Dopper Insulated 350ml

Gratis
Gratis

incl. BTW
  • Gratis digitale drukproef
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Vrijblijvende offerte binnen 8 uur
  • Duurzaam en groen
Artikelnummer: 530020
Drukafmeting Standaard: 30 x 35 mm
Levertijd: Levering in 10 tot 15 werkdagen
Materiaal: RVS, Tritan
Gewicht: 320 gr.
Inhoud: 350 ml
Minimaal aantal: 60 stuks
Afmeting: ø 6 x 23.6

De Dopper is al jaren één van de meest verkochte waterflesjes en is nu ook verkrijgbaar als prachtige thermosfles in verschillende kleuren. Met een inhoud van 350ml en het unieke Hollandse design is de Dopper mooi, duurzaam en handig in gebruik. De Dopper Insulated houdt koude dranken tot 24 uur koud en tot 9 uur warm. Daarnaast is de Insulated vaatwasbestendig, makkelijk af te wassen en klimaatneutraal geproduceerd. De Dopper Insulated is ook verkrijgbaar in een robuuste variant met een inhoud van 580 ml, voor de grote dorst. 


Ieder jaar verdwijnt meer dan 8 miljoen ton plastic in onze oceanen. Niet cool. Die pitstop bij de kiosk voor een gekoeld waterflesje is nergens voor nodig! Waarom zou je wegwerpplastic gebruiken? Deze duurzame thermosfles houd jouw (kraan-)water heerlijk koud - of warm, net wat jij wil. 

 

Iedere fles die wordt verkocht, helpt Dopper impact te maken. Met de opbrengsten van de fles ontwikkelen ze educatieve programma’s, investeren ze in onderzoek en zorgen ze met wereldwijde campagnes voor meer kennis en bewustwording omtrent plastic vervuiling. Ze zorgen er bovendien voor dat meer mensen toegang krijgen tot schoon drinkwater. Hiervoor investeren ze al jaren in schoon drinkwaterprojecten van stichting Simavi en sinds 2019 werken ze ook samen met Smart Paani in Nepal. Op deze manier wordt reusable ook daar een optie. Iedereen die een Dopper gebruikt, helpt om de boodschap van Dopper te verspreiden: stop plastic vervuiling en drink kraanwater. Bij Greengiving staan wij helemaal achter de missie van Dopper.

 

De Dopper Insulated kan worden bedrukt met uw logo of tekst in 1 kleur. Om het stylish te houden wordt de zwarte Insulated bedrukt met een witte print en de witte Insulated met een zwarte print. 

Let op: de Dopper Insulated is verkrijgbaar vanaf 60 stuks, in eenheden van 6 stuks. 

 

HELAAS! De zwarte Dopper Insulated valt zo goed in de smaak dat deze vanaf januari weer leverbaar is. 

 

Wilt u persoonsnamen bedrukken op De Dopper? Vraag de verkoopspecialist Adrian de Bruijn via adrian@greengiving.nl of 0342 - 745 771.

Dit product is als volgt geprijsd (o.b.v. de momenteel geselecteerde bedrukking):

 

Vanaf 60 stuks
Vanaf 120 stuks
Vanaf 240 stuks
Vanaf 480 stuks

Er is geen voorraadinformatie beschikbaar voor het product Dopper Insulated 350ml.

1

1. Standaard 30 x 35 mm