Sprout potlood is echt een eyecatcher, en daardoor is het een leuke groene giveway voor je (potentiële) klanten en relaties. Wij personaliseren je potloden graag met een gravering of bedrukking van je logo, tekst of slogan. De minimale afname van de Sprout potloden is 100 stuks. Standaard worden de potloden geslepen geleverd. We hebben ze zelf op voorraad, dus ze kunnen razendsnel worden geleverd! Ideaal als je nog last-minute op zoek bent naar een originele giveaway. Laat deze duurzame potloden bedrukken voor de perfecte groene promotie van je bedrijf.

 

Sprout potloden met logo bestellen

De Sprout potloden zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kun je de potloden per stuk bestellen, maar ook in een speciale gepersonaliseerde verpakking van 1, 3 of 5 stuks. Op deze manier geef je echt een origineel, bloeiend cadeau! Je kunt de potloden heel makkelijk online via onze website bestellen. Het is uiteraard ook mogelijk om eerst een offerte op te vragen. Je ontvangt altijd eerst een gratis digitale drukproef voordat we je order in gang zetten.

 

Heb je nog vragen of wil je dat we even meedenken? Neem dan contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of laura@greengiving.nl.