Duurzame tassen bedrukken

Greengiving levert en bedrukt ecologische tassen die duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Denk aan tassen van papier, jute of katoen. In onze collectie duurzame tassen heb je een ruime keuze aan verschillende formaten en kleuren. Voor zowel tassen met als zonder bedrukking ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen duurzame tassen al vanaf 50 stuks bedrukken met logo, tekst of eigen ontwerp. Perfecte promotie voor je bedrijf of organisatie!

Papieren tassen

bekijk alle producten

Katoenen tassen

bekijk alle producten

Gerecyclede tassen

bekijk alle producten

Full colour bedrukbare tassen

bekijk alle producten

Vilten tassen

bekijk alle producten

Tassen van gerecyclede theezakken

bekijk alle producten

Duurzame tassen van eco materialen

Bij Greengiving kun je terecht voor allerlei soorten tassen van ecologische materialen, bijvoorbeeld katoenen tassen, papieren tassen en jute tassen. We verkopen deze tassen in allerlei formaten, zowel met korte als lange hengsels. Ook voor shoppers, rugzakken en tote bags ben je bij ons aan het juiste adres. De meeste duurzame tassen kunnen we al bedrukken vanaf een kleine oplage van bijvoorbeeld 50 of 100 stuks. Ook het bedrukken van grote oplages tassen is geen probleem.

 

Eco promotionele tassen 

Eco tassen zijn perfect voor promotionele doeleinden. Ze combineren stijl, functionaliteit én milieubewustzijn, en dat draagt natuurlijk bij aan een positieve uitstaling van je bedrijf of organisatie. Kies voor eco promotassen en draag bij aan een groenere en duurzamere wereld. Alle tassen in deze categorie kunnen worden bedrukt met je logo of ontwerp, vaak op zowel de voor- als achterkant. Promoot je merk op een duurzame manier!

 

Milieuvriendelijke tassen bedrukken

Duurzame tassen worden gemaakt van materialen die minder impact hebben op het milieu. Denk aan hernieuwbare materialen zoals katoen, jute of kurk, of gerecyclede materialen zoals RPET. Biologisch katoen is een populair materiaal, omdat het op een natuurlijke wijze wordt verbouwd zonder gebruik van schadelijke chemicaliën. Door deze duurzame tassen te bedrukken met je logo of ontwerp, creëer je niet alleen een uniek promotieartikel, maar laat je ook zien dat jouw bedrijf waarde hecht aan duurzaamheid.

 

Eco tassen bedrukken met logo

Greengiving heeft een uitgebreid aanbod ecologische tassen. Deze worden bedrukt met de nieuwste technieken voor een haarscherp resultaat. Bij elke duurzame tas is te zien in hoeveel kleuren deze bedrukt kan worden. De logo’s kunnen met verschillende PMS-kleuren gedrukt worden voor een optimaal resultaat. Er zijn zelfs tassen die full colour bedrukt kunnen worden. Laat eco tassen bedrukken en je hebt een perfect promotioneel artikel voor je bedrijf of organisatie!

 

Promoot je merk met duurzame tassen 

Het voordeel van duurzame tassen is dat ze voor veel doeleinden geschikt zijn en vaak gebruikt kunnen worden. Dat maakt ze perfect als promotioneel product voor je merk. Je kunt duurzame tassen bijvoorbeeld uitdelen als goodiebag tijdens een beurs of evenement, of in een winkel als opbergtas. Ontvangers nemen de tas mee naar huis en gebruiken hem daarna weer ergens anders voor. Zo is je merk optimaal zichtbaar! Kies voor duurzame tassen met bedrukking en laat je merk op allerlei plekken opvallen. We denken graag met je mee voor de perfecte duurzame tas die voldoet aan jouw wensen.

 

Draagtassen bedrukken: maatwerk voor iedere klant

We begrijpen dat elke klant uniek is en specifieke wensen heeft. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen voor het bedrukken van eco tassen. Onze collega's staan klaar om je te helpen tijdens het hele proces, van het kiezen van de juiste tas en de bedrukking tot de uiteindelijke levering. We zijn goed bereikbaar en communiceren snel, zodat het proces van A tot Z soepel verloopt. Je kunt ons altijd bellen of mailen met vragen.

 

Bedrukte duurzame tassen bestellen bij Greengiving

Je kunt bedrukte duurzame tassen heel makkelijk online via onze website bestellen. Ontvang je liever eerst een offerte, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Nadat je je drukwerk hebt geupload, sturen wij een digitale drukproef. Na je goedkeuring op de drukproef begint het drukproces en leveren we de geschenken volgens de afgesproken levertijd.

 

Heb je nog vragen over bedrukte Duurzame tassen? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of laura@greengiving.nl