(Groeipapier) kerstkaarten met bedrukking

Wilt u een leuk extraatje aan uw pakket toevoegen of een bedankje naar al uw relaties sturen? Een kerstkaart van groeipapier is bijvoorbeeld een erg leuke manier om uw wensen over te brengen. Deze kaart kan in de grond gestopt worden en zolang hij goed vochtig wordt gehouden, begint ‘ie na ongeveer twee weken te ontkiemen. Hoe leuk is het om uw relaties en klanten bloeiende bloemen of kruiden cadeau te geven als overblijfsel van uw kerstgroet!

Filteren

Kerstkaart met 2 Tiny Tony's

 • Vanaf 50 stuks

Vanaf 13 juni

Groeipapier kerstboom

 • Vanaf 500 stuks

Vanaf 8 juni

Kerstkaart met Tiny Tony

 • Vanaf 50 stuks

Vanaf 13 juni

Groeipapier kaart kerstboom A5

 • Vanaf 500 stuks

Vanaf 8 juni

Kerstkaart met Tony

 • Vanaf 50 stuks

Vanaf 13 juni

Kerstkaart groeipapier A6

 • Vanaf 100 stuks

Vanaf 8 juni

Kerstkaart groeipapier gevouwen

 • Vanaf 100 stuks

Vanaf 8 juni

Kerstkaart groeipapier A5

 • Vanaf 100 stuks

Vanaf 8 juni

Groeipapierkaart

 • Vanaf 100 stuks

Vanaf 8 juni

Groeipapierkaart breed

 • Vanaf 100 stuks

Vanaf 8 juni

Groeipapierkaart A5

 • Vanaf 100 stuks

Vanaf 8 juni

Groeipapier kaart 210 x 210 mm

 • Vanaf 100 stuks

Vanaf 8 juni

 

Kerstkaarten van groeipapier

Een kerstkaart sturen is natuurlijk een echte Hollandse gewoonte. Met de kaarten van groeipapier springt uw kerstkaart ertussenuit! Het mooie aan groeipapier is dat nadat de kerstkaart gelezen is, hij niet wordt weggegooid. Uw medewerkers, klanten of relaties kunnen de kaart onder de grond stoppen en na verloop van tijd komt er een prachtige mix van bloemen uit. De kerstkaarten zijn in verschillende formaten en vormen verkrijgbaar. Heeft u liever A5, A6 of in de vorm van een kerstboom? De kaarten kunnen worden bedrukt met uw eigen ontwerp. Een originele groene manier om uw kerst- of nieuwsjaarboodschap over te brengen.

 

Kerstkaarten met eigen ontwerp

Een kerstkaart van groeipapier is al uniek. Maar hij wordt nog specialer door uw eigen ontwerp erop te laten bedrukken. Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen logo erop laten drukken met een passende tekst. Of een mooi kerst- of nieuwsjaarsontwerp natuurlijk. Een envelop van groeipapier eromheen en de kerstkaart is compleet. In plaats van uw eigen ontwerp kunt u ook kiezen voor een van onze voorbeeldontwerpen.

 

Kerstkaarten met Tony's Chocolonely

Naast de groeipapier kerstkaarten hebben we ook kaarten met een Tiny Tony of kleine Tony reep. Deze kaarten hebben een vierkant formaat en kunnen met uw eigen full colour ontwerp worden bedrukt. U kunt ook kiezen voor een van onze kerstontwerpen. De kerstkaarten kunnen individueel verzonden worden, mocht dat voor u handig zijn.

 

Kerstkaarten met logo bestellen

U kunt uw kerstkaarten heel gemakkelijk online via onze website bestellen. Ontvangt u liever eerst een offerte, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Nadat u uw drukwerk heeft geüpload of gemaild, sturen wij u een digitale drukproef. Na uw goedkeuring op de drukproef begint het drukproces en leveren we de geschenken volgens de afgesproken levertijd.

 

Heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Neem contact op met Job Pater via 0342 745 772 of job@greengiving.nl.