Duurzame mailing per post

Iedereen wordt blij van een cadeautje in de brievenbus! Helemaal wanneer we elkaar niet in het echt kunnen zien, is een brievenbuscadeautje de ideale manier om te laten weten dat u aan uw relaties of personeel denkt. Wij verzorgen graag uw duurzame mailing met een maximale attentiewaarde met een minimale impact op het milieu. We hebben daarom een selectie gemaakt met relatiegeschenken die geschikt zijn om door de brievenbus te verzenden.

Zaadzakjes 101 x 150 mm

briefkaart formaat | v.a. 500 stuks

Vanaf 18 augustus

Vanaf

0,19

Zaadzakjes geschenk

originele mailing | full colour

Vanaf 13 augustus

Vanaf

1,11

Boom geschenk

brievenbusformaat | populair

Vanaf 13 augustus

Vanaf

2,18

Bloembollen als mailing

full colour sticker | brievenbusdoos

Vanaf 14 augustus

Vanaf

3,43

Groeipapier kaart A6

200gr./m2 | incl. groeipapier envelop

Vanaf 10 augustus

Vanaf

1,36

Meest verkocht

Tony's Chocolonely (50 gram) | eigen FC wikkel

50gr. | 6 verschillende smaken

Vanaf 11 augustus

Vanaf

1,46

Bloemenkaart mailing

verschillende zaden | full colour

Vanaf 20 augustus

Vanaf

0,44

Tony's Chocolonely (180 gram) | eigen FC wikkel

180 gr. | 11 verschillende smaken

Vanaf 11 augustus

Vanaf

3,54

Tony's Chocolonely (180 gram) | Special

4 exclusieve smaken | Met logo

Vanaf 11 augustus

Vanaf

3,69

Retulp Mailingfles 380ml

BPA vrij | past door de brievenbus

Vanaf 18 augustus

Vanaf

4,38

Bloemenkokertje

Met bloembollen

Vanaf 14 augustus

Vanaf

4,39

Nieuw

Brievenbus doosje

Met bloembollen

Vanaf 14 augustus

Vanaf

3,77

 

Cadeautje door de brievenbus

Het grootste voordeel van een offline mailing is toch wel het feit dat het tastbaar is. Mensen houden ervan om iets daadwerkelijk in hun handen te houden en onthouden dat dan ook een stuk beter. Het is dus een goed idee om uw relaties eens te verrassen met een leuke attentie in de brievenbus om hen te bedanken of om uw zakenrelatie juist te versterken. Juist in tijden waarin alles al online gaat, is een tastbaar cadeau in de brievenbus een extra leuke verrassing. Natuurlijk wilt u wel graag een keuze maken die niet schadelijk is voor het milieu, waardoor een duurzame mailing bij Greengiving een goede optie is. We helpen u graag met het vinden van het perfecte duurzame brievenbuscadeau dat aansluit bij uw bedrijf.

 

Brievenbusgeschenk met bedrukking

Ons assortiment geschikt voor een zakelijke mailing bestaat voor een groot deel uit groene Groei en bloei producten zoals groeipapier, bloembollen en zaadzakjes. Zoiets is erg leuk doordat er ook daadwerkelijk iets opbloeit uit uw geschenk, wat natuurlijk uw bloeiende relatie weer prachtig symboliseert. Daarnaast zijn er ook producten als Tony's Chocolonely repen en een platte waterfles, gemaakt van natuurlijke grondstoffen om uw relaties te inspireren om duurzamer te leven. Wat al deze brievenbusgeschenken gemeen hebben, is dat ze allemaal bedrukt kunnen worden met uw tekst of logo. Dit kan vaak in tot wel vier verschillende PMS-kleuren of zelfs full colour.

 

Brievenbuscadeautje bestellen

Ziet u zo’n duurzame brievenbusmailing wel zitten en heeft u een keuze kunnen maken uit een van de vele opties? Het bestelproces is heel eenvoudig: u bestelt de gewenste attentie op de website of vraagt eerst een offerte aan. Na het aanleveren van uw logo maken we een gratis digitale proefdruk. Pas wanneer u hier uw akkoord voor hebt gegeven, starten we met het drukproces van uw eyecatchers! Vervolgens kunt u ervoor kiezen om ook de bezorging van uw brievenbusgeschenken door ons te laten verzorgen. Informeer hiervoor gerust bij de productspecialist.

 

Individuele verzending

Wilt u de brievenbusgeschenken naar losse adressen versturen? Ook dit regelen we graag voor u!
Neem direct contact op via 0342 745772 of vraag een vrijblijvende offerte aan!