Vers uit de natuur

Etenswaren als relatiegeschenk of promotieartikel worden altijd positief ontvangen. De overheerlijke producten maken reclame voor uw bedrijf en zorgen vanwege de inhoud ook nog eens voor blije gezichten. Honing, streekjam en fruitsap zijn bovendien heel duurzaam én gezond. Wij helpen u graag met het maken van een keuze!

Filteren

Streekhoning geschenk

  • Vanaf 24 stuks

Vanaf 28 oktober

Vanaf

3,43

Schulp bio-vruchtensap

200 ml | inclusief full colour sticker

Vanaf 28 oktober

Vanaf

1,73

Pure Gembersap

200ml | inclusief full colour sticker

Vanaf 28 oktober

Vanaf

2,28

Pure Kurkumasap

200 ml | inclusief full colour sticker

Vanaf 28 oktober

Vanaf

4,40

Mandarijn-kurkuma sap

200 ml | biosap

Vanaf 28 oktober

Vanaf

2,89

Mandarijn-gembersap

200ml | inclusief full colour sticker

Vanaf 28 oktober

Vanaf

2,65

Sinaasappel met sticker

full colour sticker | top product

Vanaf 28 oktober

Vanaf

0,94

Appels bedrukken

  • Vanaf 70 stuks
  • Techniek: Bedrukken
  • Beschikbaar in 3 kleuren

Vanaf 26 oktober

Vanaf

1,74

Jam, fruitsap en streekhoning bedrukken

Naast onze appel met logo - een van onze bestsellers - en chocolade en snoep levert Greengiving nog andere eetbare producten. In ons assortiment vindt u ook overheerlijke streekhoning, jam en fruitsapjes. De honing is ambachtelijk gemaakt door Nederlandse imkers. Ook de jam en fruitsapjes - met gember, kurkuma en mandarijn - hebben een duurzaam karakter en zijn uitermate gezond. 

 

Duurzame etenswaren met opdruk

Ook deze streekproducten uit ons assortiment met etenswaren zijn te bedrukken. De wikkel om de honingpotjes en jampotjes kan full colour worden bedrukt. Op de dop van de flesjes sap kan een gepersonaliseerde sticker geplakt worden. U kunt de print helemaal zelf ontwerpen. Bij ieder product staat aangegeven wat uw mogelijkheden zijn en hier vindt u ook wat afbeeldingen met voorbeelden. Het mooiste van alles is dat de producten erg duurzaam zijn. Alle etenswaren zijn namelijk vers uit de natuur en van Nederlandse bodem. Zo straalt u richting uw relaties en klanten uit dat u kiest voor duurzaam én gezond!

 

Verse streekproducten als relatiegeschenk

Verrast u uw klanten of relaties met een vers streekproduct? U kunt de jam, fruitsap of honing eenvoudig bestellen via onze website. Ontvangt u liever eerst een offerte, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Na het plaatsen van uw bestelling kunt u uw gewenste bedrukking uploaden en dan maken wij een gratis digitale drukproef. Pas na uw akkoord starten we het drukproces, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Uw relaties blij, u blij en wij blij!

 

Heeft u nog vragen over een van de verse streekproducten? Onze productspecialist staat voor u klaar per mail of telefoon.