Duurzame kerst- en eindejaarsgeschenken voor 2023

Of het nu bedoeld is voor medewerkers, klanten of relaties, een kerstgeschenk is een mooie manier om te bedanken en goede wensen over te brengen. Een jaarlijks terugkerende traditie die soms ook voor de nodige hoofdbrekens kan zorgen. Want hoe blijf je ieder jaar origineel? Daar helpen we je graag bij met deze duurzame kerstgeschenken.

Geschenkpakketten

bekijk alle producten

Drinkwaren kerst

bekijk alle producten

Eetbare kerstgeschenken

bekijk alle producten

Speciale geschenken

bekijk alle producten

Kerstgeschenken voor personeel en relaties

Kerstpakketten, relatie- en eindejaarsgeschenken horen bij de zakelijke decembergewoontes van Nederland. Dat blijft. Wat verandert is vorm en inhoud. De traditionele kerstpakketten worden verwisseld voor bijv. een bon of bijzonder cadeau. Of de pakketten worden gevuld met speciale, duurzame producten. Bij ons kun je voor beide terecht. Je kunt kiezen voor een bijzonder kerstgeschenk zoals de Dopper Insulated of Retulp bamboe thermosfles, maar ook voor leuke giveaways om aan je kerstpakket toe te voegen, zoals een onweerstaanbare Tony's Chocolonely reep of een uniek Sprout potlood waar een spar uit groeit.

 

Originele duurzame kerstgeschenken

December is dé maand om je medewerkers of relaties te bedanken met een bijzonder kerst- of eindejaarsgeschenk. We helpen je graag om het perfecte cadeau te vinden. Dat kan bijvoorbeeld een gepersonaliseerde Dopper, Tony’s Chocolonely kerstreep of uitwisbaar notitieboek zijn. Denk ook aan een boom geschenk of een glazen drinkfles met theefilter. Met een duurzaam product heeft je kerstgeschenk net even wat extra's.

 

Kerstpakketten met Dopper en Tony's Chocolonely

De producten van Dopper en Tony's Chocolonely zijn op zichzelf al uitermate geschikt als relatiegeschenk. Maar gebroederlijk in een pakket, verpakt in een luxe tas of box, zijn ze nóg leuker om weg te geven. Perfect als kerst- of eindejaarsgeschenk dus. Op de pagina met geschenkpakketten vind je verschillende varianten. Liever een Dopper Glass dan een Dopper Original? Liever Tiny Tony's dan een Tony reep? Het kan allemaal. Laat ons weten wat je wensen zijn en we gaan het regelen!

 

Originele kerstkaarten van groeipapier

Wil je een leuk extraatje aan je pakket toevoegen, of een klein bedankje naar al je relaties sturen? Een kerstkaart van groeipapier is een originele manier om je kerst- of nieuwsjaarswensen over te brengen. We hebben zelfs een kaart in de vorm van een kerstboom. De kaart kan in de grond worden gestopt en zolang hij goed vochtig wordt gehouden, begint ‘ie na ongeveer twee weken te ontkiemen. Hoe leuk is het om je relaties en klanten bloeiende bloemen of kruiden cadeau te geven als overblijfsel van je kerstgroet!

 

Kerstpakketten 2023 zelf samenstellen

Op onze pagina met geschenkpakketten vind je diverse voorbeelden van kerstpakketten die je zelf kunt samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan een snij- of tapasplank met lekkere producten, of een chocolademelk pakket. Ook de zakjes met Tiny Tony's zijn ontzettend leuk om weg te geven. We hebben alvast wat voorbeelden toegevoegd, maar als je deze liever wilt combineren met andere producten, dan is dat zeker mogelijk. Vraag een offerte aan en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Duurzame eindejaarsgeschenken bestellen

Greengiving helpt je graag bij het vinden van een duurzaam eindejaarsgeschenk. Want hoe leuk is het om medewerkers, klanten of relaties aan het einde van het jaar te verrassen met een origineel geschenk! Je kunt de geschenken direct online bestellen of eerst een offerte aanvragen. Vervolgens ontvang je een digitale drukproef ter goedkeuring, zodat je kunt zien hoe de bedrukte geschenken eruit komen te zien.

 

Wil je dat we even meedenken? Neem gerust contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of laura@greengiving.nl