BIC pennen bedrukken

De balpennen van BIC zijn een begrip. Maar wist u dat naast de bekende BIC balpennen er een duurzame productlijn is ontwikkeld: BIC Ecolutions? Dezelfde betrouwbare kwaliteit is nu gecombineerd met duurzaamheid. Perfect dus, wat ons betreft. Laat ‘m bedrukken voor een blijvende promotie en een professionele en duurzame uitstraling. De verkoopspecialisten van Greengiving helpen u graag bij het maken van een keuze!

Filteren

BIC Ecolutions Wide Body Digital

33% gerecycled | full colour

Vanaf 28 oktober

Vanaf

0,80

BIC Ecolutions Round Stic

69% gerecycled | met dop

Vanaf 28 oktober

Vanaf

0,31

Bic Ecolutions Media Clic balpen

BIC kwaliteit | 39% gerecycled

Vanaf 28 oktober

Vanaf

0,38

BIC Ecolutions Clic Stic Balpen

59% gerecycled | topkwaliteit

Vanaf 28 oktober

Vanaf

0,45

BIC Ecolutions Media Wide Body

33% gerecycled | verschillende kleuren

Vanaf 28 oktober

Vanaf

0,60

BIC Ecolutions Classic

kunsthars | v.a. 500 stuks

Vanaf 28 oktober

Vanaf

0,26

BIC Ecolutions Classic Eraser

54% gerecycled | v.a. 500 stuks

Vanaf 28 oktober

Vanaf

0,43

Bic Ecolutions Round Stic Digital

69% gerecycled | full colour

Vanaf 28 oktober

Vanaf

0,44

BIC Ecolutions Media Clic Grip Balpen

37% gerecycled | top product

Vanaf 28 oktober

Vanaf

0,56

BIC Ecolutions Clic Stic Digital

58% gerecycled | full colour

Vanaf 28 oktober

Vanaf

0,58

BIC Ecolutions Media Clic Grip Digital

37% gerecycled | full colour

Vanaf 28 oktober

Vanaf

0,68

BIC Ecolutions Clic Gold

bic kwaliteit | milieuvriendelijk

Vanaf 28 oktober

Vanaf

0,75

 

Ecolutions BIC pennen

De pennen uit de Ecolutions serie zijn gemaakt van grotendeels gerecycled materiaal. Hierbij zijn geen concessies gedaan op het gebied van kwaliteit en schrijfcomfort. De BIC Ecolutions  pennen zijn leverbaar in verschillende kleurcombinaties, zodat ze erg opvallen door het kleurrijke geheel. Ook is het zelfs mogelijk om een BIC balpen volledig samen te stellen in uw huisstijlkleuren. Naast pennen biedt de BIC Ecolutions lijn ook potloden aan die gerecycled zijn of gemaakt zijn van kunsthars. Als u iets minder van het kleurrijke bent, maar juist waarde hecht aan luxe details, is de BIC Ecolutions Clic Gold misschien wat voor u, met prachtige goudkleurige details.

 

BIC Ecolutions balpennen bedrukt

BIC pennen bedrukt met uw logo staan garant voor positieve reacties en een professionele uitstraling. Standaard worden de balpennen bedrukt met 1 - 4 kleuren opdruk. Daarnaast zijn er verschillende BIC pennen fullcolour te bedrukken voor een nóg kleurrijker geheel, zoals de BIC Ecolutions Clic Stic Digital. Voor we starten met de productie ontvangt u altijd een digitale drukproef. Hierin staat alle informatie of het product, bedrukking en PMS kleuren. Zo bent u verzekerd van een relatiegeschenk of promotieartikel naar wens!

 

Duurzame BIC pennen bestellen

De pen naar keuze kunt u eenvoudig via de website bestellen, maar u kunt natuurlijk ook altijd eerst een offerte opvragen. Na bestelling doen wij ons best om uw bestelling binnen 10-15 werkdagen bedrukt bij u af te leveren!

 

Heeft u nog vragen over BIC Ecolutions balpennen bedrukt met uw logo, tekst of slogan? Bel dan Adrian de Bruijn (0342 - 745 771) of mail naar adrian@greengiving.nl.