Duurzame kerst- en eindejaarsgeschenken

Of het nu bedoeld is voor medewerkers, klanten of relaties, een kerstgeschenk is een mooie manier om te bedanken en goede wensen over te brengen. Een jaarlijks terugkerende traditie die tegelijkertijd voor de nodige hoofdbrekens kan zorgen. Want hoe blijf je ieder jaar origineel? Daar helpen we u graag bij met deze duurzame kerstgeschenken.

 

Nieuw

Retulp pakket

  • Vanaf 48 stuks
  • Beschikbaar in 14 kleuren

Vanaf 5 juli

Vanaf

14,40

Nieuw

Vogel voederhuis groot

  • Vanaf 25 stuks

Vanaf 5 juli

Vanaf

14,67

Relatiegeschenken voor kerst 2021

Kerstpakketten, relatie- en eindejaarsgeschenken horen bij de zakelijke decembergewoontes van Nederland. Dat blijft. Wat verandert is vorm en inhoud. De traditionele kerstpakketten worden verwisseld voor bijv. een bon of bijzonder cadeau. Of de pakketten worden gevuld met speciale, duurzame producten. Bij ons kunt u voor beide terecht. U kunt kiezen voor een bijzonder kerstgeschenk zoals de Dopper Insulated of Retulp bamboe thermosfles, maar ook voor leuke giveaways om aan uw kerstpakket toe te voegen, zoals een onweerstaanbare Tony's Chocolonely reep of een uniek Sprout potlood waar een spar uit groeit.

 

Originele duurzame kerstgeschenken

December is dé maand om uw medewerkers of relaties te bedanken met een bijzonder kerst- of eindejaarsgeschenk. We helpen u graag om het perfecte cadeau te vinden. Dat kan bijvoorbeeld een gepersonaliseerde Dopper, Tony’s Chocolonely kerstreep of uitwisbaar notitieboek zijn. Denk ook aan een boom geschenk of een glazen drinkfles met theefilter. Met een duurzaam product heeft uw kerstgeschenk net even wat extra's.

 

Kerstpakketten met Dopper en Tony's Chocolonely

De producten van Dopper en Tony's Chocolonely zijn op zichzelf al uitermate geschikt als relatiegeschenk. Maar gebroederlijk in een pakket, verpakt in een luxe tas of box, zijn ze nóg leuker om weg te geven. Perfect als kerst- of eindejaarsgeschenk dus. Op de pagina met kerstgeschenken vindt u verschillende varianten. Liever een Dopper Glass dan een Dopper Original? Liever Tiny Tony's dan een Tony reep? Het kan allemaal. Laat ons weten wat uw wensen zijn en we gaan het regelen!

 

Originele kerstkaarten van groeipapier

Wilt u leuk extraatje aan uw pakket toevoegen, of een klein bedankje naar al uw relaties sturen? Een kerstkaart van groeipapier is een originele manier om uw kerst- of nieuwsjaarswensen over te brengen. We hebben zelfs een kaart in de vorm van een kerstboom. De kaart kan in de grond worden gestopt en zolang hij goed vochtig wordt gehouden, begint ‘ie na ongeveer twee weken te ontkiemen. Hoe leuk is het om uw relaties en klanten bloeiende bloemen of kruiden cadeau te geven als overblijfsel van uw kerstgroet!

 

Kerstgeschenken voor personeel en relaties bestellen

Wilt u verschillende producten samenvoegen tot een kerstpakket? Ook dat is mogelijk bij Greengiving. Onze houten kisten met opdruk of tassen van groeipapier zijn hiervoor een mooie basis. U plaatst de artikelen in het winkelmandje. Vervolgens upload u uw artwork en plaatst u de bestelling. U krijgt van ons een digitale drukproef voordat wij beginnen met bedrukken. Zo weet u zeker dat uw kerstpakket helemaal naar wens wordt! 

 

Wilt u dat we even meedenken? Neem gerust contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of Laura@greengiving.nl