Thermosfles bedrukken

Houdt u uw drinken graag koel in de zomer en warm in de winter? Dan is een thermosfles of isoleerfles precies wat u nodig heeft. Door de unieke designs en duurzame materialen staan onze thermosflessen en -bekers garant voor jarenlang drinkplezier! Wanneer u de isoleerflessen bedrukt met uw logo en dan weggeeft, is dat een duurzame vorm van reclame maken.

Filteren

Bamboe thermosfles met theefilter

RVS dop | 400 ml

Vanaf 2 oktober

Vanaf

13,68

Retulp met metalen dop

500 ml | Dubbelwandig

Vanaf 2 oktober

Vanaf

12,02

Dopper Insulated 350ml

Voor warme en koude dranken

Vanaf 29 september

Vanaf

19,02

Reisbeker | Bamboe

Inhoud 400 ml | Duurzame keuze

Vanaf 25 september

Vanaf

6,00

Thermobeker | met Kurk

Unieke details | 3 kleuren

Vanaf 29 september

Vanaf

6,72

Thermosfles | Bamboe

Incl. thee compartiment

Vanaf 25 september

Vanaf

7,88

Eco Reismok Dia

Inhoud 350 ml | dubbelwandig

Vanaf 29 september

Vanaf

8,44

Thermosfles 500 ml | Retulp

Dubbelwandig

Vanaf 2 oktober

Vanaf

10,11

Nieuw

Dubbelwandige fles met theefilter

7 kleuren | 300 ml

Vanaf 2 oktober

Vanaf

12,04

Nieuw

Dubbelwandige fles 500 ml

Metalen dop | 3 kleuren

Vanaf 2 oktober

Vanaf

13,23

Dopper Insulated 580ml

Voor warme en koude dranken

Vanaf 29 september

Vanaf

21,58

 

Milieuvriendelijke thermosflessen bedrukken

Milieuvriendelijke waterflessen bedrukt met uw logo of tekst geven een boost aan uw onderneming! Thermosflessen van (gerecycled) rvs en flessen met een geïntegreerd koelelement zijn beide geschikt om dranken koel te houden, de eerstgenoemde ook om ze warm te houden. De dubbelwandige flessen komen dus altijd wel van pas! We hebben niet alleen thermosflessen, maar ook thermosbekers die ideaal zijn voor onderweg. Onze lekvrij mok to go is bijvoorbeeld gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal en is een duurzaam en praktisch geschenk. Uw werknemers en relaties kunnen hun warme drank gewoon onderweg meenemen dankzij een reisbeker of reismok met uw logo.

 

Duurzame isoleerfles bedrukken

Op zoek naar een thermosfles met bedrukking van uw logo, tekst of slogan? Ook dit is mogelijk bij Greengiving. Het bedrukken van de isoleerflessen is mogelijk op verschillende posities in een tot wel vier PMS-kleuren. Doordat we de meeste flessen digitaal bedrukken is een fullcolour logo bij veel thermosflessen ook geen probleem. Uw logo staat er haarscherp op! Een isoleerfles wordt zo een geweldig, duurzaam relatiegeschenk dat ook nog eens zeer effectief is als promotiemiddel.

 

Eco drinkflessen met logo

Enthousiast geworden van onze duurzame thermosflessen? Alle eco drinkflessen met logo kunnen eenvoudig via de website worden besteld. Bij uw bestelling ontvangt u altijd gratis een digitale drukproef. Pas nadat u hiervoor akkoord heeft gegeven, starten wij met het drukproces. Wij doen alles voor uw tevredenheid!

 

Heeft u misschien nog vragen over (een van de) thermosflessen bedrukt met uw logo? Neem gerust contact op met Adrian de Bruijn (0342 - 745 771) of mail naar adrian@greengiving.nl.